2009 Ekim Anneleri

selam güzelle anneler minik kuzular temizliğimiz bitt igeldik nasılsınız bora paşa dogum günün tekrar kutlu olsun tatlım bnm iyiki dogdun hasta melekeler varsa lalah şifa dilerimmm

canım benimkilerde 11- 5 - 1 hemen hemen seninkilerle aynı yaştalar. gerçekten çok zor. ama iyi yapmışız. ben geniş aileyi seviyorum

evet canım senınkılerde okula gıdıyo demek ...çok guzel ve çok zor
allah yardımcımız olsun.

merhaba kızımın küçülen kıyafetkerini satıyorum çocu birkez giyildi ilgilenen olursa özelden mesaj atsın lütfen

hepsi markalı ve temiz

GAP ETEK VE PANÇO ELBİSE, ZARA TAKIMLAR, BİRÇOK PANTALON , GYMBOREE ELBİSELER

TUNİK ELBİSELER HİÇ GİYİLMEMİŞ GİBİ

ah canım görünce rahatladım..benim cadım da aynı..önceden uykuya dalması bu kadar uzun sürmezdi..1,5 saat uğraşıyorum her gece ondan sonra da 2-3 saatte bir kalkıyo benimki gece 1 kez emiyo..suyu bazen içiyo bazen içmiyo..niye zırt pırt kalkıyo ben de anlayamıyorum..1 aydır baş ağrısı çekiyorum uykusuzluktanmirmirmirmirsağlıklı olsunlar, başka dertleri olmasın da..ne yapalım annelik...

Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler. Dediğiniz gibi emdiği için kalkıyor heralde geceleri. Geceleri sık uyandığı gibi bir de sabahın 6 sında ayakta oğluşum.. Tabi bir de uykuya geçiş sürecimiz çoook uzun. Çok zor dalıyor uykuya... Uykusuzluk çok zor yaşayan bilir. Aaaahh uykuuuuu))

yokmu bi fikri olan :gitme:

cnm bu ara defnede öyle gibi bazen 3 defa yapıyo bazen 1 defa zor yapıyoo sanırım dişlerden bide emziriyosan yediğin şeylerden olabilir cnm mesela ben sarmısaklı bişeyler yiyince mutlaka o gece kabus geçiyo

Yok tatlm ya,çok az emiyo ki ben doğduğundan beri yeme konusunda kendimi hiç kısıtlamadım ilk ayımda kuru faslye bile yedim kaydirigubbakcemile3 hiç sorunda yaşamamşdım..Ama bu ara kuzum sürekli böyle,dün sadece gece 3 kere kaka yaptı,ki hiç gece yapmayan oğlum..ateşide vardı bide ilaç verdim soydum indi biraz..diş desem ilk dişleri kolay çkdığı için bilmiyorum böylemi oluyo acaba bilmiyorumkismile

cnm bnim kızında 7 dişi var hepsi maşallah diyim çok kolay çıktı ama şimdi üstten köpek dşimiz çıkıyoo o baya zorlıcak gibii belki seninkininde köpek dişi çıkıyodur

evt seldacım aynı şeyleri söylemiş dr.. k.b.b ye gönderdiğinde de sadece alerjikmi geniz etimi açıklmaasını yapmak içn gittik yoksa çare aramak için değil çünkü çok küçükler aynı şekilde doçent dr sorduk o da aynısı söyledi eğer zorlamıyorsa 2 yaşından öne yapılmaz dedi çok çok acil durumlarda müdahale edilir erken dönemde dedi.. geçmiş olsun

muhtemelen dişlerinden kaynaklanıyor.diş ateş de yapıyor.kaka miktarı da artabiliyor.ilk dişlerini rahat çıkartmış olabilir.ama bunlar böyle olmayabilir.

kızlar herkese günaydın a.s. biz de dün hayırlısıyla güzel bir şekilde doğum günü telaşımızı atlattık...kutlayan herkese çok teşekkürler opuyorumnanaktan
hasta bebişlere geçmiş olsun...
dün sabah 8.dişimiz de çıktı =)) şimdi köpek dişleri bekliyoruz :S

doğumgünü olan bebişler iiyikiiii doğdunuzzzzz...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…