bahair canim idrarin temiz cikmasina cok sevindim. darisi bize artik. bizde bactrim veriyoruz. umarim temiz cikar
aybuke7 bi sakincasi olacagini sanmiyorum. tek bobrekle yillardir bi sıkıntı olmadan yasayanlari biliyorum. uzulmesin arkadasin. bebegi saglikla dogsun insallah
sağol buketçim ama dr bize içirmek için hiçbişey vermedi.. bu çocuğun idrar yolları hassas madem bişey kullanmak gerekmezmiydi ya?
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
off edit olmamasi ne kotu :umursamaz:
biz ilk bi kac kez verdik bactrimi deniz kustu. esim aradi kadini vermesek olmaz mi zaten 1 kez gecirdi dedi kadin da ne yapin ne edin verin demisti. demek ki bi bildigi var
insallah bisi cikmaz. nil enfeksiyonsuz gecirir hayatini
off edit olmamasi ne kotu :umursamaz:
biz ilk bi kac kez verdik bactrimi deniz kustu. esim aradi kadini vermesek olmaz mi zaten 1 kez gecirdi dedi kadin da ne yapin ne edin verin demisti. demek ki bi bildigi var
yasemincim sen atlattın hayırlısıyla,darısı bizlerin başına inşallah...tekrar mutlu yıllara...
ececim emreye zeytinyağı içirmeye çalış,bamya yaşına kadar vermiyorlar diye biliyorum...geçmiş olsun canım...
canım zeytinyağı hep veriyorum ya bvişeye yaramıyor( bizim dr patlıcan dışında herşeyi ver demişti ben bayadır veriyorum ama??
selamlar herkese... çok fenayız yine emre yine kabız(( üstüne üstlük bi sürü ilaç kullanıyoruz. kakasını tutuyor tutuncada sertleşiyor ve yaparken çok acıtıyorpoposunu. yavrumda fobi oldu kaka yapmak ya...bugün öğlen akşam bamya verdim yumuşatır diye umarım yarın bira yumuşar offf yaa.. bi de lazımlık aldım bugün annem beze yapmıyor lazımlık alalım diye tutturdu bakalım noolcak. yarın deniycez..
biz de 8 Ekim doğumluyuz:) selamgünaydın kızlar. nasılsınız doğum günlerimiz başlamış galiba. tüm bebiklerin doğum günü kutlu olsun.bizimkine daha var 8 ekimde dün babamız üzücü bir haber verdi oğlumuzun doğum gününde burda olamayacakmış. 1-2 gün sonra kutlayacağız artık bizde.
selamlar herkese... çok fenayız yine emre yine kabız(( üstüne üstlük bi sürü ilaç kullanıyoruz. kakasını tutuyor tutuncada sertleşiyor ve yaparken çok acıtıyorpoposunu. yavrumda fobi oldu kaka yapmak ya...bugün öğlen akşam bamya verdim yumuşatır diye umarım yarın bira yumuşar offf yaa.. bi de lazımlık aldım bugün annem beze yapmıyor lazımlık alalım diye tutturdu bakalım noolcak. yarın deniycez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?