2009 Ekim Anneleri

sibelcim doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara opuyorumnanaktan

sabah kahve keyifi bile yapamiyorum ya. arzu bu yogunluk bir gecsin bi kahveye bulusalım ne dersin?

sabah kahve keyifi bile yapamiyorum ya. arzu bu yogunluk bir gecsin bi kahveye bulusalım ne dersin?
ah ne iyi olur canım yaa...güya bugün misafir gelecek bora sabahtan beri tepemde ayağımda sallıyorum şimdi...inşallah yetiştiririm işlerimi...sempatiksalakcinni
oh bululuşun buluşun bakalım...kaydirigubbakcemile

gel ececim ayıp ettin,yeterki fırsat bulabilelim :ecrin_bebek:

ece fotocunun ismini hatırlamıyorum ya ksk. ama yerini anlayabildiysen git bir konus istersen.

arkadaşlar günaydın.Bugün doğan bebişlerin d.günü kutlu olsun.dün bebeğim aşı oldu.kpa aşısı ve kkk.bana eksik geldi.size hangi aşılar yapıldı.hava çok soğuk.d.gazı açtınızmı.

bende bugün doganların dogum gününü kutlarım.

bu ara bende ekim bebegim :ecrin_bebek: :kedi:

ece ayarlaylım o zaman. kahve dünyası vardı bostanlıda galiba onun kahvesi güzel olur.
yada tepeye cıkalım? yada iskelede bir cafe varya tepedekinle aynı sahibi olan

biz 1haftadır soba yakıyoz tekirdağ donuyo resmen evler dışardan daha soguk zeyneb hasta düzelmeyede niyeti yok herşeyi saati saatine 2haftadır dışarıda çıkmıyo doktor harici hastalıgı artmasın die hala grip anlamadım gitti su çiçegi aşımız bekliyo idrar tahlilimiz bekliyo off dert bitmiyo kusuyor neoluyo bukıza anlamadım herşeyi saati saatine veriyom gözümle bakıyom yine hasta kiloda verdi kusmaktan

bugun dogan tum bebisler iyiki dogmuslarrrrrkaydirigubbakcemile2
bizde dogalgaz yakiyoruz artik ankara buzzzz gibi eyvahedigeldismile
asiyi saglik ocaginda yaptirmadigimiz icin ne vurdular bilmiorum yani karma asi denildi bize
zeynep adaya cook gecmis olsun

zeynebe cok gecmis olsun. canım sen ona güclendici surup alıyormusun. immuzink var bu kıs aylarında ben veriyorum 5 gün büyük kızıma oda cok sık hasta olurdu. veya umka damla bunları dr danıs eger ver derse bunlar cok iyi geliyor.

danışıyım cnm doktorumuz pek ilgfili bişi degil aslında diyomki kusuyı ishalde aynı anda su kaybı olur dimi su içiyo ama isteksiz diyom reflor ver diyo sadece bi yasemine sorayım o eczacı 1yaşa uyarsa o dedigin güçlendirici veriyim kızlar bide öksürüge ıhlamur harci ne iyi gelir bal pekmez dışında

saol cnm bnm hepini,zde saolun valal sabah buyanı halı siliyom üst degişiyom yemek yapıyom ona habire bişiler yesinde mide boş kalmasın diee kusuyo öksürk başladı bugünde burnu akıyo hapşırıyo üstelik bunlar antibiyotik tedavisi görürken başladı bianda dışarıda çıkmıyo hiç odadan

öksürük bizim dr hep kendi karar veriyor. bazen bırak öksürsün iyi atsın diyor. bazen destekleyici surup veriyor öksürük artıp daha hızlı atsın diye. duruma baglı söyliyor onları.
eger hırlama baslarsa dikkat et hemen tekrar götür doktora. cigerine inmesin.
valla zor oluyor ama yapcak birsey yok. bence arada biraz dısara cıkar. temiz hava alması lazım. saatlerce dolasmana gerek yok ama biraz dolanıp gel. hasta olunca bile hergün temiz alması lazım. güzel sar onu giydir hava aldır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…