2009 Ekim Anneleri

dogum günün kutlu olsun.

arzu bizimde cok zor bu aralar arkalar daha erken cıkıcak gibi duruyor dedi doktor. bakalım gercekten ögle mi olucak. bu ara her yemekden önce jel sürüyorum rahatlasın diye

Bu arada bugün oğlumun doğum günü.Bütün yaşlarını dolduran bebişleri kutlarım.sağlık mutluluk dolu yıllar hepsninin olsun.Allah hepsini nazarlardan korusun
amin canım...doğum gününüz kutlu olsun...
dogum günün kutlu olsun.

arzu bizimde cok zor bu aralar arkalar daha erken cıkıcak gibi duruyor dedi doktor. bakalım gercekten ögle mi olucak. bu ara her yemekden önce jel sürüyorum rahatlasın diye

bengücüm ne zamandır sürmüyordum jel yine süreyim bari...

kzılar biz geldik doktordan poposunda idrar poşeti bekliyoruz çiş yapğsın die kan sayımımızda yeni bir grip enfeksiyonu çıktı birinden kapmış kimseyle temas ettirme çocugunu dedi doktor oysaki eve kimse gelmiyo eşim yukarı çıkarmıştı kuzuyu kardeşinin kızıyla oynasın die heralde kız hastaydı söylemedileer hoş olsada söyleme huyları yokki antibiyotige başladık yine idrar kültürüde vercez yaparsa zeyneb yoruldu uyuya kaldı öylece

Hasta olan bütün yavrulara acil şifalar diyorum...
Sanırım salgın varmış :S elada bende gripiz, öksürüyoruz ve boğazımız feciimafoldumben

Doğum günün kutlu olsun kuzucuk:teytey:
Arzucum yaa bizdede alt 3 üst 4 ama önce azımı çıkardı kuzucum bizde azı yok hiç ön kesiciler çıktı bide şimdi üst 5. olan köpek dişini bekliyoruz aynen köpek de çok zor çıkıyomuş ya 7 diş çıkarttık hiç bu kadar zor olmamıştı yani gece sürekli ayaktayız uyurken bi anda sıçrayarak uyanıyo valla acı çekiyo kuzucum bize jel bi halta yaramadı umarım Boramda işe yarar:Saruboceq:
Yasemincim geçmiş olsun kuzucuğuma yaaa üfff nie geldi bu kış yaa korkuyorum bende valla ama dışarı çıkartmadan da olmuyor naapcaz bilmiyorum daha da az biraz havalar ii gider kış iice bastırınca zaten eve kapancaz CADIARZU

Bu arada Ela kuzucuğuma da geçmiş olsun yaaa valla başladık sapır sapır dökülürüz artık bilmiyorumkismile

bugün doğan tüm ekim bebeklerinin doğum günleri kutlu olsun sağlıcakla ....

kızlar bu diş jeli amerikada kullanımı yasaklanmış arkadşımın görümcesi amerika diş hekimi.bunu sakın kullanmayın dedi...bir de zaten tedavi edecek özelliği yokmuş sadece anlık rahatlama sağlıyormuş onun yerine günde 3 ölçeğe kadar ibu..n kullanabilirsiniz dedi

bugün doğan tüm ekim bebeklerinin doğum günleri kutlu olsun sağlıcakla ....

Doracım dogum günün kutlu olsun yakılşıklım benim. Iyiki dogdun iyiki varsın.cok öptük seni

Ececim cok işe yaramadıgını biliyorum ama az az kullanmakda problem yok diye biliyordum. icinde alkol oldugu icin fazla kullanmamak gerekiyor.
almanyada satılmaya devam ediliyor

Malesef bizde hastayız Hem de tam zamanında bu hafta sonu doğum günümüz var.Kış hazırlıkları ev temizliği tam bitti biraz nefes alma zamanı derken hastalandı iki gündür huzursuz ve uykusuzus..........

