2009 Ekim Anneleri

bi babaanneye çıkıyoz iniyoz işte hava degişimi olsun diebiz böyle otoban kenarında evimiz kuşum dışarı çıkmak çok zor oluyo kışın yanlarıda boş ev yok bütün rüzgar binanın etrafında iki dk çıkıyo giriyo işte mecbur öksürügü balgam söküyo cnm sabah balgam çıkardı sırf yasemine sordum iyileşiyo ozaman diyo dedim antibiyotigi bitti çünkü bugece son kaşıgını vercem tedavi bitti normalde bugün alıyım eczaneden başlıyım olmazsa geçer geçmezde bi grip ignesi vurdurıyımda su çiçegi aşımızın zamanı geçmesin saol cnmbnm

çok geçmiş olsun.bir yerlerden duymuştum vicks diye bir merhem var gece yatarken çocuğun ayak altına bolca sürüyormuşsun çorap giydirip yatırıyormuşsun sabah öksürük kalmıyormuş.denemedim ama araştır bakalım belki iyi gelir zeynep'e

bengücüm ben umca yı kendim kullanıyorum miraya veriyo musun sen dr sorayım bende nası veriyosun?

selm kızlr 1 ys aşılrını yaptırdınız mı ?1 yaşınd hangi aşılar yapıldı.su çiçeği aşısı yaptırn var mı ?ne kdr ücret ödediniz

yok kardeşişim ben bitarafımıda yırtsam zeyneb düzelmez kaynanam görümcemin ishalli ateşli kızını zeynebin yanına getirdi şimdi bişi desem kavga çıkcak susuyom bıktım doktor gripli kişinin yanında durmıcak antibiyotik alıyo ded ikime söylüyoki kimeee

musyas geçmiş olsun zeynebe..mary ben henüz yaptırmadım aşılarını..

saol cnm bnm bengü aldım cnm o damladan başlıcam bugün hasta oldugundamı vercem onu süreklimi vercem cnm eczacı bişi demedi

Doğumgünü geçen bütünn melekkklerimi öpüyorum en kocamanındannn iiyikiii doğurmuşuzz bu fındıklarıııı....alkisalkisalkis
Bu arada İzmirli kuzularımınn anasııı buluşun bakalım nereye kadar...dimii yaaa burda buluşabilen var buluşamayan var canı çeken varr ayıp değilmi özendire özendireee kahveymiş pehhh getirmedi kocammm bu sene İzmir e seneye kısmet...::roflol::roflol:

dogum gunu olan pasalarin prenseslerin dogum gunu kutlu olsun,ben de birkac gundur giriyorum ama yorum yapmaya vaktim yok,tasiniyoruz, yerlesme isi telas.

zeybeb ada gecmis olsun kuzucum,su hastaliklar yakani biraksin artik.

sanada kolay gelsin canım taşınmada cok iş ya. hele bebekle cok daha zor. allah kolaylık versin sana canım.

grip olmuş cnm üst sdolunum yolu enfeksiyonu acilden geldik şimdi 7ögündür kusuyodu götürdük doktora öksürük nöbetleri başlamış balgam söküyor dedi

sanada kolay gelsin canım taşınmada cok iş ya. hele bebekle cok daha zor. allah kolaylık versin sana canım.

uf sorma bengucum valla yapiyosun yapiyosun hala ayni gorunuyor heryer :gitme: zaten ceylin de ayagimin dibinde dolanip duruyor pacama yapisiyor finolar gibi,simdi birde yeni huyu cikti hayir lafini duyar duymaz alt dudak buzusuyor aglayacak biraz daha bisey desem,ama cok tatli oluyor oyle olunca hemen isi gucu birak dudaga yapisiyorum :roflol:

Son düzenleme:
yasemincim çok geçmiş olsun canım,inşallah çabuk toparlar zeynebim...
seldacım kolay gelsin,bende 3-4 ay önce şimdiki evime taşındım...çocukla çok zor oluyor canım,Alla kolaylık versin...ceylin kızım nazlı kızım,alt duduştan ben de alabilirmiyim =))

Kolay gelsin tatlı Ceylinimin anası...Aynı Defneyede hayır denmiyoo hemen büzüşüyo dudakklarr yerim ben onun suratını ama sanırım bunlar bizi kullanıyolarrr :sırnaşık şey

kızlaaar doğum günü hazırlıklarından sanırım bu topiğe uğramaz oldunuz yahuuu klava:

yasemincim demirbaş olmuşuz biz burada kaydirigubbakcemile3 ama ben de yatıyorum şimdi çok yorgunum...öpüyorum çoook

off aşıya gidiyoruz..ne güzel yoktu kaç aydır..gerim gerim geriliyorum..sewmiyoruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…