Ayyy sıkılmıyım bari o zaman demek bu ekim bebeklerinin hepsi böyleee yandık ki ne yandık ozmn kaydirigubbakcemile3
Bu arada yaaa kızlarrr aranızda hala adet olmayan varmı bende hala tık yok 12 gün sonraa kuzu yaşına girecek yılı geçiripde gidicem doktoraa ama ne biliimmm stres yaptım iicene hala emziriyorum gündüz kaymak niyetine gece full vaziyettee zaten benim kuzu memeden başka yerde sakinleşmiyooo CADIARZU
ben yanlış hatıramıyosam 3 ay falan olmadım ama sters yapmıştım.. eğer sıkıntı yapıyora bi dr görün...
Bora doğduğunda da ağlak bir bebekti ama kucakta olsun kim alırsa alsın susardı şimdi bana hiç rahat vermiyor iş yaptırmıyor makina açınca ağlıyo korkuyo uyurken zaten açamıyorum :) .. Kimse de durmuyo iki dk mutfağa gideyim peşimden nasıl ağlıyor başkası alırsa 2 kat fazla ağlıyor bi babasında duruyo gelince hoş o varkende yine takip altındayım ben nereye gidersem o oraya
canım keşke oyalansane yaptıysam olmadı...illa benim görüş alanında olmam lazım...mutfak ve salon çok yakın...eğer salonda o oynarken mutfağa geçtiysem mutlaka koridora ağlayarak geliyor yanıma nasıl yeneceğiz bilmiyorum...ama şu da bir gerçek ben bebekken çok kucağımda taşıdım...
umarım atlatırsınız kolaylıkla... ben nil oynarken bazen çağırıyorum nil gel annem seveyims eni biraz diyorum koşa koşa geliyo bi sarılmaca koklaşmaca hemen yere doğru atmaya çalışıyo kendini...
ben de tam tersi ondan kaçıyorum kaydirigubbakcemile3 kucakta olur olmaz başlıyor saçımı başımı yolmaya bir aşk görmelisin :asigim: haşin oğluşum =))
:))))))) :sm_cool:
nurefsancım ben senin geldiğin saatte uyumuşum yahu :ecrin_bebek: gündüz uğra kaynatalım canımcıma.s.selam kizlar gelin kaynatalim :)
Giderken kaçıyorum görmesin diye 2 dk oyuncaklara bakıyo ben etrafınamıyım diye araştırıyo sonra ağlayarak oda oda geziyo :) yanındayken oynuyo oynuyo arada yanıma geliyo bakıyo agucuk mugu gidiyor Bora mın tek derdi yanında olcam 24 saat hiç bi odaya gitmicem :)) onun haricinde yaramaz bi çocuk sayılmayız tek derdi ben
bu arada herkese günaydın kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?