- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
slm anneler
ben dgm yapalı 12 gun oldu. 3 gun önce kontrole gitmiştim doktorum rahimde kan birikmiş dedi normalde kasılma ile atması gerekir dedi bir ilac yazdı sarı küçücük bişi adı aklımda degil suan.
zaten doktora gitmeden 2 gun öncede kanamam durmustu. benim sezaryen epidural oldu sonrasındada hiç agrım olmadı ama bu kan birikmesinden oluyor artık, gülerken öksürürken sızlıo çizik.
verdiği ilaçta adet agrısı gibi bel ve bacak agrısı yapıo
böle olan var mı? aynı durumu yasayan?
selduşum darısı başımıza inşallah acayip canım sıkılıyor benim kan aldırma olayından...hayır ben korkmam aslında alışkınım çünkü annem hemşire =) ama bora ne yapacak bilemiyorum :S
wrose canımcım unuturmuyuz hiç...geçmiş olsun kuzulara...
selduşum darısı başımıza inşallah acayip canım sıkılıyor benim kan aldırma olayından...hayır ben korkmam aslında alışkınım çünkü annem hemşire =) ama bora ne yapacak bilemiyorum :S
wrose canımcım unuturmuyuz hiç...geçmiş olsun kuzulara...
doğum günü olan meleklerimize nice mutlu yaşlara a.s.
bizim oğlanda iğneden değilde o steteskoptan korkuyor :S
dr artık oyuncak koyuyor önüne ancak öyle dinleyebiliyor...kızlar kan sayımı yapıldımı meleklerinize ??? nasıl olacak acaba hadi iğne hemen oldu bittiye geliyor da...kan alınırken nasıl olacak ??? eyvahedigeldismile
amin selduşummm...ya bora uyuyor iki kere gündüz ama sana denileni ben de hep yakın çevremden duyuyorum...benim oğluş görünüşte çok sakin tamam gerçekten uysal bir çocuk ama aşırı hareketli dediğin gibi dur yok durak yok özlellikle de akşamları bir haller oluyor bu oğlana...canları sağolsun ne yapalıminsallah siz de sorunsuz atlatırsınız ..biz de haftaya tekrar gidecez baktırmak için..ya benimki uyumuyor yaa deli olacam sabahtana gece yarısına kadar ayaktayız ve durdurak yok!!!! doktora soracam acaba bir rahatsızlığımı var da uyumuyor:uhm: gerçi herke eğer bir rahatsızlığı olsa halsiz olur mızmızlanır kudurmaz böyle diyor napacam sasırdım artık..kafamçokkarıştı komsum ben 4 cocuk büyüttüm böylesini görmedim diyor mafoldumben canı sağolsun saglıklı sıhhatli olsun da yaramazlık yapsın razıyım ama birazcık da uyusa :Saruboceq:
ayyyyyhhhh çok zormuş eyvahedigeldismile bizim dr gerek görmedi canım hiç yaşında yaptırırız dedi...ben de yaptırmadım...doğum gününden sonra yaptırcam gerçi ama neredeyse kabuslar görcem yaaacanım bz 9 aylıkken aldık, aldırmak lazımmış diye, bizim çok zor oldu blüm, damar bulamadılar, anestezi ekibini çağırdılar. Onlarda şırıngayla çekemediler ve delik açıp sıkarak aldılar. 4 hemşire 1 hastabakıcı ve ben. Hastaneyi yırttık ondan bahsetmek bile istemem. Bebeği kucağına alıyorsun ve bacaklarını dizlerinin arasına sıkıştırıp kolunu sıkı sıkı tutyorsun. Tabi teorik olarak. Pratikte kolunu bacaını kafasını ayrı hemşireler tuttu:)
Geçmiş olsun.
