2009 Ekim Anneleri

saol çiçeimm..ay ewet kan alma olayı beni de korkutuyo..nası durcak sonrasında nası sakinleşcek acaba..cart diye sıyırıp da emzirememki sakinleşsin diye:)

anaaammm benimki meme de almıyor eyvahedigeldismile
nasıl zaptedeceğiz yaa bu kudurukları :S

Bütün hazırlıklarımız tamam kuzu tamam ben tamam beklioruz bakalım tüm doğumgünü gelen kuzularımızıda kutluyoruz iyikii doğurmuşuz bu sıpacıklarıııı....alkisalkisalkis

Bütün hazırlıklarımız tamam kuzu tamam ben tamam beklioruz bakalım tüm doğumgünü gelen kuzularımızıda kutluyoruz iyikii doğurmuşuz bu sıpacıklarıııı....alkisalkisalkis

opuyorumnanaktan defne kuzusu iyiki doğdun...kolay gelsin zümrütcüm sana da...ayy bu tatlı telaşı ben de atlatsam artık hayırlısıylaa boshayallersmile

iş yerindeyim. öğlen oldu yemeğe çıkıyoruz.gelince tekrar buradayım.

anaaammm benimki meme de almıyor eyvahedigeldismile
nasıl zaptedeceğiz yaa bu kudurukları :S
eyvahedigeldismile

iwiitt iiki doğurmuşus..opuyorumnanaktan nice yaşlara annesi..sağlıkla huzurla..kutluyoruz yaşgününüzü..

slm anneler
ben dgm yapalı 12 gun oldu. 3 gun önce kontrole gitmiştim doktorum rahimde kan birikmiş dedi normalde kasılma ile atması gerekir dedi bir ilac yazdı sarı küçücük bişi adı aklımda degil suan.
zaten doktora gitmeden 2 gun öncede kanamam durmustu. benim sezaryen epidural oldu sonrasındada hiç agrım olmadı ama bu kan birikmesinden oluyor artık, gülerken öksürürken sızlıo çizik.
verdiği ilaçta adet agrısı gibi bel ve bacak agrısı yapıo

böle olan var mı? aynı durumu yasayan?

selam kızlar

hastaneye gidecek olanlar vardı haberleri geldi mi bi bakayım:ecrin_bebek:

dogum günü olan tüm bebeişlere nice nice saglıklı seneler diliyoru iyi ki dogmus hepsi de iyi ki girmişler hayatlarımıza...
arzu ve zuzum benşimdiye kadar cok kez kan aldırmıs biri olarak yani yusuf utkana anlatayım .önceden elinin üzrerinden alıyorlardı elini sıktıkları için aglıyordu tabii ama en son aldırdıgımızda koundan aldıar ben o kadar korktum ki kucagımda oturuyor cocuk ama ben bekemem dedim hemşireye o da bişey olmaz kolunu iyi tut dedi..o sırada hamile kadınlar vardı yusuf utkanı seviyorlar dı sıra beklerken..ben de onlarla muhabbet halndeydim o sırada hemşire tamam kalkın dedi anaa bi baktım almıs bile yusufun gıkı cıkmadı :))) kadınlar annesi cocuktan korkakmıs diyorlardı arkamdan(((((
bizim kanımız sürekli düşük cıkıyor bir türlü dengeleyemedik ve demir de eksik tabiii bu beni cook üzüyor gelişimi için cook önemli aslında..ilaç vermek istemiyordum gıdalarla desteklemeye calıstık ama olmuyor sanırım bu ay geç de olsa şuruba başlıcaz(((((

selduş şanslıymışsın..berra yıkar ortalığı kanımca

selam arkadaşlar
kızım geçen hafta hastaydı aşısını ertelemiştim burun akıntısı hala devam ediyor ama halsizlik ateş falan yok sağlık ocağına götürdüm aşısını yaptılar (pnomokok ve mmr) dr kontrol etti antibiotik alması lazım 1 hafta sonra aşıları tutsun kontrole getir dedi , kafam karıştı yaa aşısı tutmazsa hastayken tutmaz derler yaaa ben ısrarla sordum tutar dediler (
bu arada beni hatırladınız di mi kaydirigubbakcemile3

wrose hoşgeldin..nerelerdesin ayh sen..2 çocukla gelemiosun tabi..nası yawruşlar..geçmiş olsunn

saol zuzum cnmm miniklerim hastaydı yeni iyleşiyorlar evde iki tane olunca biri hastalanınca diğerine geçiyor malesef iki veletle uğraşmaktan hiç uğrayamaz oldum tabi buralara ama şimdi çalışmaya başladım anneme bıraktım iki veledi :) allah ona sabır versin zor oluyor ama mecbur bi taraftanda onlar için çalışıyorum

selduşum darısı başımıza inşallah acayip canım sıkılıyor benim kan aldırma olayından...hayır ben korkmam aslında alışkınım çünkü annem hemşire =) ama bora ne yapacak bilemiyorum :S

wrose canımcım unuturmuyuz hiç...geçmiş olsun kuzulara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…