2009 Ekim Anneleri

sağol buketçim ama dr bize içirmek için hiçbişey vermedi.. bu çocuğun idrar yolları hassas madem bişey kullanmak gerekmezmiydi ya?

sağol buketçim ama dr bize içirmek için hiçbişey vermedi.. bu çocuğun idrar yolları hassas madem bişey kullanmak gerekmezmiydi ya?

valla ben anlamiyorum bu doktorlardan bisey
deniz sadece 1 kez enfeksoyin gecirdi. bizde ne olur ne olmaz diye nefrologa goturduk ki kadin hacettepede prof. bize bactrim baslatti bir daha olmasin dedi. bayaa uzun anlatti bisiler ama acikcasi olaya cok vakif degilim maalesef. iste her enfeksiyonda bilmem ne yukari cikabilir bu da bobrege zarar verebilir falan filan. dedigim gibi cok vakif deilim.1 ay kullanin bactrimi tekrar tit ve kultur verin dedi.eger temizse saniyorum bactrime devam..bence bi nefroloji uzmanina goturun sizde. sonucta bu isi bilen onlar. bu konuda normal cocuk dr sinin cok iyi oldugunu dusunmuyorum.

off edit olmamasi ne kotu :umursamaz:
biz ilk bi kac kez verdik bactrimi deniz kustu. esim aradi kadini vermesek olmaz mi zaten 1 kez gecirdi dedi kadin da ne yapin ne edin verin demisti. demek ki bi bildigi var

Meraba,,bahairin de dediği gibi ilk ayrıntılı usg.de böle bişe olsa görünürdü mutlaka arkadaşım..
ki eğer tek böbrekliyse bile,kendini üzmesin..benim eşim 8 senedir tek böbrekli..Çok şükür hiç bi sıkıntsı yok..Ayrıcaa 30 yaşında.Lütfen arkadaşına söyle.bi dr.la yetinmesin böyle bi durum için..

biz ilk bi kac kez verdik bactrimi deniz kustu. esim aradi kadini vermesek olmaz mi zaten 1 kez gecirdi dedi kadin da ne yapin ne edin verin demisti. demek ki bi bildigi var

bakalım canım 1 ay bişey kullanmadan deneyecem o kadar çok ilaç verdim ki artık çok da bişey vermek istemiyorum... bakalım 1 ay sonunda bişey çıkarsa artık ondan sonra duruma göre bakacaz... dr çok fazla antibiyotik kullandık o yzüden vermek istemiyorum dedi... bu dr a da özellikle bu idrar yollarıyla ilgili sıkıntısı olan bi tanıdık tavsiye ile gittim... bide bi önceki mikrop da kullandığı ilaç çok hafif bi ilaçtı normalde tanıdığımız bi dr a sorduk yanında bi antibiyotik daha kullanılmalı dedi... ama dr un verdiği o ilaçla enfeksiyon gitti... ordan güven duydum adama... bakalım canım 1 ay sonra anlayacaz artık...bide adamın ilaç vermeyişinin nedeni batın ultrasonunda en ufak bi genişlemeye dair işaret olmayışı...ama gene de önleyici bişey kullanmalımı diye kafamda soru işareti belirdi..

buketcim bizim dr. da baktrimi bırakmayın dedi..temmuzdan beri kullanıyoz bizsürekli antibiyotik kullanmak çok canımı sıkıyo ama yapcak bişi yok:1no2:

bu ay da temiz çıkarsa bi de nefroloğa sorcam..belki tekrar böbreklere bakar,artık usg mi ister tekrar sondalı film mi çekilir bilmiyom..kaçak bittiyse boşu boşuna antibiyotik kullanmayalım bari..

selam kızlar dün akşam doğum günümüzü kutladık çok güzel geçti bunuda atlattık darısı miniklere olsun inşallah herkes iyidir havalar sogumaya başladı hastalıklara davetiye çıkarcaga benziyor

selamlar herkese... çok fenayız yine emre yine kabız(( üstüne üstlük bi sürü ilaç kullanıyoruz. kakasını tutuyor tutuncada sertleşiyor ve yaparken çok acıtıyorpoposunu. yavrumda fobi oldu kaka yapmak ya...bugün öğlen akşam bamya verdim yumuşatır diye umarım yarın bira yumuşar offf yaa.. bi de lazımlık aldım bugün annem beze yapmıyor lazımlık alalım diye tutturdu bakalım noolcak. yarın deniycez..

yasemincim sen atlattın hayırlısıyla,darısı bizlerin başına inşallah...tekrar mutlu yıllara...
ececim emreye zeytinyağı içirmeye çalış,bamya yaşına kadar vermiyorlar diye biliyorum...geçmiş olsun canım...

canım zeytinyağı hep veriyorum ya bvişeye yaramıyor ( bizim dr patlıcan dışında herşeyi ver demişti ben bayadır veriyorum ama??

canım zeytinyağı hep veriyorum ya bvişeye yaramıyor ( bizim dr patlıcan dışında herşeyi ver demişti ben bayadır veriyorum ama??

geçmiş olsun ececim..benim kızda da zeytinyağı işe yaramadı..hem içirmiş hem de poposuna sürmüştüm ama yok..en son dr.sıvı vazelin vermişti..2-3 gün sonra işe yaramıştı o da..ama ilacın adını unuttum:uhm:

ben doğum yapalı 2 ay oldu sizler kadar tecrübeli değilim ama sütüm yetmediği için mama vermiştim kızım kabı oldu. kullandıklarımı sırasıyla yazayım belki işinize yarar ve yararsa çok mutlu olurum. gliserinli fitil, zeytinyağı hem ağızdan hem poposuna, bağırsak hareketlerini düzenleyici debridat şurup doktor verdi gerçekten çok işe yaradı. birde bir tanıdığım sabahları ılık ballı süt önerdi ama bebeğim daha çok küçük ben bunu denemedim siz deneyebilirsiniz. geçmiş olsun.

günaydın kızlar. nasılsınız doğum günlerimiz başlamış galiba. tüm bebiklerin doğum günü kutlu olsun.bizimkine daha var 8 ekimde dün babamız üzücü bir haber verdi oğlumuzun doğum gününde burda olamayacakmış. 1-2 gün sonra kutlayacağız artık bizde.

biz de 8 Ekim doğumluyuz:) selam

selam kzılar pazartesiden nefret eder oldummm vallahi iş bitmiyo dogum gününü ardından temizlik yapıyım dedim anam şimdi bitti işim daha makinede çamaşır yıkanıyo off popom tutmuyo erken aybaşı oldum bide bel agrımdan ölcem nerdeyse paşaları melekleri öpüyorum zeynebte ikigündür kusma başladı nedendir anlıyamadım midesi kalkıyo hemenya

gecmis olsun canim,kuru erigi bilir misin? siyah renkli erik,aktarlarda bulabilirsin,onu suda islatip biraz bekletip sonra pure yapip yedirirsen duzelir kakasi,sabah ac karnina yedirmen gerek.

Son düzenleme:
selda sen dön Türkiyeye sana aktar açalım bebeğimm
hepimize şifa oluyorsun
yasmin geçmiş olsun tatlım bendee bugün biraz temizledim evi çamaşır yıkıyorum kuruyanlarım var ütü faslını da akşama bıraktım eminönüne gidecektim üşendim pöff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…