CADIARZU acaba neden oluyor ki bu yaa...o cıglık attıkca içim parçalandı inan..bir de bu aralar bizim ki babalar günü kşibine taktı tam tiryakisi oldu sürekli pc nin yanına gidip sarkı söylüyor ac diye yırtıyor bi tarafına artık bıktık aynı seyi defalarca dinlemekten ama o bıkmıyor sürekli acın istiyor(((akannehirakannehirakannehir
ya bilgisayarda tus kalmadi hepsini kopardi ya delirecem,2 dk internete giremiyorum tam aciyorum dibimde bitiyor+++++++++++++++++++++++++++
evet kızlar ben de bu aralar farkediyorum.. geceleri nil uyurken gündüz çıkardığı seselri çıkartıyo....
seldacım ahberlerini bekliyorum....
evet kızlar ben de bu aralar farkediyorum.. geceleri nil uyurken gündüz çıkardığı seselri çıkartıyo....
seldacım ahberlerini bekliyorum....
kızlar ayakkabı konusunda güzelliğe bakmayı tam ortapedik deri ve ikiye katlananları tercih edin. valla oğlumda hep giydirdim şimdi zeynep ede giydiriyorum marka isterseniz TODDLER bebek ayakkabısında çok iyi çok kaliteli
markalar 2 ye çıktı... öenerin için teşekkğrler canım... bi araştırmak lazım... yani açıkçası ben hem sağlıklı olsun hem de şık olsun istiyorum bu ikisini bir arada yapan bi marka vardır elbet:)))))
yeni yürüyen bebekler için ortopedi dr ları spor ayakkabıyı pek önermiyor cnm bak aben sana bi model önereyim ☞ Toddler Ortopedik Anatomik Bebek lk Adm Ayakkablar 2239 HED : BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, ocuk giyim, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet
bizede chiccodan geldi kışlık bot çok güzel deriside alt tabanıda
uzulme uzum ye canim yanliz degilsin :)) ceylinin de 2 disi 4 olmadi :))
ama ust disinin birini gordum patladi patlayacak,sismis kuzucugumun disi.cok da huysuz ama bu kez atesimiz yok ck sukur.:Saruboceq:
sutu nasil veriyosun sen ,icine meyve suyu katiyomusun,gerci kesin her yolu denemissindir ama sorayim dedim.Ben de danone aldim yemedi tadini begenmedi hepsini ben yedim cok severim de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?