2009 Ekim Anneleri

elacım hayırlı tezkereler olsun inşallah canım vatan borcu napalım allah tüm mehmetçiklerimizi kavuştursun ailelerine sağ salim inşallah ..

kalamiti benimde gogus uclarimda sislikler var bebegim beni cok zor emiyordu ilk dogdugunda ben catlaklardan zannediyordum.catlaklarimin iylesmesi 2 ay surdu catlaklar gecti ama ucundaki sert sislikler duruyor ve kizim hala zor emiyor yarim saat emiyor doymuyor sut var aslinda ama emip bitirmiyor 3 aydir cok yoruldum bu emzirme meselesinde doymadigi icin mama veriyorum hic istemeye istemeye her mama verdigimde basima agrilar giriyor.esas sorum su bu problem icin hangi doktora gitmek lazim bir bilgin varmi,ben kazakistanda yasiyorum burda anlatamadim derdimi kimseye.acaba yanlis doktorlarami gidiyorum jinekologuma soyledim ilac verdi fayda etmedi cocuk doktorumuza soyledim oda olumsuz ben diger cocuklarim gibi bu bebegimide emzirmek istiyorum.neyse cok uzattim galiba dertlesecek birini bulmusken yazayim dimi mafoldumben

şu şişliklerı bı anlatsanıza mınık mınk var onlarmı bendede var yaa neymiş onlar...

elacım hayırlı tezkereler olsun inşallah canım vatan borcu napalım allah tüm mehmetçiklerimizi kavuştursun ailelerine sağ salim inşallah ..

amin nihanım amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sağolasınŞeniz

oouuuyy ouuyy oyyy canım benim çok geçmiş olsuuunnnn
ben 35-40.günler arasında bu illete tutulmuştum,tam olarak sağ göğsümün koltuk altına yani dışarı bakan kısmında başparmağı ilk boğumundan büyükçe bir ağrılı kitle oluşmuştu,
ağrısı sırtımdan kasıklarıma kadar vuruyordu,aman Allahım hayatımda öyle bir ağrı yaşamamıştım ben,,
dokunamıyor,emziremiyordum,bebeklerim emmek istiyor değil emzirmek ucunu ağızlarına bile dokunduramıyordum,korkunçtu,,
bir antibiyotik kullandık,sıcak havlular inanlımaz ağrılar verse de hafif işe yarıyordu,
ağrı kesici ve antibiyotik kullanımı ile gözlerimden yaşlar gelerek emzirme ile kurtuldum hamdolsuunnn,,,
korkunçtu,çok geçmiş olsun cnaımm..

Elalı cnaım benim inşallah güzelbir yeer çıkmıştır,
Rabbim her ananın evladını ailesine bağışlasın,
sap salim kavuşun inşallahhh...

benim kızımında burnu tıkandı bir türlü açamıyorum serum fizyoliğini damlatıyorum burun aspiratörünü kullanıyorum açılmıyor ya ne yapacağım ben mafoldumben

Canım benim oğlumda doğduğundan beri aynı sorun vardı babası internette araştırdı orbit diye bişey var. Burun aspiratörleri işe yaramıyor, bu hortum gibi burnuna serum sıktıktan sonra nefesinle bebeğin burnundakileri çekebiliyorsun bizde inanılmaz işe yaradı tavsiye ederim. Eşim eczaneden almıştı...

doktora sorarsan gazdan dedi ama gazını çıkarıyoruz..çok gazlıymış çıkmayan kısım kusma olarak çıkıyomuş..ama illallah dedim artık..çok emdiği için olduğunu düşünmedim açıkçası..2 saatte bi 10 dk filan emiyo..2 saati zor bulduruyoruz ama 1,5 saate başlıo ağlamaya..çokmu ki??
[/QUOTE]

Anam maşallah ne kadar uzun süre emziriyorsun? Ben bunu doktorumuza da sordum eskiden uzun süre emyordu şimdi emmiyor diye, ee artık güçlendiler kısa sürede gereken besini alıyor demişti, zuzum bence de çok emziriyor olabilirsin...

ya benim oğlum bu konuda çok enteresan gece sabaha karşı kalkınca emziriyorum, altını alıyorum sonra yatağına koyunca kendiliğinden uyuyor ama gündüz mümkün değil...Deli gibi uykusu gelse de bir sürü huysuzluk eder yine de kucağıma gelmeden uyumaz enteresan paşamız kaydirigubbakcemile2

Canım Allah kavuştursun şimdiden dualarımız tüm MEhmetçiklerle turkbayragi :Saruboceq:

Elalı cnaım benim inşallah güzelbir yeer çıkmıştır,
Rabbim her ananın evladını ailesine bağışlasın,
sap salim kavuşun inşallahhh...

amin cnm çok sağol:Saruboceq:
acemiliği burdur'a çıktı piyade...
inşallah usta birliğide iyi biyere çıkar:Saruboceq:

elalım tatlım allah kavuştursun canım hayırlı teskereler olsun inş

sağol cananım , amin inşallah:Saruboceq:

sağol cnm Allah hepsini korusunturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Kızlar bu arada lilypie'den yaptığınız tickerlarda hangi linki kopyalıyorsunuz? Benim tickerda sorun var hiç ilerlemiyor :sinifsinif: yardım pleaseeee

jasmincim göğsünde şişlik varsa süt gelmesede pompayla mutlaka sağ...
bazı tıkalı kanalların açılması yarım saati bile buluyo, ilk zamanlar ben bu şişlikler yüzünden ateşlenmiştim bile 45dk falan boş boş sağdımı bilirim, şükür kanalları açmıştım...

kızlar bu ay rota aşısını yaptırıyoum bu ağızdan öylemi
iki doz ilkini 3. ayda yaptıyorum ikini 5

Kızlar bu arada lilypie'den yaptığınız tickerlarda hangi linki kopyalıyorsunuz? Benim tickerda sorun var hiç ilerlemiyor :sinifsinif: yardım pleaseeee

adreslerden sonu png ile biteni yapıştırıyosun canımcım. yapamazsan bilgilerini yaz ben yaparım sana sen yapıştırırsın.

kızlar bu ay rota aşısını yaptırıyoum bu ağızdan öylemi
iki doz ilkini 3. ayda yaptıyorum ikini 5

evet canım. rotarix marka olanını al onu tavsiye ediyorlar. 2 doz olanı o zaten .

güzel anneler hayırlı akşamlar nasılsınız bakıyım, eslem in uykuları daha düzene girmedi bir gece uyursa öbür gece uyumuyo bir düzene girseydik rahatlıyacaktık kusmalarıda hala devam ediyo. kilosu iyi ama insan yinede üzülüyo.
amazonn cum ya banada ticker yapabilirmisin. ben beceremiyorum da

yağmurcan rotayı erdem hastanesindemi yaptırcaksın?
fiyat konusunda bişey sölediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…