2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun boraya inş kısa zamanda geçer ben çoğu kişiden bu alerjik astımın 4 yaşına kadar sürdüğünü daha sonra iyileşdiklerini duydum inş boranınkide böyle geçici bişeydir.allah daha beterini vermesin

boracım geçmiş olsun...kızlar sanırım 1 yaş sendromu bu bizim kuzulardaki..benimki de herkese giderdi,herkes de aman maşallah hiç yabancılık çekmiyo derdi..2 haftadır dibimden ayrılmıyo..önceden canı isterse emeklerdi,şimdi mutfağa gitmemle peşime takılması bir oluyo..okuldan gelince hele..elimi yüzümü zor yıkıyorum..kaynanam wc nin kapısında bekliyo beni kucağında kuzuylakaydirigubbakcemile3ha bire sifon çekiyoz napalım ses gitmesin diye:))

ben aptamil juniora başlıcam bu ay ,inek sütünü sadece azcık çorbasına felan katıyorum geceleri içirmiyorum bizim doktor 18 aya kadar inek sütü verme dedi

ben pınarın uht kutuda ilk adım sütünü veriyorum. geçen gün hipp 10.ay sonrası sütü aldım 500 ml. Üstünü okumadım. Neyse açtım ee tabi kuzunun içebileceği anca bir bardak. Ama üstünde hemen tüketin yazıyor, yani elimde kaldı süt birde pahalı pınara göre. Ee tabi pınarda birebir bebek sütü değil, inek sütü daha fazla olsa gerek. Akşam yatmadan 1 bardak içiriyorum, bazen bisküvi ve muz kullanıyorum daha tok tutuyor. Deneyin isterseniz.

anılcım geçmiş olsun bora umarım hemen atlatır. Birde sana tavsiyem bir doktor teşhis koydumu hemen aldanma bence imkanın varsa en az iki doktora daha git. Bu sadece bebekler için değil, diğer hastalıklarda da öyle.

tşkk kızlar..
zencefine 2 dr göründüm önceki şikayetlerimide anlattım oda büyük ihtimal alerjik dedi ve o da alerjik ilaçlar yazdı eski dr na yine gittim aynı şeyleri yazınca.. şöyle biraz zaman geçsinde süreyya paşa göğüs hastalıklarına götürmeyi düşünüyorum araştırma
Bu arada ben 1 yaş sütleri varya onlara başladım aptamil juniorda aldım .. Evde acil süt bulunmazsa herhangi pastörize sütüde veriyorum.. Düşünüyorum eskiden süt olmayınca ne ver,yolarmış hemde inekten sağdıkları gibi içiyomuşuz ya..

Son düzenleme:
günaydın kızlar hasta bebeklere geçmi,ş olsun bizde bugün doktora gidiyoz dünden beri ateş 38-38.5 aşagı iniyo geri çıkıyo agzından sular akıyo muhtemelen diş çünkü zatne antibiyotik alıyoduk ilaç içerken hasta olcagını sanmıyom üşütmedide dssobada kurduk sırf hasta olmasın die erkenden bugünde heryerini batırmış ishal olmuş sanırsam sulu yapmış çok 2de doktora kontrolümüz var aşı günüyudü bugün ama sanırsam olamıcak bu ateş varken su çiçegi aşısını

canım dememin sebebi şu kuzenimin oğlu sürekli yüksek ateş ve havale problemi yaşıyordu. Düşün 2 yaş yeni biticek çocuk belki 15 kere havale geçirdi. Hep faranjit dediler. Ve bir türlü engelleyemediler ateşin çıkmasını. Ateş çok kötü birşey sürekli yüksek ateş çocuğun beyninde arıza bırakıyor. Çok korktuk, konuşması bile gecikti, benim kızımdan daha az kelime söylüyor hala. Neyse burda konusunda ehil birine gdildi en sonunda çocukta bambaşka bir ateşli hastalık sendromu yaşandığı ve tedavisinin buunduğu öğrenildi. Doktor keşke önce getirseydiniz çocuğa eziyet etmişsiniz demiş ve şimdi iyi çok şükür.
Bir idrar tahlilini bile kaç hastaneye verdik biz ve inanmazsın hepsinde ayrı sonuç çıktı. Kızımın bütün hastanelerde kaydı var nerdeyse. Ne yazıkki böyle.

