bende bişiy demedim ki halk dilinde sıkça kullanılan bi deyimi yannış yazmışsın düzelttim tööbee..asıl fesat kim acabaa :1shok: naniknanik naniknanik
lülülülülülü
suss canımı çektirme diyetteyim..kaydirigubbakcemile3 hiç bitmeyen bi diyetim warya yine başladım sırnaşık şey
2 gün önceki tepsiyi ne zaman bitirdindelikafadulden
bi ben giremiyom şu diyetesempatiksalakcinni
accık yedik gerisini buzluğa attım cücüüümmm.. ani misaffir şeysi onnarrr :hulya:
kurbanda geliyom bana çıkarırsın artıkzemuszemus
zuzu elalı ne yiyosunuz gene yada neyi yemenin planlarını yapıyosunuz bakiiimmm.
sen duymasaydın iyiydi kaydirigubbakcemile3 pofuduk poğça :kedi:
hımmm. neyseki çok sevdiğim bişey değilmiş....size de çok yemeyin heeeeeeeeeeee.........
diyet mevzusu varmis pehhhhhhhhhhh sempatiksalakcinni
bıldırcın yumurtası olayı tühh ya sormayı unuttum dr' a bugünde götürdüm çocuğa Bora da alerjik astım-bronşit olduğu için çevremde bana çok öneri verildi bu konuda iyi gelirmiş ... Bora yine hava değişikliğinden mi yine dolmuş ciğerleri keyfi falan yerinde şükür ağrı sızı huysuzluk yokta canımı çok sıkıyor testleri yapılmasını beklicem alerji.. Aranızda böyle durumla karşılaşan varmı.. 4 aydan beri hemen hemen her ay böyleyiz.. nerdeyse alerjik olduğu kesinleşti dr bu kışıda böyle geçiricez dedi hava kullanmaya bile başladık... Daha da ilerlerse sanırım makina verecek eve
kizlar ben artik facebookta takilmamaya karar verdim bi kac nedenden dolayi...buradaki arkadaslarimida sildim dolayisiyle sakin yalnis anlasilmasin sadece cok yakin akrabalar kaldi aralar bozulmasin diye bundan boyle burada takilacam sadece kimse alinmasin lutfen :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?