lazım mı? bence farz şimdiye kadar kaldırmadığın hata mademki banyo ya girebiliyolar... aman canım çok tehliklei valla...Allah korusun...
offf kizlar ya bu oglan son 2 haftadir ne devam sütü nede normal süt içmek istiyor bir anda degisti biberonu gorur gormez kafa ceviriyor agzini kitliyor imkani yok iciremiyoruz zar zor gece susuzlugunu gidermek icin birazcik icirebiliyorum ve gun icinde illa bir kere biskuvili süt yapiyor kasikla yediriyorum ne yapacam bilemedim...bu durumdan sonra peynir ve yogurdu artirdim ama neden süt içmiyor bu cocuk?? birde anlamiyorum hani sütden mamadan tiskinmis olsa neden cici bebeli sütü yiyor? suluguna koyduk yine içmedi...bir öneriniz varmi basiniza geldimi ben cok çaresiz kaldim üzülüyorumda :gitme:
selam kızlar epedirrrrrrrrr yoktum buralarda... geçen hafta işe başladım ve çok kuzum simay'ım çokkk huzursuz o günden beri. uykusu zaen yoktu her saat başı uyanırdı., şimdi 15 dakka da bir uyanıyo ağlıyo yanına gidiyorum kucağıma alıyorum hemen uyuyo, yatırıyorum 15 dakka sonra yine aynı...
çok mutsuzum çalışan anne olmak bu kadar zorrrr mafoldumben
Hoşgeldin canım, bende 3 ay sonra işe başlıcam ve aynı senin gibi hissediyorum ama iyi tarafı zaman geçtikçe alışıyolarmış. Burda işe başlayan arkadaşlar hep öyle dedi. Umarım kısa sürede işler yoluna girer.
Bi de ben emziriyorum, biberon emzik te almıyor ve emerek uyuyor ve bakıcı bulamadım daha ve gece iyi olduğu zamanlarda 2 saatte bir uyanıyo ve ve ve .....mafoldumben
sela mkzılar bu kurabiyelerde pastalarda kullanılan gıda boyası ve şeker hamurunu nerden temin edebilirim acaba nerelerde satılıyo bilgisi olan varmı
sela mkzılar bu kurabiyelerde pastalarda kullanılan gıda boyası ve şeker hamurunu nerden temin edebilirim acaba nerelerde satılıyo bilgisi olan varmı
selam kızlar
ben hala adet olmadım benim gıbı adet olmayan varmı aranızda acaba
guli sende mi 15 ayi dolduracaksin?
ben de dusunuyorum nasil birakip gidicem diye. ocakta isbasi yapmam gerek :sinifsinif:
bizim kiz ben ve babasindan baskasina gitmio. cok alisti.offfffffff
daha kimin bakacagi belli deil. bakiciya guvenemem.kres icin kucuk
bakıcı işi çok zor oluyo ya, güvenmesi falannn
eve döndğüm zaman asla kucağımdan inmiyo ve bacağıma sarılıp geziyo ayaktaykende nerdeyse, çokk üzülyorum çokk :gitme:
hoşbulduk canım, umarım kısa sürer gerçekten... ama şuanda bacağımdan inmiyor...
benimki kendi bıraktı emmeyi ama geceleri hala bensiz olmuyo özelikle son 1 haftadır, iş olayından sonra... akşam ne biveron ne emzik kar etmedi, 15 dakka da bir benle olmak için uyandı... offf offfff çok zorçokkkkkkkkkkk üzülüyorum bndee suçluluk duygusu ne kötü...:gitme:
merhaba kızlar nasılsınız bugün. bizim oğlanda ishal var afedersiniz hem katı yapıyo hem sıvı kakasını. dün 4 defa yaptı doldurdu bezini. dün akşam reflor verdim ishali için. bugün napıcak bakalım.
guli sende mi 15 ayi dolduracaksin?
ben de dusunuyorum nasil birakip gidicem diye. ocakta isbasi yapmam gerek :sinifsinif:
bizim kiz ben ve babasindan baskasina gitmio. cok alisti.offfffffff
daha kimin bakacagi belli deil. bakiciya guvenemem.kres icin kucuk
ben 10. aydayken oldum 2 aydırda düzensizcanım biliğim kadarıyla 1 yıl olmayabilirmiş adet. ben 8.ayda oldum. ama 6 ay süt verdim. emziren annelerde geç olabilir.
ahhh cnm bn oğlum 4 aylık olmasından itibaren çalışıyorum son bir aydır kesnlikle ne yaptıysam sağdığım anne sütünü içiremedim maalesefofff kizlar ya bu oglan son 2 haftadir ne devam sütü nede normal süt içmek istiyor bir anda degisti biberonu gorur gormez kafa ceviriyor agzini kitliyor imkani yok iciremiyoruz zar zor gece susuzlugunu gidermek icin birazcik icirebiliyorum ve gun icinde illa bir kere biskuvili süt yapiyor kasikla yediriyorum ne yapacam bilemedim...bu durumdan sonra peynir ve yogurdu artirdim ama neden süt içmiyor bu cocuk?? birde anlamiyorum hani sütden mamadan tiskinmis olsa neden cici bebeli sütü yiyor? suluguna koyduk yine içmedi...bir öneriniz varmi basiniza geldimi ben cok çaresiz kaldim üzülüyorumda :gitme:
maalesef cnm çalışan anne olmak çok ama çok zor ben 3 ay sonra işi bırakıcam kaynanam bakmıyor çünkü onun iöçin çok sevinçliyim oğluma ben bakıcam zemuszemusselam kızlar epedirrrrrrrrr yoktum buralarda... geçen hafta işe başladım ve çok kuzum simay'ım çokkk huzursuz o günden beri. uykusu zaen yoktu her saat başı uyanırdı., şimdi 15 dakka da bir uyanıyo ağlıyo yanına gidiyorum kucağıma alıyorum hemen uyuyo, yatırıyorum 15 dakka sonra yine aynı...
çok mutsuzum çalışan anne olmak bu kadar zorrrr mafoldumben
saolun kizlar cvplar icin...süte nesquik koydum biraz onuda icmedi ama muzu portakali denemedim ...bardaktanda verdik onuda icmedi acaba bizim sorunumuz sivi icmek istememesimi sadece su iciyor zaten ben daha hic meyve suyu vermedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?