selda sen dön Türkiyeye sana aktar açalım bebeğimm
hepimize şifa oluyorsun
yasmin geçmiş olsun tatlım bendee bugün biraz temizledim evi çamaşır yıkıyorum kuruyanlarım var ütü faslını da akşama bıraktım eminönüne gidecektim üşendim pöff
hakikaten zelldam, lokman hekim gibisin. Türkiyeye gerek yok aybike ABD'de de açsa valla patlama yapar satışları. Kızın ağzından bal damlıyor şifaya yönelik, o halde hekim ana ol sen, hem gündemdende isim koymuş oluruz.
selam kzılar pazartesiden nefret eder oldummm vallahi iş bitmiyo dogum gününü ardından temizlik yapıyım dedim anam şimdi bitti işim daha makinede çamaşır yıkanıyo off popom tutmuyo erken aybaşı oldum bide bel agrımdan ölcem nerdeyse paşaları melekleri öpüyorum zeynebte ikigündür kusma başladı nedendir anlıyamadım midesi kalkıyo hemenya
kusmamız durdu ama sebebi çıktı busabahj kızlar saolun alla hrazı olsun zeyneb ada hem grip hemde göznezlesi salya sümük akıyo hapşırıyo sürekli ve gözleri akıyor yavrumun yaş içinde kıpkırmızı oldu nanelimon ayva yapragı kaynattım brodil öksürük şurubu veriyom pedifen ateş düşürücü agrı kesici veriyom yasemin bide aferin şurup ver dedi ondanda alcam olmazsa bugün
biz de 8 Ekim doğumluyuz:) selam
hahahah alemsiniz kizlar,e siz o zaman bana kisaca ebe nine diyin bari naniknanik
simdi burda bebekler kabiz olunca onu veriyoruz da ondan biliyorum,buda kurusunu gormedim ama hazir pure halinde olani ve suyu var,bizde ise yariyor valla :)))
ebe olmaz:)
bü tür şeylere koca karı ilaçları dememişler mi bu durumda koca karı sen oluyorsun minnak bebemmaklinialirimsmile
Dişler ne durumda onlar yapıyordur belki...slm kızlar nasılsınız herzaman gıremıyorum ozan ev işi ders fılan baya yoğunum oğlusum cok tatlı oluyo gıderek terazi burçları sanatcı ruhlu olurmus doğru sanırım kapı gıcırtısında oynuyo gülmekten ölüyoruz ailecek :) yalnız iki gundür ağlıyarak uyanıyo 3-4 saat uyumuyo sonra dalıyo neden acaba? butun hasta bebişlere acıl sifalar okudum bıraz pekmez kuru erık fılan teskurler
hehehee,ama ne varsa bitkilerde var,ya hani fatmagule ne oldu dizisinde ebe nine yok mu onu diyorum izlemiyosun demekki :hulya:
ebe nineydi demi, bak ben onu düşünüp yanlış yazmışım o zaman herkesin gönlü olsun zeldaa seni koca karı ebe nine ilan ediyorum.
Aybike kuzum bebeklerde genç yaşta kolestrol yapmayalım, tereyağ falan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?