2009 Ekim Anneleri

Cranberry idrar yollari enfeksiyonuna iyi geliyor doktorlarda tavsiye ediyorlar cranberry juice.Kurusunu da haslayip suyunu icebilirsin bence hatta kendisinide ye:)ben cranberryli keke bayiliyorum sende kaynatip suyunu icip sonra tanelerini keke koyabilirsin:)herseyde midemi dusunuyorum cok kotuyum :)Ama eminim buyuk marketlerde satiliyordur suyu.

varya canim senin oglanla benimkinin gelisimleri cok benziyor...ben artik gunde 1 defa biskuvili süt yapiyorum onu yiyor birde yogurdu cok veriyorum sade veya hazirlarindan. Bu cocugun sorunu süt ile degil bence sivi tüketimini sevmiyor...bugun doktoruna gidecez bakalim o ne diyecek...benim oglum masallah diyim yeme konusunda hic zorlamadi beni cok sukru dedigin gibi yogurdu peyniri seviyor...

canim ne oluyo bu cocuklara ya anlamadim valla benim bildigim bebekler süt diye aglar bizimkiler istemiyor acaba hamisken cokmu kalsiyum tukettikde depolarimi doldu boshayallersmile seninki sabah acken iciyormus ya benimki biberonu gordugu an geri cekiliyor eliyle itiyor sanki düsmani gormen lazim o yuzden gunduz hic biberonla iciremiyorum gece kendim uyanip veriyorum biberonu ozaman iciyor ama eskisi gibi hic degil onceden 140a yakin iciyorsa simdi 50-60ml iciyor onada sukur...acaba diyorum gecici bir dönemmi degilse cok uzulecegim biliyorum mafoldumben

zencefinecim
blueberry / cranberry ikisi de yabanmersini olarak geciyor,bir internet sitesi buldum turkiyede hemde organikmis

Elite Naturel Organik Yaban Mersini Suyu 250ml

agzim sulandi ben de cranberry muffini cok severimm nutellacim :))

emziriyomusun kestin mi ,ben nasil kesecegimi dusunuyorum,buyudukce sanki daha cok duskunlesiyor memeye ((

farketmez canimcim ikiside yabanmersini olarak geciyor.Cranberry daha iyi gelir onu icin ama biraz eksimsi bogazini yakabilir o yuzden suyla karistir biraz istersen,acayip bogazimi yakiyor cranberry benim her ictigimde.

ayrica ben yabanmersinini hic gormemistim turkiyede buraya gelince tanismis olduk kendileriyle cunku suyu cok tuketiliyor.Ben mersinliyim ama mersinde hic yemedim de gormedim de.

Cranberry daha iyi dedigim gibi.

günaydınn
Miraç grip oldu sümükleri akıo ilk defa ateşlendi
bugun bize doktor yolu görüküyo

saol canım, kurusunu bulduk, zelldamda onayladı:) artık kaynatıp kuzuma içiriyim. Bu arada midemi dedin, pardonda nickini görünce bende dolapta duran o şirin kavanozu hatırlattın ve ben şimdi bu mesajdan sonra kavanoza yumuluyorum. Cık cık cık bak insanın iştahını kabartan bir nick seçmişsin, zaten tombiğim daha da yoldan çıkaracan

biz orta kulak iltihabı olmuşuz büsürü ilaç verdi nasıl içircem bilmem

Hasta bebeklere şifalar diliyorum..GEçmişler olsun.
Yiğit'te dün gece çok huysuzdu..yarım ölçek calpol verdim yatırmadan,ama gece yine ateşi vardı.biraz üstünü incelttim düştü şükür..5.dişi geldi epey harelde 6.da hemen geliyo arkasından..Ayh daha çok varrr,inş.kolay gelirler..

geçmiş olsun miraç kuzusuna geçen hafta anne kız bizde orta kulaktan yattık
ekim kızları erkeklere göre daha tembel bide kızlar önen derler:)
kızlar dişsiz biz hala 2 deyiz

bizimde 5. dişimiz geliyor bu defa gercekten zorlanarak cıkıyor sanırım ilk dortdunu hiç anlamamıstı uykusuzuz kac gundur surekli uyanıyor huysuzlanıyor yemekleri red ediyor ( atesi vardı 2 once
azcık ucu gorundu bugun gercekten daha cok dişi var Rabbim saglık versin inş.

çok zor naloşum diş çıkarma yaa...bizimde ilk dişler rahattı ama 5 ve 6 çok zor oldu...şimdi 6. çıkıyor...yakında azılar çıkacakmış,allta yine gelecekler varmış offf offf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…