Valla yaş bitsin bütün yasak kapıları sonuna kadar açılcak kuzuma:))) Evet bizim zamanızda mama varmış tamamda vala içmisizde çatır çatır inek sütünü. Zaten bebek sütlerinin alt yapısıda inek sütü .

aynen cnm onlarında içinde inek sütü var.. ben yasak kapılarının çoğunu kaldırdım artık hemen hemen herşey veriyorum 1 kerede bal verdim ..
Şu doğumünün falan atlatayım araştırmaya götüreyim çocuğu ne olur ne olmaz sürekli oluyor ve hemen göğsüne iniyor hırıl hırıll

Bizim daha 1 tane bile çıkmadı halaa :S :S dr gittik dün çok kabarmış hala patlatamadın dedi bekliyoruz bakalım 1.5 yaşına kadar yolu var

Geçmiş olsun Boracığım yaa umarım geçici bi alerjik reaksiyondur..Yaa benim kızım çok azgın oldu yaa hiçbişey yapamıyorum sürekli ayağımda dibimdee dün 3 defa denedim Borama geçmiş olsun die yazdırmadı ki sıpaaa laptopun bütün tuşlarına basıyooo hiçbişey içemiyorum
Zeynoma da geçmiş olsun dişdir o büyük ihtimal bizimde dün gecemiz felaketti gece 3 de bi başladık 6 ya kadar anca uyuduk çok gazı vardı kuzumun bide alt 3 üst 4 olmak üzere 7 dişimiz var ama sanırım üstten 5. de geliyo o da köpek dişi sanırım zor çıkarmış...

zümrütcüm maşallah,bizden sonra çıkardınız bizi solladınız..yağmurun altta 2 diş var,1 hafta oldu sağ ve sol üst köpek diş patladı.gösen vampir gibi üstte yok yanlarda sırıtarak geliyo çok kömik vampirella diyorum..

kızlar ben bikaç sene önce bi programda bu ineksütü ile ilgili bi dr.un konuşmasını dinlemiştim.uzun zaman oldu aklımda kaldığı kadarıyla söylüyorum.kutu sütü önermedi doğal değil diye.bu markaların içinde çiftliği olanbi firma var isim veremiycem reklama girer demişti.ben araştırdım bulduğum sadece sütaş ın çiftliği var diğerlerinde böle bişi rastlamadım..o gün bugün sütaş tüketiyorum bende..

bizim dr inek sütütnü sulandırılarak verilebileceğimi söylemişti 2 ay önce felan yarı yarı hazırlıyormuşsun ama benim sıpa hiç bir sütü sevmediği için açıkçası denemedim...yaşının dolmasını bekliyorum bir tek ballı süt denemedim...son çare bir de öyle deneyeceğim o zaman...
ya bu azı dişi çıkarmak çok çok zormuş gerçekten...kesinlikle gece uykusu ailecek uyuyamıyoruz ibufen veriyorum gece çok ağlarsa ama banamısın demiyor...abartmıyorum en az 20 kere kalkıyordur
diş elime etin altından geliyor ve görünüyor ama eti yaramadı bir türlü...haftalar oldu ne zaman çıkar acaba :S üstte iki azı ve onların yanları çıkacak bekliyoruz bakalım...bu arada üst 4 alt 3 bizim de...

selam.bütün hasta bebişlere geçmiş olsun.benim oğlanda nezle oldu.burnu tıkalı gibi.dün aşısı vardı yaptıramadım.ateş yok şükür.sağlık ocağı perşembeye kadar aşı için getir dedi.burnu akımıyor şimdi ama tıkalı.şaşırdım kaldım aşıyı yaptırsammı.Bende süte başlamadım ama doktor verebilirsin dedi.

Bu arada bugün oğlumun doğum günü.Bütün yaşlarını dolduran bebişleri kutlarım.sağlık mutluluk dolu yıllar hepsninin olsun.Allah hepsini nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…