2009 Ekim Anneleri

kızlar ya son 3 gunum ve ben nsl dgm yapcagmı bılmıyom ya cok sıkıntılıyım koseye sıkıstım sankı ya

kızlar ya son 3 gunum ve ben nsl dgm yapcagmı bılmıyom ya cok sıkıntılıyım koseye sıkıstım sankı ya

Öncelikle sakin ol..Bu stresli dönemi hep yaşadık ama Allah o gücü ve sabrı insana veriyor korkma.Sadece herşeyin güzel ve yolunda geçmesi için dua et, pozitif düşün ve kendini sıkıntıya sokma. Bu 3 gün boyunca hep mutlu olduğun şeyleri yapmaya çalış,sevdiklerinle beraber vakit geçirip son anların keyfini çıkar..Kucağına alacağın yavrun tüm bu sıkıntılara herşeye değer inan.. Göreceksin.. Hayırlı doğumlar diliyorum..

iyi gecelerr
bugun saygınımın dogum gunu kızlar meleklerimiz buyuyorlarr Allah eksikliklerini vermesin inşallahh tum dogum gunu olan meleklere nice yıllar diliyorum kocaman öpüyorum hepsinii

İyiki doğdun Saygın kuzusu....hep mutlu olll emi...a.s.

Bizde aşıdan geldik çok ağladı kuzum yaaa çok huysuz umarım bugün çok zor geçmez aklına geldikçe ağlıyo meleğim:çok üzgünüm:

ben de tam üç tane çocuk var. bebeğe annem ve kızkardeşim dönüşümlü bakıyor.ee çalışınca çok zor oluyor.

OFFF 3 ÇOCUKMU BİZ BİRİNE BAKTIRAMIYOZ ONUN İÇİNDE OCAKTA İŞİ BIRAKICAM oğlum için en iyisi bu olucak

doğum günü olan bebişlerin doğum günleri kutlu mutlu olsun inş.

3 çocukk off offff maşallah ALLAH kuvvet versin çok zor gibi geliyor...sonrası güzeldir heralde ama...dinlenmeden zor oluyo annemde diyo ben sizle( ablamla aramızda 20 ay var) her işimi yapardım şimdi sen kızı bana bırakınca hiç bişey yapamıyorum..yeni nesil işte :)

OFFF 3 ÇOCUKMU BİZ BİRİNE BAKTIRAMIYOZ ONUN İÇİNDE OCAKTA İŞİ BIRAKICAM oğlum için en iyisi bu olucak

herhalde ben de bu gidişle işi bırakacağım gibi. dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum.eşim de çok istiyor işi bırakmamı bakalım zaman gösterecek

gerçekten çok tatlı oluyorlar. hele iki erkekten sonra bu kız ilaç gibi geldi.:ecrin_bebek:

ben de tam üç tane çocuk var. bebeğe annem ve kızkardeşim dönüşümlü bakıyor.ee çalışınca çok zor oluyor.

canım bebişlerın kaç yaşlarındalar?benımkıler11 -6 -1 yaşlarında ama çoook zor ve çoook guzel bı duygu....

selam millet ben geldim... baya olmuştu topiğe gelmeyeli.... nasılsınız????

günaydın kızlar Şeniz
doğum günü olan bebişlerimizin doğum günleri kutlu olsun a.s.
bizim de 2 gün kaldı,hazırlıklar tam gaz...inşallah hayırlısıyla bu güzel telaşı atlatırız:asigim:

merhaba güzeller biz gezdik geldik evimize hava miss gibi bugün hasta bebişler varsa alla hşifa versin dogum günü olan kuzularada allah güzel uzun saglık dolu bir ömür versin iyiki dogdular minikolarrr

canım bebişlerın kaç yaşlarındalar?benımkıler11 -6 -1 yaşlarında ama çoook zor ve çoook guzel bı duygu....

canım benimkilerde 11- 5 - 1 hemen hemen seninkilerle aynı yaştalar. gerçekten çok zor. ama iyi yapmışız. ben geniş aileyi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…