İyikiii doğdun Boram , tatlılar tatlısı güzel kuzum :teytey:
Emrem seni kaçırmışım sen de iiki doğdunnn minik oğluşum :teytey:
canım benimkilerde 11- 5 - 1 hemen hemen seninkilerle aynı yaştalar. gerçekten çok zor. ama iyi yapmışız. ben geniş aileyi seviyorum
defne aynı saygın gibi :)) cok yoruldum gece kalkmalarından hele uykuya ilk geçiş aman Allah'ım depresyona giriyorum dusundukce :))) uyutmak imkansız masallah birde cok enerjikler bende yok o kadar enerji iki peşinde koşuyorm nefesim kesiliyor.. bu arada ben zor oldu ama geceleri su içirip uyutmaya alıstırdım inş. suyuda terkederde deliksiz uyur.. bir kac gun cektim ama bagırıp cagırmasını dayandım simdi sadece su içip atıyor sabah 7- 8 de uyanıyor emiyor tekrar 1 2 saat daha yatıyor
kayram aferin teyzem annesini uzmesin darısı bize geceleri deliksiz uykular inşallahhhhhhhhh,
Hasta bebişlerimizde Allah şifa versin inşallh
Hasta bebişlere geçmişler olsun,bi an önce atlatsınlar..
Doğum günü olanlara nice güzel yaşlar dilerim..
Yiğitte 2 gündür anormal bi durum var,sürekli kaka yapıyor,ne yapsam bilemedim
Kabız deil,ishalde deil normal ama gece çok ağladı kakasını yapamadı,,saatlerce ağladı kuzum.fitil vermeyi denedim asla almadı.ittirdi durdu..bacaklarını karnına ittire ittire zorla yaptırdık rahatladı uyudu kuzum..sabahdan beri 3 kez kaka yaptı nie böyle oldu anlamadım ben bilmiyorumkismile
yokmu bi fikri olan :gitme:
cnm bu ara defnede öyle gibi bazen 3 defa yapıyo bazen 1 defa zor yapıyoo sanırım dişlerden bide emziriyosan yediğin şeylerden olabilir cnm mesela ben sarmısaklı bişeyler yiyince mutlaka o gece kabus geçiyo
Yok tatlm ya,çok az emiyo ki ben doğduğundan beri yeme konusunda kendimi hiç kısıtlamadım ilk ayımda kuru faslye bile yedim kaydirigubbakcemile3 hiç sorunda yaşamamşdım..Ama bu ara kuzum sürekli böyle,dün sadece gece 3 kere kaka yaptı,ki hiç gece yapmayan oğlum..ateşide vardı bide ilaç verdim soydum indi biraz..diş desem ilk dişleri kolay çkdığı için bilmiyorum böylemi oluyo acaba bilmiyorumkismile
canım benimki gece kaka yapmaz...az da yapmamış seninki..bu durum biraz daha sürürse bence dr. na sor..yokmu bi fikri olan :gitme:
Yok tatlm ya,çok az emiyo ki ben doğduğundan beri yeme konusunda kendimi hiç kısıtlamadım ilk ayımda kuru faslye bile yedim kaydirigubbakcemile3 hiç sorunda yaşamamşdım..Ama bu ara kuzum sürekli böyle,dün sadece gece 3 kere kaka yaptı,ki hiç gece yapmayan oğlum..ateşide vardı bide ilaç verdim soydum indi biraz..diş desem ilk dişleri kolay çkdığı için bilmiyorum böylemi oluyo acaba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?