2009 Ekim Anneleri

gülicancım sen de heryeri kitleme bırak çocuğa biraz karıştıracak yer kalsın:))))))

Papatyalım aynı sorun bizde de var devam mamasını süper içen çocuk 2 aydır zor içiriyorum .. Geceleri bebe bisküvisyle veriyordum uyanıca biraz o zamn içiyodu şimdi sevineyim mi üzüleyim mi gecede kalkmıyor kalksada az içiyor uyuyor. o yüzden sabah çok aç kalktığı için kahvaltı ettirmeden ya devam sütü yada pınarın sütünü içine az bişey kahvaltı maması katıp biberonla veriyorum çok aç olduğu için alıyor.. Onun haricinde gündüz biberonla ne meyve suyu ne süt hiçbirşey içmiyor sudan nefret ederdi şimdi biraz biraz oda aşırı susayınca içiyor... sıvı şeyler almıyor çocuk iştahıda gitti iyice zaten ağzından püskürtüyo eski 5 aylıkken dolu dolu kasede içerdi çorbaları şimdi bitirmiyor ( Allah tan yoğurt seviyor hergün veriyorum mutlaka 20 gündürde normal yoğurt vermeye başladım mayalamıyorum artık.. akşamlarıda biz yerken her yemeği veriyorum ne yersek alışsın diye..Çorbalarıda artık bizim içtiğimiziveriyorum

bende 7 ocakta başlıycam işe, bakıcı düşünüyorum ama hala ayarlayamadım, nasıl yapıcam bilmiyorum.

Zellddam sen bir yerde yaban mersininin idrar enfeksiyonuna iyi geldiğini yaazmıştın, biz kurusunu bulabildik malesef, şimdi ben bunu nasıl kullanabilirim, haşlıyımmı napıyım. Bir de yaş halde mersinde buunuyormuş sanırım, sen mersinlisin doğrumudur bu bilgi

sağol canım seni tanıyorum zaten bizim topikten :1hug:

elektrikli alacağım karar verdim bi de kulaktan ölçen ateşölçer bi bu ikisi kaldı alınacak sonra oğluşum gelecek inşş.

klozet olayını okudum şimdi vahim ama çok şeker yaaa:sm_cool:

evet sizin topiğe sıkça salça oluyorum... ve çok heyecanlıyım doğum yapcağını için...Allah inşallah hepinizin bebişlerinizi sağlıkla kucağınzıa almasını nasip etsin...

kızlar ben elaya daninonun meyveli (muzlu, kayısılı, çilekli) yoğurtundan veriyorum, babymixi 2 aydır falan yemiyor, normal yoğurduda pek sevmedi ağzını buruşturuyo :S
peynir desen sabah kahvaltılarına katıyorum bi kaşık kadar, devam sütü içmiyor emiyor geceleri, gündüzleride bikaç kez emiyor bu kadar kalsiyum az gibi geliyor bana sizce nasıl?

oyy kızlar eşim grip oldu ve bana da geçti...burnum fırt fırt akıyor...boraya geçirmeyiz inşallah...

gülicancım sen de heryeri kitleme bırak çocuğa biraz karıştıracak yer kalsın:))))))

Valla ona ayırdığım zararsız çekmeceleri bile toplamaktan anam ağlıyo. Biraz daha geçsin Salon mutfak bi de bi odayı açık bırakıcam guclubacismile

Sanırım ben hiç dikkat edemiyorum bu kalsiyum olayına. Baran Ela'dan daha az alıyo galiba ama hiç dert edinmemiştim. Edinsem iyi olacak kanımca :1rolleyes:

oyy kızlar eşim grip oldu ve bana da geçti...burnum fırt fırt akıyor...boraya geçirmeyiz inşallah...

Geçmiş olsun canım, hafif atlatırsınız inşallah...
Grip mevsimi geldi bakalım nasıl geçecek bu kış, evde de durmak istemeyecek yaramazlar

kızlar ben carrfourrda bulmuştum yaban mersini suyunu ithal ürünler bölümünde
metro merakette de vardı içecek reyonunda

yaptığım araştırmada blueberry=mavi yemiş, likapa demekmiş, zelldacım illaki blueberrymi gerekiyor. lakin ülkemizde satılan yaban mersini blueberry değil, cranberrymiş ama açıklamalarda buda idrar yollarına iyi gelliyormuş. Aybike ithal ürün ise gerçek blueberry olma ihtimali yüksek haftasonu gidiyim carrfourra. eşimde cranberry almış oldu ne yazıkki

bluberry di canım net hatırlıyorum
blüüm limonu yıkayı kabuğyla yemenizi tavsiye ediyorum senelerdir böle savardım gribi
hissettiğin an başlarsan bişi olmuyor biz bursadan geldik buzdolabı boştu limon bulamadım üzerine düşmedim 1 hafta yatırdı grip bebekle çok zor e alyada hastaydı zaten
inş prensime bulaşmaz tez atlatırsınız

bluberry di canım net hatırlıyorum
blüüm limonu yıkayı kabuğyla yemenizi tavsiye ediyorum senelerdir böle savardım gribi
hissettiğin an başlarsan bişi olmuyor biz bursadan geldik buzdolabı boştu limon bulamadım üzerine düşmedim 1 hafta yatırdı grip bebekle çok zor e alyada hastaydı zaten
inş prensime bulaşmaz tez atlatırsınız

selam zencefim gececi annelerin hepsi burda... geceler hiç bitmesin istiyomusun sen de benim gibi.. çünkü en rahat olduğum zamnalar..

aynen öyle, fakat ama lakin şimdi kociş grip ayrı yatıyoz, o yüzden o rahat yatsın diye odayı boşaltacam. Gidip yatayım bari:))) sattım dimi hemen. Sabahlarım olmasınn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…