2009 Ekim Anneleri

off kızlar boranın hala ishal ve kusma devam ediyor iki tane ilaç verdi doktoru...eğer yarında devam ederse kaka tahlili yaptırcaz ateşi de var bugün 37,5...
keyfi yerinde ama neden oldu acaba yaa (((

cnm azı yada kopek dısı yapar ama bılemıyorum.......

emre e çok hasta... dün akşam 19:00 dan beri 38-39 ateş sabahtan öğlene kadar hastanedeydik... d.günleri geçti kuzular hasta oldu... bi de üstüne emrenin kaşı yarıldı. kurşun döktürcem valla((

ağlamak istiyorum...

canım sizde de mi kabızlık var biz öjdük diyim sana ya mafetti bizi bu kaka

tatlım 11.5 kg işte daa ne istiyon biz kaldık 9 da ((( bugün sadce çubuk raker yedi hasta hiçbişli yemiyo 2 çeşit çorba yaptım ağzına sürmedi biberona koydum yok. meyve suyu sıktık yok. yok yok yok

Off!
Bizde de aynı dert..
Akşam 9-10 uyuyor,1 gibi acıkıyo mama içiyo,sonra saat 3-4 bi uyanıyo dön oyana dön bu yana,saati 6 ediyoruz.yine mama yapıyorum onuda içiyo,anlamadm açlıktanmı,başka bişiden mi bu.
2 dişi birden geldi kuzumun,ikiside büyüyo yawaş ywaş,alttanda gelicek sanırım kabarmış iyice,hep diş diyoruz valla..
Bu arada blüüüüüüücanım aynı şeyleri yaşadık geçen hafta..ateş ve ishal,sürekli kaka yaptı artık doyuramaz olmşdm,,gece ateşlendi genelde de,köpek dişleri bile kabarmş,herkes ondandr dedi ve hemen hemen herkesde olmş bu durum..
Umarım düzelir bi an önce kuzumm..Bizim bu hafta daha iyidi..

bugün ne yedirdiysem kustu =( midesi bomboş su bile içemiyor...ateş 38 oldu...uyudu şimdi uyurken calpol verdim...Allahım ilk defa böyle oldu yaa...süt ısıttım onu da çay kaşığı ile bir kaç kaşık zor bela aldı...

canım geçmiş olsun...doktor ne diyor yaaa. nazar olduk nazaaarrr

Ayyy valla bende dertliyim gece uykularından yawww alışır diolar nerdeee 12 den önce uyumuyoruz zaten artık yatağında da yatmıyo hiçç ara yastığı gibi aramızda uyuyo bekliorum yatağına kuş gibi koyuyorum gece yarısı basıyo çılığı tekrar alıyorum mecbur...en az 2 defa kalkıyoruz aslında sevinmem lazım emiyo hala die ama arada su veriim dedim almıyooo hemen iteliyoo eee uykunun en güzel yerinde hiç hoş olmuyo yani..velhasıl büyüdükçe artıyo sorunlar..kafamçokkarıştı
off kızlar boranın hala ishal ve kusma devam ediyor iki tane ilaç verdi doktoru...eğer yarında devam ederse kaka tahlili yaptırcaz ateşi de var bugün 37,5...
keyfi yerinde ama neden oldu acaba yaa (((
Cnm yaaa dişdendir diyorum bende umarım ondandır yaa bu dişler çıkana kadar canımızı okucak sanırım...(((
kuzucuğum 1yaşında...
İyiki doğdun minik kuzu....
emre e çok hasta... dün akşam 19:00 dan beri 38-39 ateş sabahtan öğlene kadar hastanedeydik... d.günleri geçti kuzular hasta oldu... bi de üstüne emrenin kaşı yarıldı. kurşun döktürcem valla((
Amannn kış geldii başladık sapır sapır dökülmeye yaaa ..Geçmiş olsun Emreme bi an önce toparlar inşallahh...valla biz çıkamıyoz artık çocukda sıkılıo ama naapalım korkuyorum bilmiyorumkismile
İnşallahhh toparlar bi an önce yaa kuzularımız hasta olmasın yaaa bu kışı şöyle kazasız belasız atlatabilsek...:Saruboceq:

sağolun kızlar
ececim dr la telefonda konuştum yarın eğer devam ederse kaka tahlili yapılacak...umarım kötü birşey yoktur...

