2009 Ekim Anneleri

herkese iyi aksamlarr
evet kizlar ortapedik ayakkabilar ayaginda sorunu olan bebeklere giydiriliyormus dr bizi iuyarmisti bu konuda. esneyen, alti kaymayan bi ayakkabi alirsiniz demisti.deniz hala serbest yuruyemedigi icin ayakkabi giymiyoeyvahedigeldismile

biz ilk ayakkabısını kifidisten aldık chiqutin marka. önce ppa alacaktım ama çok sağlıklı durmadı gibi geldi bana spor tarzda..

bizim ayakkabımız bu. evde tamamen çıplak ayaklıyız. sadece sokağa çıkarken giyiyoruz...

yani ben adidas spor ayakkabılarını giydirmeye devam edebilirmiyim kafam karıştı... dr ne diye uyardı ortopedik almayabilirsiniz diyemi?
...........................

reallll süper canım ya tam eski tip bebek ayakkabıları gibi.... sezercik ayakkabısı:))))))))

heheheee evet canım:)))

geçmiş olsun bu arada....

selam kizlar,

ben de baktim burda baqpa alayim dedim bulamadim,burda stride rite diye bir marka var o cok iyi dediler gittim baktim cok hafif,elinde agirligini hissetmiyorsun bile ama guzel model yoktu,kisliklari daha gelmemis,benim de acelem yok ceylinin simdilik yurumeye niyeti yok gibi

zelldam bak gene herkesten farklı şeyler çıkıyo... dur acele etmeyelim derim:)

zelldam bak gene herkesten farklı şeyler çıkıyo... dur acele etmeyelim derim:)

gecmis olsun canimcim,temiz cikmasina sevindim ,insallah birdaha o pis virus nilimin vucuduna girmez klava:

evet bakalim hem guzel hem hafif hem ikiye katlanan marka- model bulabiliriz belki :))

gecmis olsun canimcim,temiz cikmasina sevindim ,insallah birdaha o pis virus nilimin vucuduna girmez klava:

evet bakalim hem guzel hem hafif hem ikiye katlanan marka- model bulabiliriz belki :))

sağol canım inşallah...
e nilin spor ayakkabıları da 2 ye katlanıyo çünkü altı çok ince:)

kızlar bize dr altı çok yumuşak olmasın demişti.. 1 tane almıştım 2 ye katlanan on u götürdüm gösterdim bu olmaz dedi bilekten kavrayan altı çok yumşak olmayan destekli olsun dedi...bi de spor giydirmeyin dedi

bize de doktorumuz ikiye katlansin hafif olsun demisti,bilekten sarani da iyi,converse mesela ama onlarin alt tabanlari lastik olunca agir oluyor.

zeldacım ordan buraya gelene kadar kargo parası falan baya bi gene tutuyo... ben victorrassecret tan alıyodum netten baya bi pahallıya geliyodu...

ya eskiden biz ciplak ayakla gezermisiz annem ayakkabiyi nerden bulacakmis hepimize 5 kiz kardesiz ilk 3 umuz ayni yasta sayiliriz :)) 1 er yas var 3 umuzun arasinda.Simdi tabiki cocuklarimiza en iyisini istiyoruz imkanlarimizda var degisik seyler cikti onlar sansli simdi ama bu kadar da ustune dusunce insan herseyi didikliyor,ben oyle oldum acikcasi.

Gulnurcum eger birkac kisi isterse kargo parasini paylasirsiniz,40 dolar 4 kisi istese 10 dolar duser,zaten ayakkabilar o kadar hafifki pek pahali olmaz :)) araya victoria secret de sikistiriveririz canimm :))

onu toplanmak moplanmak zor olacak... ben gene türkiyeden bişeyler bulayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…