anıl kuzuuu doğum günü kutlu olsun minnak ekim bebeğim benimopuyorumnanaktan
sibel oğluşun doğum günü kutlu olsun size de nice seneler olsun inş
sabah kahve keyifi bile yapamiyorum ya. arzu bu yogunluk bir gecsin bi kahveye bulusalım ne dersin?
ah ne iyi olur canım yaa...güya bugün misafir gelecek bora sabahtan beri tepemdesabah kahve keyifi bile yapamiyorum ya. arzu bu yogunluk bir gecsin bi kahveye bulusalım ne dersin?
oh bululuşun buluşun bakalım...kaydirigubbakcemile
ece fotocunun ismini hatırlamıyorum ya ksk. ama yerini anlayabildiysen git bir konus istersen.
evet bu hafta cumaya kaydırdım...pazartesi de evdeyim hadi bulışalımmm heleloloyiiiiii...
tşkkederim canımm şımardımm sırnaşık şey ekim bebeğiyimm sırnaşık şeyanıl kuzuuu doğum günü kutlu olsun minnak ekim bebeğim benimopuyorumnanaktan
sibel oğluşun doğum günü kutlu olsun size de nice seneler olsun inş
zeynebe cok gecmis olsun. canım sen ona güclendici surup alıyormusun. immuzink var bu kıs aylarında ben veriyorum 5 gün büyük kızıma oda cok sık hasta olurdu. veya umka damla bunları dr danıs eger ver derse bunlar cok iyi geliyor.
danışıyım cnm doktorumuz pek ilgfili bişi degil aslında diyomki kusuyı ishalde aynı anda su kaybı olur dimi su içiyo ama isteksiz diyom reflor ver diyo sadece bi yasemine sorayım o eczacı 1yaşa uyarsa o dedigin güçlendirici veriyim kızlar bide öksürüge ıhlamur harci ne iyi gelir bal pekmez dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?