2009 Ekim Anneleri

bu arada fatmagüle ne olmadı:))))))))))))))))fatmagülün suçu ne kuzummmmmkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeydelikafadulden

aaaa hahahah pardon , fatmagulun sucu ne dogru kaydirigubbakcemile3 ,hatta ben buldum ya kizcagizi , sizin bebelere sifali otlar toplarken olumunekankayizsmile

kullanici paneline giriyosun ordan profil ayarlarina tikla orda kilo takip cizelgesi diye bir bolum var oraya yapmis oldugun tickerin adresini kopyala yapistir o kadar.

gülçinciğim oncacık tereyağından bişi olmaz diye düşünüyorum
antibytoikti öksürük şurubuydu daha mi iyi dersin?

fatmagülün suçu ne dizisini ucundan bucağından izledim ne kadarını yakalayabildiysem
ama kaynaşma esnasında ve bahsettiğin ebe ninenin bulması olayında yoktum :)
sadece yengesini takipledim accukaklinialirimsmile

amannn en onemli 2 kisimi kacirmissin sempatiksalakcinni asil oralarda anlasiliyor fatmagulun sucsuz oldugu kafamçokkarıştı

ben daha vermedim ama tereyağına ama başlıycam o kadarcıktan kolestrolfilan olmas hem oda lazım...hayvansal yağ sonuşta

Ya spa reine diye bir su var biliyormusunuz? kullanan varmı bunu, bebeklere kullanılırmı?
Ebe nine zellda sen bana Kabbala su göndersene kih kih kih

günaydın şekerler nasılsınız keyi,fler nasıllllllllllllll biz full yaramzlıkla devam ediyoruzzzz

Ben kahvaltılarına ,bazı çorbalarına,omletine ,makarnasına,pilavına azıcıkta olsa tereyağ kullanıyorum...........

Ya spa reine diye bir su var biliyormusunuz? kullanan varmı bunu, bebeklere kullanılırmı?
Ebe nine zellda sen bana Kabbala su göndersene kih kih kih

Allahim spa reine ne,kabbala neeeee ben bunlari neden bilmiyorummm :roflol:

döndüm aklinialirimsmile
oh be sonunda ,sorun neymis ?

hoşgeldin gözümün nuruuu
zeldacım suçsuz olduğu her halinden belli kızcağızın yazzukk
evet ya valla kizin arkasindan plan ceviriyorlar o kadar safki hic anlamiyor ,kalbi oyle temizki o kadar yil yengesinin bir cadi oldugunu anlamamis :CüvCüv:

bakalim belki ekim annesi olur fatmagul :))

Bizzzz geldikkkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Ayyy ne özlemişimmmm kocişşşş çekekliyo kalk diyeee ayrılamıyorum başından
Benim kuzu çok yaramaz kızlarr dur durak bilmiyoooo her şeyi karıştırıyoo parmaklıyooo allahtan kociş dolaplara çocuk kilidi prizlere de kapak almış ama açmaya çalışıyooo sürekli bi muzurluk peşinde anam daha sıralıyo yürümüyoda yürüyünce naaapcam ben eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile bide bi arlı ki sormayın 8. aya kadar herkezin kucağına giden çocuk şimdi babası hariç kucağımdan inmiyoo hayır deyince hemen yaygarayı basıyoo dudaklar sürekli büzükkk herşeyi kaldırcam mı ben yawwwbilmiyorumkismile

Ayyy sıkılmıyım bari o zaman demek bu ekim bebeklerinin hepsi böyleee yandık ki ne yandık ozmn kaydirigubbakcemile3
Bu arada yaaa kızlarrr aranızda hala adet olmayan varmı bende hala tık yok 12 gün sonraa kuzu yaşına girecek yılı geçiripde gidicem doktoraa ama ne biliimmm stres yaptım iicene hala emziriyorum gündüz kaymak niyetine gece full vaziyettee zaten benim kuzu memeden başka yerde sakinleşmiyooo CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…