2009 Ekim Anneleri

yasemincim tatlım hg naber zeynebimiz napıyo annesi şimdi nasıl kuşumm

slm kislar bende oglumu hic kucaga almadim aldirmadimda ve simdi huzursuz oldugu zamanlar haricinde ya koltukta yatar ya anakucaginda oturur uyanikken ve oralarda uyur kalir hatta kucagi sevmiyor rahatina cok düskün baskalari kucagina alip sevince rahatsiz oluyor birakinca mutlu bi sekilde kendi oyalaniyor ohhh rahatladim der gibi bi hali var :))

maşallah yasem,nc,m maşallah zeynebimize ahh canımm meğer sıkıbtısı varmışş kuzunun annesi...

iyiyis şükür yasemincim.siz?? ada kuzusu nası

blueflower+, iremmm+, papatyalim, SZN_58 zuzum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin napıyor bebişin iş başı yaptınmı tatlım...

büyüyolar artık zeynepcim gönder berramı bana dorayla beraber ben bakaruımmm kaydirigubbakcemile3

valla gizem yakında olsan arada bırakırdım sana kaçardım bende...:roflol: şaka bir yana ben kızımsız duramamkiii

selamm kızlarra.s.

yasemincim cok sevindim canım onceden hep huzursuz aglıyor diyordun sukur teshis edildi kuzun rahatladı

kızlar benim canım cok sıkıldı ya gogsumde kucuk kucuk kitleler olustu masaj ve sıcak havlu uygulaması işe yaramadı onceden gogsum siserdi sutten agrırdı simdi sut cok azaldı sanırım sut kanalları tıkanıp beze olusturdu bir an once doktora gitmem gerek ((((
rahimim toparlanmısmı onada baktıramadım oglumdan bana fırsatt gelmedikii

En acılı problemlerden biri süt kanallarının tıkanması. Buna çok dikkat etmek gerekiyor. Çünkü tedavi etmediğiniz tıkanan kanal daha sonra iltihap kapıp mastit denen probleme terfi ederse emzirmeyi kesmek durumunda kalabilir hatta ameliyatlık hallere gelebilirsiniz.

Göğsünüzün etrafında sızılı bir durum başladığında hemen bir kütle olup olmadığını kontrol edin. Zaten kanal tıkandığı için oradan gelen süt miktarı azalacaktır. Bu da kanal tıkanması semptomlarından biridir. Mümkünse bir doktora veya hemşireye danışın veya gözükün. Evde o bölgeye sıcak duş tutup masajla kütleyi rahatlatmaya ve yoketmeye çalışın. İlk evrede bu daha kolay olacaktır. Tıkanan kanala bastırarak masaj yapmaktan çekinmeyin.

Eğer ki bu sızı artar, emzirmek acılı bir hale gelir ve kütlenin olduğu yer ve meme başı cilt üstünde kızarırsa hemen bir doktora gözükün. Mastit tehlikesi var demektir. Emzirirken iltihap bebeğinize geçmez ancak antibiyotik tedavisine başlarsanız emzirmeyi bırakmak durumunda kalırsınız.
alıntıEmzirme 6 - Olası Problemler ve Çözümleri

saolun güzel annaler çok şükür ada çok iyi maşallah beşiginde uyuyo şuan öpüyorum meleklerinizi tektek

ahh zeynepcimm bende duramıyom dora olmadann

geçmiş olsun naloşummmmmmmmmmmmmmmm canım benim ...

sagol gizoşummmmmmm (( cok canım sıkıldı ilerde iltihapp oluyormuşş sutumde ondan azaldı galibaa cocuk doymuyorr o yuzdenn saat bası meme arıyor yarın doktorra gidiyrm bu kadar onemli oldugunu bilmiyrdm emzirdikce gecer sanıyordum

selam hg geldin seyma

nalancım geçmiş olsun cücümm..öporum hepinisi kaçıorumm..

sagolun kızlar inş. gecer
zuzumm optukk yavrusunu gule gule

yarından sonra asker ablası oluyorum, çok ama çok duygusalım dokunsalar ağlıyorum...
canım kardeşim yarın askere gidiyor ve ben sürekli ağlamak istiyorum...
Allahım kardeşimi ve tüm askerlerimizi korusun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…