kızlar bu aşı olayı nasıl olcak kuzulara dogum günü hediyesi aşı vurduramayız heralde bi kaç gün önce sonra olsa bişi olmaz demi
şişşşş analar ne soam size? ben nile hergün incir veriyorum bi sakıncası varmdıır acaba?
hiç bi bebek mamasında, muhallebisinde yada meyve püresinde incir kullanılmamış... acaba mı dedim?
yaemincim biz de sizi öptük çok =))
kızlar bora hala günde 4-5 kere kakasını yapıyor,ola ki bir kere felan yaparsa karın ağrısından çok fena geçiriyor günü...benim çocukta mı var bir ariplik acaba kaydirigubbakcemile3 hayır benden çok çıkıyor tuvalete =))
blüüüüm sen çok tatlı kayınvalide olursun.... ilgilenen kız annelerine duyrulur....
ben taze incire elleyemem bileşişşşş analar ne soam size? ben nile hergün incir veriyorum bi sakıncası varmdıır acaba?
hiç bi bebek mamasında, muhallebisinde yada meyve püresinde incir kullanılmamış... acaba mı dedim?
papatyalım az önce 7. yi aldım bu rekor =))) ya boranın kilosu iyi Allahtan yapıyor yoksa obez olurdu herhalde sırnaşık şeyyalniz degilsin bora :) eymen ali'de gunde 4-5-6 kez yapar o yuzden hic tombalak olamadik sanirim oysa ne cok severdim tombul kuzulari saglik olsunda zemuszemus
bende uzum elma veriyorum seviyor kendisi yemeyi,ayrica bagirsaklari calissin diye kayisi veriyorum seviyor onuda,su kuru kaysi degilde taze ama cekirdeksiz yassilastiriyorlar ya ondan, adi herneyse artik :)
amma kaka muhabbeti dçnmüş vallaa ohaoldumsmile
emremin de kakası yumaşdı bugün biraz...şükür
o nasıl bir şey kızzz yassı kayısı çekirdek yok ama kuru da değil =)))
hahaha ne bileyim bilmece gibi birsey,ya nasil anlatsam kayisinin cekirdegini cikarmislar sonra onlari yassilastirmislar boylee pestil gibi ama taze kayisi hahahah anlatabildimmi acep gozunde canlandir belki aklina gelir ne oldugu bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?