ok, hangi ilac yasaklanmis bana da soyler misin,ben ceyline orajel baby kullaniyorum eger cok sik araliklarla uyanirsa ancak oyle uykuya dalabiliyor tekrar ama zaten 7 gunden fazla kullanmayin yaziyor uzerinde acaba orajel mi ececim?Ama yasak olsa burda satilmaz ki ,genel olarak dis jelleri mi yasaklanmis yoksa bir marka mi?gecmisi okumadim daha ama senin yazini gorunce sormak istedim.

dora pasa dogum gunun kutlu olsun. dun dogan tum minnoslarin dogum gunleri kutlu olsun
veeeee deniz hanim da bugun 1 yasina girdi kaydirigubbakcemile2
dogum gunu pazar kutlanacak. bugun asilar yapilacak hediye olarak sempatiksalakcinni

hasta bebişlerin hepsine geçmiş olsun acil şifalar hepsine...
deniz bebiş senin de doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve sağlıklı senelere...buketcim aşıyı illa aynı gün yaptırman gerekmiyormuş bir kaç gün sonra da yaptırabiliyormuşsun...
ececim jel ben çok az sürdüm bu zamana kadar...ama zaten en fazla günde 3-4 kere sürülebiliyor diye biliyorum...gece çok ağlarsa arada bir sürüyordum...ben bu kadar kullanımdan birşey olabilceğini sanmıyorum...

saol canim darisi boraya insallah
biliyorum ayni gun sart degil ama cuma gunu gidecegimiz dugun var olaki ates falan yaparsa diye bugunden vurdurim dedim

Nice yıllara Deniz kuzucuğu a.s.
Arkadaşlar benim Defnoşum malesef yatağında uyumuyo biliyosunuz 3 aydır yoktur yanımda yatıyodu orda 3 gündür evdeyiz emzirerek uyutuyorum dalması için üstüne de yarım saat bekliyorum yavaşça yatağına kpoyuyorum ama hemen uyanıyo batıyomu yatak neyse ...
varmı bi önerisi olanCADIARZU

hasta kuzulara şifa,doğumgünü olanlara da uzun bi ömür dilioruum...

bu aşı için doğumgününü 1 hafta filan geçse nolur..hemen 1 yaşını doldurunca mı gitmek gerek..şu doğum günü tantanası bi geçse bikaç gün daha geçse ööle götürsem olmazmı??

solistce gece mi bu bahsettiğin durum gündüzmü..yoksa herikisidemi ? berra da yapıyo,genelde gazı warken..bide gündüz uykusundaysa belki aşırı uykusu yokken uyuyodur tam dalamıyodur diye düşünüyorum..mesela günde 1 kez uyuyo artık berra..öğlenleri..eğer daha önce uyutursam yatağına koyuyorum 5 dk soora kalkıyo..

bişey olmaz.Bize sağlık ocağında doğumgününde yapmayalım geçsin öyle yapalım dediler. 1 haftadan bişey olmaz zanlımca kendileri bana birkaç gün sonrasında gün verdiler.

merhaba kızlar kızım uyurken işlerimin bir kısmını hallettim bakınıyım dedim dogum günü olan kuzulara allah nice yaşlar göstersin hepsine uzun saglıklı ömür versin hasta bebeklerimizede rabbim şifa versin saglıklarına kavuşsunlar inşallah bizde dünden beri 5tane idrar torbasını ziyan ettik çıkıyo altından çok hareket edito tabiki çişte beze gidiyo sabah taktım yine aynısı oldu uykuya daldişimdide son poşet altında inş uyanır uyanmaz yaparda götürebilirim kültüre yoksa yandı yine parası

bişey olmaz.Bize sağlık ocağında doğumgününde yapmayalım geçsin öyle yapalım dediler. 1 haftadan bişey olmaz zanlımca kendileri bana birkaç gün sonrasında gün verdiler.

teşekkürler..
...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…