- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
herkese slm kimler var buralarda bakiim??? bora geçmiş olsun kuzum .
kızlar dün su çiçeği aşısı oldu bora...sabahtan beri 5 kere kakasını yaptı ve ishal şeklinde...öğlende bütün yediklerini hatta kahvalttısını bile kustu
dr. kusma önemli değil ama kakasının kokulu olmaması gerektiğini söyledi,şükür öyle birşey yok...keyfi de yerinde maşallah...var mı bu şekilde olan inşallah yoktur tabii de...ne yapmam lazım...patates haşlayıp vereyim diye düşündüm ama yemez ki
sağol selduşum günü 8 kere kakayla kapattık kaydirigubbakcemile3 Allahtan tekrar kusma olmadı...belki de üşüttü bilmiyorum ki ? inşallah yarına kadar düzelir :Saruboceq:
sağol canım benim de ilk aklıma gelen aşıdan olduğuydu nihancım ama dr değildir deyince kafam karıştı...ama şükür kötü bir durum yok umarım da olmaz...bizim dr hangi aşı derse ok diyorum ne yapalım =) yapılması gerekli değilmi peki ? bence aşısı varken yaptırmamazlık etme...mutlaka bir etkisi vardır...gecmiş olsun arzucum, aşıya tapki veriyodur muhtemelen. Patates yemeği gibi bişey yapıp, rondodan geçirsen yer belki, bol bol da su vermeye çalış. Ben yaptırmıcam sanırım yaa. Aşı olsa da olmasa da geçiriliyo sonuçta ama aşı olunca hafif geçer tabii..Su çiçeği olunca sağlık ocakları vuruyomuş zaten. Bilmiyorum kararsızım..
Benim kız rota aşısında aynı bora gibi olmuştu. Durup durpu kaka yapıyodu yavrucum :)
boracım geçmiş olsun prensim...
bu saat oldu kuzum uyumuyo((beşiğine yatırır yatırmaz kalkıyo nolcak böyle bilmiyom...her gece aynı terane..1 aydır falan böyle...
babası sallıyo şu an yorgun ve uykusuzum...
klasik olacak zeynepcim ama büyük ihtimalle diştendir,2-2,5 yaşa kadar onlarda biz de çekeceğiz canım
benim de aklıma başka seçenek gelmiyo blüm ya..gündüz baya yoruldu..bol bol oyun da oynadık..karnı tok,altı temiz,yedirdikten sonra 2 saat bekledim..banyo yaptırdım..uyudu..hooop beşiğe koyar koymaz ayakta:sinifsinif:bugün kulağını kaşırken gördüm 6. diş geliyo sanırım..azılar çıkarken napcez bilmem.."uykusuz heeer geceeeee" diye diye..dolaşcam iş yerinde:gitme:
gündüz de uyumuyo ki...
tum gece kusu minnoslara sesleniorum uyuyun artikkkkkkk -tatlicadiarzu-
bizim kiz da cildirdi sanirim. gece zaten belki 10 kere kalkiodu ama son 1 haftadir atiyorum 2 de kalkiyo 5 e kadar uyumuyo. napsak uyutamiyoruz :sinifsinif:
yani en az bi 2 saatlik uyumama durumu oluyo gecenin bi vakti. bu 3.5 saate kadar cikabilio bazen.
umarim duzelirler
kizlar bu bebeklerin gece uyumama durumunu doktorlariniza sordunuzmu?onlar ne yapmaniz gerektigi hakkinda size birsey soylemediler mi?
hollandadaki doktor bana 1 yasindan sonra artik geceleri hic uyanmamasi gerektigini emmek veya yemek istese bile kesinlikle vermemem gerektigini soyledi.3 gece aglasin 4.gece uyanmaz dedi .
size doktorunuz boyle birsey soyledimi veya bunu deneyen varmi? ben yapamadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?