2009 Ekim Anneleri

şimdiden geçmiş olsun zuzumm inşalah sorunsuz geçer...

kolay gesin zuzuguclubacismile
ayyyyyyy kimse yok beaa
okuyup okuyup kacin:hulya:
hos okunacak bisi de yok ki sempatiksalakcinni

merhaba nasılsınız arkadaşlar. bizim oğlan uzun süreli ishal
geçmiyo birtürlü.cuma günü yavrum doğum gününü hastanede geçirdi. serum taktılar bütün gün hastanede kaldık. flagly ve reflor kullanıyoruz. geçmiyo birtürlü napsakta.

Çok geçmiş olsun cnm yaaa...havalar bozmaya başladıı artıkk...bende biraz nezle gibiyimmmm..çok korkuyorum kuzuma da geçecek die..bir an önce toparlar kuzun inşallahhh cnm...:Saruboceq:

kıyamam kuzuya,1. yaş günü hastanedeymiş..Rabbim acil şifalar versin...

hasta miniklere ve annelere acil şifa versin rabbim çok şükür maşallah zeyneb dünden beri kusmuoo allahıma bin şükür ishalde durduuuu hiç bitmicek sandımdı

Tam bir yil önce dunyaya açtin gözlerini, kucagima aldim içime cektim seni, baktin masum masum gozlerle annecigim senmisin der gibi...iste kuzum hayatimin en guzel hediyesi oldun o gunden beri...Iyiki dogurmusum bitanem seni...

saolun kızlar atlattık şükür ama mımızdı baya dün..çok yakıyomuş pnömokok..

papatyalım ağlat annem ağlat ne güzel yazjmışsın..nice yıllara yawruşa

saolun kızlar atlattık şükür ama mımızdı baya dün..çok yakıyomuş pnömokok..

papatyalım ağlat annem ağlat ne güzel yazjmışsın..nice yıllara yawruşa

saol zuzum opuyorumnanaktan ama agliyorsan bile mutluluk goz yaslari olsun bugunleride gorduk ya cok sukur :) gelinlik ve damatliklarinida gorururuz insallah

hasta bebişlere geçmiş olsun...
doğum günü olan bebişlerimiz de nice mutlu sağlıklı seneler opuyorumnanaktan

saol zuzum opuyorumnanaktan ama agliyorsan bile mutluluk goz yaslari olsun bugunleride gorduk ya cok sukur :) gelinlik ve damatliklarinida gorururuz insallah

inşallah canım..zaman su gibi akıp geçiyo..doya doya yaşıyalım inşallah bu güzel günlerini yawrularımızın..acılarını göstermesin rabbim..

merhaba kızlar hasta meleklere çok geçmiş olsun allah şifa versin dogum günü olan kuzularında allah ömürlerini uzunn kılsın saglıkla mutlu olsunlar hep bizde çok şükür atlattık düzeldik saglıgımıza kavuştuk yarın su çiçegi aşımız var kızlar

herkese günaydıııınn....ya sırf şili deki madencilerin cıkarılıslarını izlemek için ssabahın 6sından beridir ayaktayım.:))) valla cook heyecanlı bir bekleyiş yaa ..2 bucuk saate sadece 3 tane cıkarıldı..diğer 30 tanesinin ALLAH yardımcısı olsun...

ewet..Allah yardımcıları olsun selduşum..

alla hdarda olan herkesin yardımcısı olsun bende izledim sabah bizim ülkedede 6aydır cesetler çıkarılamadı bi teknik bulamadılar onlar gibi
biz aşıdan geldik kızlar fazla aglamadı şükür çıglık atmayı ögrenmiş çıglık attı kuzu su çiçeginide atlattık marta kadar aşımız kalmadı çok şükürr

geçmiş olsun yasemin..bizde nisana kadar rahatız..su çiçeğini sağlık ocağında yapmıyolar sanrım dimi özel aşı?? fiyatı nekadar

saol cnm saglık ocagı yapıyo dışardan alıyon kuşum 67..5 lira cnm bnm buzlukla beraber bverdi eczane götürdüm yaptırdım ama bebekle bulana kadar aşıyı kızlar imanım devrildi ya zor buldum aşıyı oda ta çerkeköyün çıkışında şükür yaptırdım

kızlar zeyneb ada sol ayagını çok içeri basıyo ayakkabı giydiginde facede konuyu tartıştık arkadaşların bazılarıyla ama sizdede olan varmıı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…