2009 Ekim Anneleri

herkese slm kıslar nasılsınız bakalım
biraz kalabalık sanırım eski günlerdeki gibi:))

valla herkesler burda bebisler uyuyomu sessiz olalım

yaparum datlum bilgilerini yaz yapalım..

valla herkesler burda bebisler uyuyomu sessiz olalım

ne uyuması anam hopidik yapıyoz hopidik. kaydirigubbakcemile

evet rotayı ben de yaptırdım,
ağızdan oluyor evet,
114 liradan yaptılar..

evet rotayı ben de yaptırdım,
ağızdan oluyor evet,
114 liradan yaptılar..

ayy cnm yaa allah sana ve eşinee bol bol güç versin 114+2 = x2 baya işiniz zor biz birine anca yetiyozkaydirigubbakcemile3

yağmurrr bişii sordum kıs görmedin mi???

hehh şimdi gördüm cnm evt erdemde yaptırıcam fiyat 142 TL ymiş cnm sordumm

Canım ben emzirip atıyorum,nere denk gellirse,ana kucağı kanepe beşiği..
böyle uyur..eğer uyumazsa emzği veririm öyle uyur..

canım ben de emzirerek uyutuyorum..

benim zilloş kızımda kendi kendine uyuyor hiç sallamadım bu zaman kadar..ama bu aralar cadılaşmaya başladı uyanıkken kucağa gelmek isityor hep

Kısslar maşallah bebişlerinize kıymetini bilin. Benim oğlum yine uyumamak için direniyo mesela babasının kucağında.

Acaba bu zamandan sonra alışırmı kendi kendine uyumaya, acaip yıpratıcı bişey çünkü, günde kırk kere uyutmak için savaşıyoruz resmen :gitme:

Aynı Baran'ı tarif ediyosun sanki kaydirigubbakcemile3 Tek farkı bizim sıpa ayakta da sallanmaya sinir oluyo, bi de emerek asla uyumuyo. emdikten yarım saat sonra çığlık çığlığa beni uyut diyo. :bbo:

Aspiratör numarasını ben de deniyorum kaydirigubbakcemile3
Yaw yok mu bunun bi kolayı...

ya benim oğlum bu konuda çok enteresan gece sabaha karşı kalkınca emziriyorum, altını alıyorum sonra yatağına koyunca kendiliğinden uyuyor ama gündüz mümkün değil...Deli gibi uykusu gelse de bir sürü huysuzluk eder yine de kucağıma gelmeden uyumaz enteresan paşamız kaydirigubbakcemile2

[/B][/COLOR][/QUOTE]

Neyseki bizimkide gece uyanınca kendi uyuyabiliyor, o da olmasa yandık zemuszemus

hehh şimdi gördüm cnm evt erdemde yaptırıcam fiyat 142 TL ymiş cnm sordumm

sağol cnmopuyorumnanaktan

iyi geceler kuzularopuyorumnanaktan
ela uyudu bende uyuyayımda süt depolayım, iliğimi kuruttu zillim:ecrin_bebek:

Neyseki bizimkide gece uyanınca kendi uyuyabiliyor, o da olmasa yandık zemuszemus[/QUOTE]

Kuzum sana bi yöntem,belki uygulayabilirsin..ama sabır istiyo oldukçaaaCADIARZU
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-uyumasini-saglamak-ferber-yontemi-nedir.html

Bende yapamam sanırım canım=))))
Ama bebeklerin kendi kendilerine uyumalarına fırsat vermek lazım cidden..
Biraz sabır aslında mutlaka alışıyolar ama işde anne yüreği dayanamıo öyle ağlamasına =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…