Arkadaşlar damdan düşer gibi geldim ama birşey soracağım. Oğlum 1 haftadır yürümeye başladı ilk adım ayakkabısı alacağız ama tam ayak numarasını bilmiyorum. Nasıl ölçüp öğrenebilirim? Ayrıca ayakkabı giymekten nefret ediyor. Rahat yürüyemiyor ayakkabıyla. Nasıl, alıştılarmı sizin kuzular ayakkabıyla yürümeye???
Canım,ayakkabıcıda ölçüyolar,
eğer ne alıcana karar vermediysen "paqpa" öneriyo herkes,blüüüda ondan almışdı sanırım..ben alamadım ama alanlar gayet memnun diye biliyorum..
Sagolasın canım.Evet ne alacağıma karar vermedim henüz. Pagpa markayı yeni duyuyorum. Nerelerde satılıyor acaba bu marka???
eeee ne bu pagpa nerde satılıyomuş...? ben de ilk defa duydum... benimki de damdan düşer gibi oldu ama idare edin..
Canım,İstanbulda bi yerde görünüyo kendi sitelerinde..
FARUK KUNDURA * Pendik
Ortanca Sokak No:35
Pendik - İstanbul
Tel: 0216 354 13 34
Ama arayıp sormak lazım başka bi bayileri varmı die bilmiyorumkismile
eeee ne bu pagpa nerde satılıyomuş...? ben de ilk defa duydum... benimki de damdan düşer gibi oldu ama idare edin..
meltemcim en iyi çocuk ayakkabılarından paqpa...bora da ayakkabıdan nefret ediyordu ama aldığımız ayakkabıyı rahat kullanıyor...dr kontrolündeyken doktorumuz gördü ve çok iyi seçim yaptığımızı söyledi...
ayak numarasını ayakkabıcılar ölçüyorlar...internet üzerinden hacerin de yazdığı gibi bayiilerini bulabilirsin...yanlız tavsiyem almadan önce iyice yürümeye alışsın yoksa zorlanabilir...bu arada maşallah paşana...
hacerim al artık yiğite appalarını =))
alın canım hayırlısıyla,teşekkür ederiz...Teşekkürler canım. Yarın araştırayım en yakın bayiye gidip alalım bizde appalarımızı:)
Senin yakışıklıyada maşallah...
valla blüüm hiç duymadım.. ben pançodan almıştım ilk adım ayakkabısı... seninki nasıl bişeyki ekstar ne farkı varmış yani... bak şimdi tereddütte kaldım..
meltemcim en iyi çocuk ayakkabılarından paqpa...bora da ayakkabıdan nefret ediyordu ama aldığımız ayakkabıyı rahat kullanıyor...dr kontrolündeyken doktorumuz gördü ve çok iyi seçim yaptığımızı söyledi...
ayak numarasını ayakkabıcılar ölçüyorlar...internet üzerinden hacerin de yazdığı gibi bayiilerini bulabilirsin...yanlız tavsiyem almadan önce iyice yürümeye alışsın yoksa zorlanabilir...bu arada maşallah paşana...
hacerim al artık yiğite appalarını =))
selda noldu uyku kuzusu????????*sonuç verdimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?