arzucum bizim oğlana haziranda yapılmıştı çok zord oğlum ağladı ben ağladım çok kötüydü bi daha ne zaman alırlar acaba kan sayımını off çok kötüydü
slm anneler
ben dgm yapalı 12 gun oldu. 3 gun önce kontrole gitmiştim doktorum rahimde kan birikmiş dedi normalde kasılma ile atması gerekir dedi bir ilac yazdı sarı küçücük bişi adı aklımda degil suan.
zaten doktora gitmeden 2 gun öncede kanamam durmustu. benim sezaryen epidural oldu sonrasındada hiç agrım olmadı ama bu kan birikmesinden oluyor artık, gülerken öksürürken sızlıo çizik.
dogum günü olan tüm bebeişlere nice nice saglıklı seneler diliyoru iyi ki dogmus hepsi de iyi ki girmişler hayatlarımıza...
arzu ve zuzum benşimdiye kadar cok kez kan aldırmıs biri olarak yani yusuf utkana anlatayım .önceden elinin üzrerinden alıyorlardı elini sıktıkları için aglıyordu tabii ama en son aldırdıgımızda koundan aldıar ben o kadar korktum ki kucagımda oturuyor cocuk ama ben bekemem dedim hemşireye o da bişey olmaz kolunu iyi tut dedi..o sırada hamile kadınlar vardı yusuf utkanı seviyorlar dı sıra beklerken..ben de onlarla muhabbet halndeydim o sırada hemşire tamam kalkın dedi anaa bi baktım almıs bile yusufun gıkı cıkmadı :))) kadınlar annesi cocuktan korkakmıs diyorlardı arkamdan(((((
bizim kanımız sürekli düşük cıkıyor bir türlü dengeleyemedik ve demir de eksik tabiii bu beni cook üzüyor gelişimi için cook önemli aslında..ilaç vermek istemiyordum gıdalarla desteklemeye calıstık ama olmuyor sanırım bu ay geç de olsa şuruba başlıcaz(((((
selduşçum geçmiş olsun canım, niye ilaç vermek istemiyosun sen daha önceden beri bu kan ilacı konusunda diretiyodun yanlış hatırlamıyosam:) Demir ilacına takviye demek daha doğru olur aslında. O zaman da sana demiştim versen iyi olur diye. Niye korkuyorsun tatlım bu sağlığı için çok önemli. Gıdalardan da ihtiyacı olanı alması zaten mümkün değil. Demir ilacındaki dozu ona göre ayarlıyolar zaten. Bir an önce ihmal etmeden başla kuşum çok önemli bi oly bu. Kuucuk hayat boyu bu sorunla yaşacağına 2-3 şişe ilaç almasının hiç önemi olmasa gerek..
slm anneler
nice yıllara bizde dün girdik 1 yaşına
Zeze sizinde dündü değilmi nice uzun yıllara..
Bugün aşımız var bakalım nasıl olucak paşamm
dogum gunu olan tum minnoslara nice seneler diliyorum...
zeze siz hala bactrim verio musunuz?
sağol şeymacım..yarın akşam da partimiz var..bugün hazırlık yapayım derken çok yoruldum..hayırlısıyla bi atlatsaydık
men burdayımmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar nasılsıınız bugün itibariyle 1yaş 1ay 1hafta 1günlügüz maşallah güzelime büyüyo artık:))
insallah siz de sorunsuz atlatırsınız ..biz de haftaya tekrar gidecez baktırmak için..ya benimki uyumuyor yaa deli olacam sabahtana gece yarısına kadar ayaktayız ve durdurak yok!!!! doktora soracam acaba bir rahatsızlığımı var da uyumuyor:uhm: gerçi herke eğer bir rahatsızlığı olsa halsiz olur mızmızlanır kudurmaz böyle diyor napacam sasırdım artık..kafamçokkarıştı komsum ben 4 cocuk büyüttüm böylesini görmedim diyor mafoldumben canı sağolsun saglıklı sıhhatli olsun da yaramazlık yapsın razıyım ama birazcık da uyusa :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?