kızlarya nerdeyse 2-3 haftadır memelerimde bi sızlama hissediyodum bu gün aklıma geldi ucunu bi sıkıyım dedim anaaaam ne göreyim süt geliyo asya 6. bırakdı emmeyi 6 aydır bişey yokdu şimdi bu ne sütü anlayadım
kızlarya nerdeyse 2-3 haftadır memelerimde bi sızlama hissediyodum bu gün aklıma geldi ucunu bi sıkıyım dedim anaaaam ne göreyim süt geliyo asya 6. bırakdı emmeyi 6 aydır bişey yokdu şimdi bu ne sütü anlayadım
kızlar dün su çiçeği aşısı oldu bora...sabahtan beri 5 kere kakasını yaptı ve ishal şeklinde...öğlende bütün yediklerini hatta kahvalttısını bile kustu
dr. kusma önemli değil ama kakasının kokulu olmaması gerektiğini söyledi,şükür öyle birşey yok...keyfi de yerinde maşallah...var mı bu şekilde olan inşallah yoktur tabii de...ne yapmam lazım...patates haşlayıp vereyim diye düşündüm ama yemez ki
aaaa =)) ne güzel alkisalkisalkis denedinmi peki canım asya emiyor mu??
bora 8 aylıkken kendi bıraktı emmeyi sütüm emmeye emmeye azaldı ama kesinlikle meme görmek bile istemiyor...ben de ucunu sıkınca hala geliyor süt :ecrin_bebek:
yaa benım sızlıyor ama sut yok omer 8 aylıkken bıraktı ama sutum kesıldıgı ıcın damla yoktu cocuk 1 yasına geldı hala dekoltelı gıyındımmı saldırıyor bana yaa meme ıstıyor kokluyor opuyor emmeye calısıyor off yaaa cok uzuluyorum bu duruma unutmazmı bır cocuk yaa bazen ılla ucunu yakalıyıp agzını sokmaya calısıyor annem ıgrenc puu yap dıyorum tukuyor sonra 1 yapmayı orendı bana 1 yapıyor dıyorum op o zaman emme opuyor sonra saldırıyor ustume emcem dıye napıcam ben yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?