merhaba kızlar hasta meleklere çok geçmiş olsun allah şifa versin dogum günü olan kuzularında allah ömürlerini uzunn kılsın saglıkla mutlu olsunlar hep bizde çok şükür atlattık düzeldik saglıgımıza kavuştuk yarın su çiçegi aşımız var kızlar
kızlar zeyneb ada sol ayagını çok içeri basıyo ayakkabı giydiginde facede konuyu tartıştık arkadaşların bazılarıyla ama sizdede olan varmıı böyle
selam canım erken değilmi su çiçeği için?
Bana 15 aylıkken yapılabilir denildi
benim oğlumda ilk yürümeye başladığında yapıyordu yada ben elinden tutup yürütürken ama şimdi azaldı.ilk adım ayakkabıyla yürütüyorum hep ayağı alışsın diye.
ev içindede pappa marka ev ayakkabısı var anatomic onlardan dene bakalımbilmiyorumkismile
as. cnm bnm doktorumuz 13.ayda yaptır dedi saglık ocagıda aradı 13. ayda su çiçegi aşınız var dedi yaptırdık cnm 18.ayda aşı olması lazım bide ben öyle biliyom martta diger aşımız özelleri zaten doktor söylüyo
onla denedim yapmadı cnm chicconun anatomik almıştım bende ama onuda giymek istemiyo biraz agır die[ bagcıklarını açıyo sürekli çıkarıyo ayagından pandufla gezerken hele tamamen yamuk basıyo sol ayagı yumuşak altlı panduflardan/COLOR]
herkese günaydıııınn....ya sırf şili deki madencilerin cıkarılıslarını izlemek için ssabahın 6sından beridir ayaktayım.:))) valla cook heyecanlı bir bekleyiş yaa ..2 bucuk saate sadece 3 tane cıkarıldı..diğer 30 tanesinin ALLAH yardımcısı olsun...
sibelcim doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara opuyorumnanaktan
slm nasılsınız bebişleriniz nasıl?
sonunda aylardır beklediğim gün geldi.....benim canımıniçi de artık 1 yaşında...gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum...geçen yıl tam bu saatlerde onu koynuma vermişlerdi...minicik bedeninin kokusu hala burnumda..ne çabuk büyüdün sen kuzum,şimdi kucağıma sığmıyorsun...
yasemin uzun zamandır karşılaşmıyoruz nasılsın bende kızımı şimdi uyuttum bi bakayım dedim evde usta var e tabii ses de var kuzumun uyanması an meselesi şöyle bi bakıp kaçıcam... iyisindir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?