elacım hayırlı tezkereler olsun inşallah canım vatan borcu napalım allah tüm mehmetçiklerimizi kavuştursun ailelerine sağ salim inşallah ..
selamm kızlarra.s.
yasemincim cok sevindim canım onceden hep huzursuz aglıyor diyordun sukur teshis edildi kuzun rahatladı
kızlar benim canım cok sıkıldı ya gogsumde kucuk kucuk kitleler olustu masaj ve sıcak havlu uygulaması işe yaramadı onceden gogsum siserdi sutten agrırdı simdi sut cok azaldı sanırım sut kanalları tıkanıp beze olusturdu bir an once doktora gitmem gerek((((
rahimim toparlanmısmı onada baktıramadım oglumdan bana fırsatt gelmedikii
En acılı problemlerden biri süt kanallarının tıkanması. Buna çok dikkat etmek gerekiyor. Çünkü tedavi etmediğiniz tıkanan kanal daha sonra iltihap kapıp mastit denen probleme terfi ederse emzirmeyi kesmek durumunda kalabilir hatta ameliyatlık hallere gelebilirsiniz.
Göğsünüzün etrafında sızılı bir durum başladığında hemen bir kütle olup olmadığını kontrol edin. Zaten kanal tıkandığı için oradan gelen süt miktarı azalacaktır. Bu da kanal tıkanması semptomlarından biridir. Mümkünse bir doktora veya hemşireye danışın veya gözükün. Evde o bölgeye sıcak duş tutup masajla kütleyi rahatlatmaya ve yoketmeye çalışın. İlk evrede bu daha kolay olacaktır. Tıkanan kanala bastırarak masaj yapmaktan çekinmeyin.
Eğer ki bu sızı artar, emzirmek acılı bir hale gelir ve kütlenin olduğu yer ve meme başı cilt üstünde kızarırsa hemen bir doktora gözükün. Mastit tehlikesi var demektir. Emzirirken iltihap bebeğinize geçmez ancak antibiyotik tedavisine başlarsanız emzirmeyi bırakmak durumunda kalırsınız.alıntıEmzirme 6 - Olası Problemler ve Çözümleri
benim kızımında burnu tıkandı bir türlü açamıyorum serum fizyoliğini damlatıyorum burun aspiratörünü kullanıyorum açılmıyor ya ne yapacağım ben mafoldumben
Kızlar bebeği emdikten sonra yatağına koyunca kendi kendine uyuyan var mı. Yoksa illa ki bi şekilde uyutmak mı gerekiyo.
Ben hep anakucağında sallayrak uyutuyodum, şimdi onu istemiyo kucağımda sallamaya başladım. Acaba böyle bişey mümkün de ben mi beceremiyorum. Yok mümkün değilse ayağımda sallamaya alıştırayım diyorum çünkü böyle kollarım belim kopuyo yani
sagol gizoşummmmmmm(( cok canım sıkıldı ilerde iltihapp oluyormuşş sutumde ondan azaldı galibaa cocuk doymuyorr o yuzdenn saat bası meme arıyor yarın doktorra gidiyrm bu kadar onemli oldugunu bilmiyrdm emzirdikce gecer sanıyordum
ahh cnım yaa benim de göğsüm çok ağrıyor bu sabahtan beri kol altımdan göğsümün altına vuruyor. Sağmaya çalışıyorum süt yok (normalde hep dolan göğsümde şimdi tık yok mafoldumben ama Tuna emerken çıkıyo anlamadım bu işi ağrı korkuttu ama beni bugün bana da haber veriri misin canım doktora gidersen şimdiden çok geçmiş olsunselam hg geldin seyma
yarından sonra asker ablası oluyorum, çok ama çok duygusalım dokunsalar ağlıyorum...
canım kardeşim yarın askere gidiyor ve ben sürekli ağlamak istiyorum...
Allahım kardeşimi ve tüm askerlerimizi korusun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Elalı cnaım benim inşallah güzelbir yeer çıkmıştır,
Rabbim her ananın evladını ailesine bağışlasın,
sap salim kavuşun inşallahhh...
elalım tatlım allah kavuştursun canım hayırlı teskereler olsun inş
Canım benim oğlumda doğduğundan beri aynı sorun vardı babası internette araştırdı orbit diye bişey var. Burun aspiratörleri işe yaramıyor, bu hortum gibi burnuna serum sıktıktan sonra nefesinle bebeğin burnundakileri çekebiliyorsun bizde inanılmaz işe yaradı tavsiye ederim. Eşim eczaneden almıştı...
Canım Allah kavuştursun şimdiden dualarımız tüm MEhmetçiklerle turkbayragi :Saruboceq:
Kızlar bu arada lilypie'den yaptığınız tickerlarda hangi linki kopyalıyorsunuz? Benim tickerda sorun var hiç ilerlemiyor :sinifsinif: yardım pleaseeee
kızlar bu ay rota aşısını yaptırıyoum bu ağızdan öylemi
iki doz ilkini 3. ayda yaptıyorum ikini 5
adreslerden sonu png ile biteni yapıştırıyosun canımcım. yapamazsan bilgilerini yaz ben yaparım sana sen yapıştırırsın.
Yok anam yokkk ben yapamadım bu işi. Sen benim için yaparsan sevinirim. Doğum 23.09.09 Annesinin biricik meleği Tuna'm yazar mısın şekerrr :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?