slm kızlar pamuk prensesimi kollarıma alma vaktinin bukadar yakın olduğunu bilmiyordum geçen sene bu vakitlerde.......öğlende süpriz yapıp gelmişti kollarıma... şimdi 1 yaşında
İYİKİ DOĞDUN GÜZEL KIZIM annesinin meleği seni çok seviyorum iyiki bizimlesin .....opuyorumnanaktan
slm kızlar pamuk prensesimi kollarıma alma vaktinin bukadar yakın olduğunu bilmiyordum geçen sene bu vakitlerde.......öğlende süpriz yapıp gelmişti kollarıma... şimdi 1 yaşında
İYİKİ DOĞDUN GÜZEL KIZIM annesinin meleği seni çok seviyorum iyiki bizimlesin .....opuyorumnanaktan
saol canım..iyiyiz çok şükür..kuzum da ii..kuduruyo tam gaz:)aminnnn zuzucum rabbim kimsenin evladının acısını göstermesin
nasılsın minik kuzun nasıl
nice yıllara bizde dün girdik 1 yaşına
Zeze sizinde dündü değilmi nice uzun yıllara..
Bugün aşımız var bakalım nasıl olucak paşamm
[sıze="2"]canım oğlum alperin doğumgünü
akşam saat 19:45 te doğmuştu
inşallah güzel bir akşam geçiririz
babamız işte olacak,geç gelecek
çok heyecanlıyım[/sıze] opuyorumnanaktan
canım oğlum Alperin doğumgünü
Akşam saat 19:45 te doğmuştu
inşallah güzel bir akşam geçiririz
babamız işte olacak,geç gelecek
çok heyecanlıyım opuyorumnanaktan
zuzucum zeynep daha dr görünce başlıyor ağlıyor steteskop soğuk geliyor muayene sırasında onu görünce başlıyor ağlamaya susturmak mümkün geğil
ben aylık kontrollerini de ana sağlık ocağında yaptırıyorum oranın başhekimi muayene ediyor çok memnunum onun için gitmiyorum özele oğlumda hep özele gitmiştim ama baktım bu dr daha iyi konuşkan her sorduğuma açık cevaplar veriyor bende ona götürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?