danışıyım cnm doktorumuz pek ilgfili bişi degil aslında diyomki kusuyı ishalde aynı anda su kaybı olur dimi su içiyo ama isteksiz diyom reflor ver diyo sadece bi yasemine sorayım o eczacı 1yaşa uyarsa o dedigin güçlendirici veriyim kızlar bide öksürüge ıhlamur harci ne iyi gelir bal pekmez dışında
zeynebe cok gecmis olsun. canım sen ona güclendici surup alıyormusun. immuzink var bu kıs aylarında ben veriyorum 5 gün büyük kızıma oda cok sık hasta olurdu. veya umka damla bunları dr danıs eger ver derse bunlar cok iyi geliyor.
danışıyım cnm doktorumuz pek ilgfili bişi degil aslında diyomki kusuyı ishalde aynı anda su kaybı olur dimi su içiyo ama isteksiz diyom reflor ver diyo sadece bi yasemine sorayım o eczacı 1yaşa uyarsa o dedigin güçlendirici veriyim kızlar bide öksürüge ıhlamur harci ne iyi gelir bal pekmez dışında[/QU
Deniz kadayıfı öksürüğe iyi geliyor.Bebişlere veriliyormu bilmiyorum sırtına zeytinyağı sür o da rahatlatıyor.Umca üst solunum yolu bağışıklığı için senin kız idrar yolunu üşütüyor bi doktoruna sor ........
sanada kolay gelsin canım taşınmada cok iş ya. hele bebekle cok daha zor. allah kolaylık versin sana canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?