her bebekte aynı dertler var sanırım demkki bu ayların tipik özellikleri bunlar oluyor mecbur yaşıyıp atlıcaz...ama dediğiniz gibi şu kışıda bi kazasız belasız atlatabilsek çok iyi olucak...

tum hasta minnoslara gecmisler olsun
deniz karyolasindan sarkip kasla goz arasi yere dustu bugun :sinifsinif: korkuluguda yukseltmistik oysa. apar topar acile gittik. sukur bisi cikmadi. ne kotu bi gundu yaa:gitme:

tatlım 11.5 kg işte daa ne istiyon biz kaldık 9 da ((( bugün sadce çubuk raker yedi hasta hiçbişli yemiyo 2 çeşit çorba yaptım ağzına sürmedi biberona koydum yok. meyve suyu sıktık yok. yok yok yok

kılosu suanda cok guzel ama ısın ılgıncı yaz bıtımınden berı kılo ve boyda uzama olmaması yoksa benım ıcınde sorun yok doktora sordugumda kılosu ve boyu guzel dıyor ama ben dıyorum o gunden bugune yemek yemelerı daha duzenlı ve cok oldu ama kılo aynı acaba neden....
bu arada benımkı hıc kalkmıyor gecelerı ben yatmadan once cok ıyı doyuruyorum ama 5 aydan berı kalkmıyor o zamanlar gece meme vermeyın dıye bır yazı okudum artık gece kalkmaları kesmesı gerekıyor yazıyordu ve uyguladım 3 gece kalktı pıspısledım ve sımdı uyuyor o zamandan berı arada bır sıkıntısı oldumu o ayrı tabıı.... sımdı bırazda uyanmaların sebebı anlamaya basladıklarından yanınızda yatmak ıstıyorlar o yuzden benımkıde bır ara yaptı hep yanımda yatıyordu ben sımdı burası senın yatagın ayy cok guzelmıs yorganında cok guzelmıs benımkı ıgrencmıssss fılan dıyorum korkma sen oglum ben senı koruyorum burdaykende dıyordum uyandıgında ole ole kestı kendı yatagında yatıyor sabah saat 10 da kalkıyor gecede 10 gıbı uyuyor...doruk bebekte sabahın korunde kalkıyordu bızde kalktıklarınde resmen 5 de kalktı ve gecede cok sık uyandı sımdı oda arı mama yapıp yedırıyor uyamadan once vee kstı uyanmaları oda 10 gıbı kalkıyormus...

deniz karyolasindan sarkip kasla goz arasi yere dustu bugun :sinifsinif: korkuluguda yukseltmistik oysa. apar topar acile gittik. sukur bisi cikmadi. ne kotu bi gundu yaa:gitme:

gecmıs olsun cnm artık heryerden atlıyorlar benımkı yemek masasına tırmanıyor...bırde ordan asagıya atlıyor allahtan becerıyor ınmeyıde bısı olmuyor dusersın fılan deyınce dınlemıyor mu kı

evet bütün hasta bebiklere geçmiş olsun
bukett benimde enbüyük korkum bu işte korkuluğu yükseltsemde içim raahat etmiyor şimdi yatağın altına kalın yumuşak bir yorgan seriyorum nneoluurrr neolmaz diye sen de yap istersen gerçi korkmuştur birdaha yaparmı senin yaramaz bilmem ama sen tedbir al genede:)
maşallah kuzuna canım dilini ısır poponu kaşı....:)

nası yaniiiii:1shok:

valla aynen ole masa unıte hepsının ustune tırmanıyor ve ordan sarkarak atlıyor cozmus benım kı olayı duz duvara tırmancak dıye korkuyorum

ayy canım sen çok dikkat et bu örümcek adama...
maşallah kuzuya bak sen gördünmü ben bide benimkine yaramaz diyom
benimkide evin içindeki merdivenleri tırmanıyo kaşla göz arasında bi bakıyom ki yok taaa 3. kata çıkmış ayy çok korkuyom yaa,oralara derhal ikedan geçici kapı alıp takmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…