2009 Ekim Anneleri

Aynen blüüüüümmm,5ve 6.çıkıo bizim..5.göründü ama 6.anca daha..iki gecedir kuzum çğlık çğlığa ağlayarak uyanıyo..napcaz böle bilmiyorum.

ay Allah yardımcımız olsun yaa... 5 çıktı baya bir ama 6.nın ucu göründü yolunu bekliyoruz mübarek çıksalar bir türlü çıkmasalar bir türlü kaydirigubbakcemile3

oooo zuzum yeni gördüm..demek geliyon..buyur gelopuyorumnanaktan
kıs burası köy değil ilçe ayol,ama ankaradan gelince köy gibi gelebilir orası ayrıkaydirigubbakcemile3

ben napim peki..kaynanam sürekli benim evde:bbo:

ay Allah yardımcımız olsun yaa... 5 çıktı baya bir ama 6.nın ucu göründü yolunu bekliyoruz mübarek çıksalar bir türlü çıkmasalar bir türlü kaydirigubbakcemile3

valla yaa,akşam 9da uyudu yiğit,şu saate kdar kaç kere çığlık attı yawrum,gün içinde bi kere verdim calpol vermim dedim gecede ama böyle giderse vericem..ne mama alıyo,ne su içiyo,ne emzik kabul ediyo öyle ağlarken bitek emicek..bişeyde kalmadı eme eme,bakalm gece napıcaz.bilmiyorumkismile

blüüüm bizim dr. üst kesiciler rahat çıkar dediydi..bunlar 5 ve 6 numara oluyo galiba..benim cadı da bikaç gündür çok mızmız ondan mı ki acep..

canim ben sen iceceksin sanmistim yanlis anlamisim:)kuzucugunz iyi gelirmi bilmiyorum yani biraz eksimsi gibi yani midesine dokunurmu bilmiyorum.insallah iyi gelir kuzucuguna:)valla bende bu nicki kasik kasik nutella yedigim zamanlarda almisim galiba:)hala kasik kasi krizim geldiginde yemeye devam ediyorum tabi....yasasin yemek yemek!!!!!!

emziriyomusun kestin mi ,ben nasil kesecegimi dusunuyorum,buyudukce sanki daha cok duskunlesiyor memeye ((

ne emzirmesi bizimkisi 6 ay zor emdi ne cektim en son pompayla sagiyordum oyle iciyordu zaten hep bu tür sorun yasadik biz oglumla ne emmek istedi ne süt içmeyi istiyor garip bir cocuk :ecrin_bebek: ama bugun doktoruna gittik soyledim süt icmiyor diye dediki gunde 2 tane minigo ( danone) gibi yogurt yerse gerci aslinda peynirmis iste ihtiyaci olan kalsiyumu alir dedi...birde bazi bebeklerde bir dönem sütten uzaklasma goruyoruz sonra tekrar icmeye baslar onemli degil dedi icim rahatladi azda olsa...senin memeyi biraktirma isin zor olur tamam ama ne guzel kizin faydalansin anne sütünden ben senin yerinde olsam 2 yil emzirirdim birak emsin sonra dusunuruz hep beraber nasil biraktiracagimiza saglikli olsun benim gelinim zemuszemus

günaydın kızlarr
çok yorgunum ve uykusuz
ilaçları resmen yanaklarından sıkıp salya sümük ağlaya öğüre içiriyorum ve sırf bu yüzden tek yediği kahvaltısınıda yemez oldu sürekli devam sütü içiyor vitaminsiz kalıcak çok çok üzülüyorum (
gece 39 bucuk ateşimiz vardı babamızda işteydi yanlzıdım çok korktum minicik yavrum ateş içinde tir tir titredi sayıkladı yarı baygın neyseki babası gelene kadar düşürdüm ateşini

cnm çok geçmiş olsun paşayaa allah şifa versin kızlar zeyneb kucaktayken otururken sürekli bezinin üstünde sürtüyo poposunu acaba kaşınıomu yada idrar yolu enfeksiyonumudur yine negüzel atlatmıştık ya(

sağol canım
miraçta hep bezine vuruo hiç istemiyo çişe alıştırma dönemlerimi geliyo nedir bu kuzuların

miraç paşam kıyamam yaaa,canım dikkat et 39 çok ciddi bir ateş...
biz de dün gece sabahladık resmen...burnu tıkanmış sabaha kadar hep ağlayarak uyandı...yazık oğluşum anne hasta baba hasta çocuğu da hasta yaptık peditus veriyorum bakalım inşallah iyi gelir...

tum hasta bebeklere gecmis olsunn
denizde cok huzursuz. 2 gecedir toplamda 2-3 saat uyuduk esimle:sinifsinif:
altta 2 disi vardi simdi usttekiler geliyo sanirim bu yuzden cok huzursuz
istah desen ona hic deyinmeyeyim

size de geçmiş olsun buketcimmm...ay bu dişlerden neler çekiyoruz böyle yaa...

arkadaşlar çok geçmiş olsun, bu arada bulcuk aklında bulunsun aman ha sakın bir daha 39,5 kendin düşürmeye çalışma evinde. Ben hastaneye sorduğumda ve doktor bir arkadaşıma dedikleri aynıydı eğer ateş 38,2'yi geçerse muhakkak hastaneye getirin diye. Aman bak Allah korumuş resmen.

Butun kuzulara gecmiş olsun biz de farklı degiliz diş bir gozuktu pir gozuktu gecen hafta ishaldi hoop 2 ayda aldıgı kiloyu 1 gunde verdi. Ondan kurtardım burnu tıkandı nefes alamıyo serum fizyolojiyi gorunce avaz avaz aglıyo bu kez aglamaktan tıkanıyo burnumuz hayırlısı bakalım Allah sifa versin bebeklerimize

uyyy gene kuzular başladı dökülmeye.... hepsine geçmiş olsun demekki dönem dönem tüm çocuklarda oluyo....

geçmiş olsun tüm kuzucuklara yaa kıyamam ben onlara yerim popişlerini

teşekkürler kızlar a.s.
ben de üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum, bir sürü ilaç verdi dr...

gecmis olsun tum kuzucuklara , ceylinin de ust disi cikiyor sonunda ama cok huzursuz,istah gitti , ne versem kafasini ceviriyor ( birtek emzirmemi istiyor,insallah gecer de istahi yerine gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…