2009 Ekim Anneleri

canım böyle bir şey yaşamadım ben...ama ağrılar sanırım içerdeki kanı söktürmek için...çok geçmiş olsun...üşütmemeye çalış ki öksürük hapşırık olup canın acımasın...

saol canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

insallah siz de sorunsuz atlatırsınız ..biz de haftaya tekrar gidecez baktırmak için..ya benimki uyumuyor yaa deli olacam sabahtana gece yarısına kadar ayaktayız ve durdurak yok!!!! doktora soracam acaba bir rahatsızlığımı var da uyumuyor:uhm: gerçi herke eğer bir rahatsızlığı olsa halsiz olur mızmızlanır kudurmaz böyle diyor napacam sasırdım artık..kafamçokkarıştı komsum ben 4 cocuk büyüttüm böylesini görmedim diyor mafoldumben canı sağolsun saglıklı sıhhatli olsun da yaramazlık yapsın razıyım ama birazcık da uyusa :Saruboceq:

canım bz 9 aylıkken aldık, aldırmak lazımmış diye, bizim çok zor oldu blüm, damar bulamadılar, anestezi ekibini çağırdılar. Onlarda şırıngayla çekemediler ve delik açıp sıkarak aldılar. 4 hemşire 1 hastabakıcı ve ben. Hastaneyi yırttık ondan bahsetmek bile istemem. Bebeği kucağına alıyorsun ve bacaklarını dizlerinin arasına sıkıştırıp kolunu sıkı sıkı tutyorsun. Tabi teorik olarak. Pratikte kolunu bacaını kafasını ayrı hemşireler tuttu:)
Geçmiş olsun.

arzucum bizim oğlana haziranda yapılmıştı çok zord oğlum ağladı ben ağladım çok kötüydü bi daha ne zaman alırlar acaba kan sayımını off çok kötüydü

amin selduşummm...ya bora uyuyor iki kere gündüz ama sana denileni ben de hep yakın çevremden duyuyorum...benim oğluş görünüşte çok sakin tamam gerçekten uysal bir çocuk ama aşırı hareketli dediğin gibi dur yok durak yok özlellikle de akşamları bir haller oluyor bu oğlana...canları sağolsun ne yapalım
ayyyyyhhhh çok zormuş eyvahedigeldismile bizim dr gerek görmedi canım hiç yaşında yaptırırız dedi...ben de yaptırmadım...doğum gününden sonra yaptırcam gerçi ama neredeyse kabuslar görcem yaaa o derece taktım...

arzucum bizim oğlana haziranda yapılmıştı çok zord oğlum ağladı ben ağladım çok kötüydü bi daha ne zaman alırlar acaba kan sayımını off çok kötüydü

amaniiinnnnn yapmayın yaaaa senağlama ühhüüüüüüüü ama ağlarım ben yaaa

bizim dr da önümüzdeki ay kan alıcaz dedi sayım için... emre zatüre olduğunda hastanede kan almışlardı o zaman 5 aylıktı elinin üstüne damar yolu açmışlardı ama o zaman serum filan da veriliyodu ondan ama feci tabiii

canım ben yaşasdım tam 40 gün kanamam bitmedi sonra 40 ında kontrole gittiğimde rahimde kan kalmış..sezeryanda olabviliyormuş...ve iltihap gibi olmuş. anestezi almadan bir nevi kürtaj yaptı dr..içerdeki kanı boşalttı...çok zor oldu yaklaşık 45 dk sürdü sonra baya antibiyotik kullandım... benim sezeryan fziksel ve rusal olarak çok travmatik olmuştu... bi daha doğururusam normal yapcam...

selduşçum geçmiş olsun canım, niye ilaç vermek istemiyosun sen daha önceden beri bu kan ilacı konusunda diretiyodun yanlış hatırlamıyosam:) Demir ilacına takviye demek daha doğru olur aslında. O zaman da sana demiştim versen iyi olur diye. Niye korkuyorsun tatlım bu sağlığı için çok önemli. Gıdalardan da ihtiyacı olanı alması zaten mümkün değil. Demir ilacındaki dozu ona göre ayarlıyolar zaten. Bir an önce ihmal etmeden başla kuşum çok önemli bi oly bu. Kuucuk hayat boyu bu sorunla yaşacağına 2-3 şişe ilaç almasının hiç önemi olmasa gerek..

mafoldumbenmafoldumben evet canım ben önceden de verme taraftarı değildim ama vermeye baslamıstım 8.aydan sonra mecburen ama malesef kan değeri yine de düşük cıkıyor cok değil ama normalin altında tabii. önemli oldugunu biliyorum canım o yüzden cook üzülüyorum doktorumuz da bu ay da düzelmezse şurup verecem dedi.. bakalım nasıl olacak insallah düzelir yaaa..gecenlerde programda anlatıyordu doktor demir ekskliğinin nelere yol actığını cook korktum dediğin gibi hayat boyu bunu cekeceğine içsin düzelsin insallah...cook tsk ederim ayrıca tavsiyen için öprüm cookopuyorumnanaktan

ben yaşadım canım..sezeryan olmuştum..5 günde kanamam bitmişti,endişelenip kontrole gittim..ultrasonla karnıma baktı dr. rahimde kan birikmiş dedi..
normalde ülser hastalarının yuttuğu hapı ben alt tarafıma fitil gibi kullanmıştım,rahimde kasılma yaratmıştı ve anında, söylemesi ayıp,kan boşalmıştı.korkacak bişi yok,çözümü var..

nice yıllara bizde dün girdik 1 yaşına
Zeze sizinde dündü değilmi nice uzun yıllara..

Bugün aşımız var bakalım nasıl olucak paşamm

sağol şeymacım..yarın akşam da partimiz var..bugün hazırlık yapayım derken çok yoruldum..hayırlısıyla bi atlatsaydık

dogum gunu olan tum minnoslara nice seneler diliyorum...
zeze siz hala bactrim verio musunuz?

veriyoz buketcim malesef:sm_confused:..3 aydır çok şükür tit ve kültürler temiz çıkıyo,o yüzden nefroloğu aradık..dedik artık vermesek olur mu?? 3 ay daha devam edin dedi..bakalım... ocak ayını bekliyoz canım..ocak ayında heralde yine sondalı film çekilir,böbreklerdeki kaçak kapandıysa(inşallah)baktrime son veririz..

selam kızlar nasılsıınız bugün itibariyle 1yaş 1ay 1hafta 1günlügüz maşallah güzelime büyüyo artık:))

selam kızlar nasılsıınız bugün itibariyle 1yaş 1ay 1hafta 1günlügüz maşallah güzelime büyüyo artık:))

maşallahhh fıstığıma benim....yaramaz kuzumdan fırsat kalırsa resimlerini incelicem kuzumun ama fulll yaramazız 2 gündür biz opuyorumnanaktan

Benimki de uymuyor gece saat başı memeye kalkıyor.Sabah 8den 11 e kadar ,öğlen 2den 3 e kadar güzel uyuyor.Yine aralarda sık olmasa da memeye kalkıyor.Enerjileri de yerinde.
Cuma günü sağlık ocağında aşı yapıldı sadece mmr aşısı, su çiçeği aşısını 15 aylıkken yapılacak özel doktorum hepatit a yapılacak demişti sağlık ocağında yapılmadı.Sizler hepatit a yaptırdınız mı?
Ayrıca doğum günü olan tüm bebişlere nice seneler diliyorum...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…