2009 Ekim Anneleri

evet zümrüt teyzesi şükür daha iyi artık

gülçinim çok geçmiş olsun.. emre de aşıdan tam 1 hafta sonra ateşlendi.. ama ne ateş 28 ekim gününü hastanede geçirdik. ateşi 39.5 oldu... 2 gündür 6 saat arayla paresetemol alıyor. antibiyot,k vermedi çünkü kan testi yapıldı ve testte virüs enfeksiyonu çıktı.. bağışıklık sistmi güçlendirici bir vitamin verdi. valla çok zor geçti gece gündüz mız mız ağlak. yemek hiç yemedi. şükür bugün biraz daha iyi dün akşam paresetemol vermedik.. uf ya ne oldu bize böyle yaaa..tüm kuzular hastalanıyor...havalar desem sokağa çıkmadık, nazar oldu nazr(

hasta bebeklerin hepsine geçmiş olsun rabbim kuzulara şifa versin kıyamam onlar been((( benimki de gecenlerde elini yaktı fırın kapagında hemen suya tuttum buz koyduk şükür cok bişey olmamıs sadece orta parmagı ve işaret parmagı az bişey kabardı (( yarım saat bardak da suda beklettik oyun yaparak suyla oynadı falan sonra kalktı yaramazlıklara tam gaz devam arada bir acıyor sanırırm uff uuff diye diye getiriyor elini bir babasına bir bana öptürüyor..korkar sanıyordum ama dün bilerek soguk fırının kapagını açtım ne yapacak diye yine hiiiç tereddüt etmeden elini soktu ((( hiiç korkmuyor cıss desem hayır desem kötü desem ne çare bildiğini okuyor...
bir de 4 gündür falan kabız o da sıkıntı veriyor gecleri zaten uykumuz yok yarım saate bir memedeyiz !!!iştah desen sıfır sadece sabha az bişey bebe bisküvisi peynir yumurtayla kahvaltı az bişey sontra da akşama yarım kase corbayı zor içiriyorum ..zorlamak da istemiyorum ama bu sefer deiçim acıyor açmış gibi geliyor 2 öğünle nasıl doyar ki ama demi((( eşim de sen hastayken nasıl yiyemezsin o da yemiyor üzülme diyor ama ne bilim((( su dişler hayırlısyla cıksa tüm kuzular da bi rahat etse yaaa !!RABBİM beterinden sakınsın tüm kuzularımıza bol gülücüklü saglıklı sevimli yaramazlıklar dolu günler versin insallah...

kuzucuklar gene hasta olmus cok gecmis olsun boracim,zeynepcim,emrecim,ve yaramaz yusufuma da gecmis olsun.

cok gecmis olsun kızlar. acil sifalar kuzulara.bizde bugün ası olduk. kan tahlil yapıldı idrar yapıldı.

size de geçmiş olsun ozaman bengücüm ..nasıl geçti aşı gününüz??? tahliller nasıl cıktı insallah hepsi cok iyidir.

çok teşekkürler kızlar selduşum çok geçmiş olsun size de...
gülçincim zeyno nasıl oldu ?
bengücüm geçmiş olsun mirayıma,nasıl sonuçlar?

ececim emre nasıl oldu ?
bizim ateş kusma ishal bitti şükür...ama yemek yerken öğürerek yiyor
boğazları tam geçmedi sanırım

tum hasta minnoslara gecmisler olsun
deniz karyolasindan sarkip kasla goz arasi yere dustu bugun :sinifsinif: korkuluguda yukseltmistik oysa. apar topar acile gittik. sukur bisi cikmadi. ne kotu bi gundu yaa:gitme:
Geçmiş olsun.Bizimki de kucaktan yere düştü sersemledi.Hastahaneye gittik tomografi ,röntgen,aralarda uykudan kaldırma derken bayağı yıprandı.Çok şükür birşey olmadı.Ama anneannemiz , ciciannemiz onu öyle görünce iki gün hasta yattı.
Bu arada hasta bebişlerimize geçmiş olsun ,malesef kış gedi...............

ortalıkta salgınmı var yazık küçücük bedenler nasılda bitkin düşüyorlar.benim oğlumda 2 kez rahatsızlandı amaallahtan ateşimşz olmadı. atlattık.
tüm hasta bebişlere allah şifa versin en kısa zamanda iyileşinde yaramazlık yapın annenize:)

süt vermeye başladınızmı bebeklerinize.nasıl alıştırılır nasıl süt verilir bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz??
maması bitti ve babamız artık mama almıycakmış( süte nasıl alıştırabilirim ve miktarı nasıl olmalı

sütü ilk önce su ile sulandırarak ver arkadaşım.

yarı yarıya sulandırarak.mesela 10 cc suya 10 cc süt gibi. sonra sulandırmadan verebilirsin.

emre daha iyi ateşi pek çıkmıyor artık..iştah idare eder öğlen bişi yemedi.akşam biraz ciğer yedi, 2 parça kavun o kadar.. olsun buna da şükür.. hepimize geçmiş olsun...:Saruboceq:

kızlar bzim 2009 annelerinin doğum hikayeleri topiği yokmuydu ben sonradan katıldım aranıza doğumdan sonra o yüzden bilmiyorum. 2010 ları okurken çok duygulanıyorum. biraz geçmişe dönmek istedim bizimkiler 1 sene önce nasıl doğmuş diye ama bulamadım?

ayyy bu ne yaaa tüm bebişler hasta olmuş...
kıyamam hepsine geçmiş olsun
bizde de ben hasatayım korkuyorum ela yada bulaştırcam diye

Son düzenleme:
saolun kızlar gerçekten çok zor kızım hasta olunca benim içim eziliyor. Bugün daha iyiyiz, antibiyotik iyi geldi, ateşimiz yükselmedi çok fazla. Yarını bekliyorum döküntü olup olmayacağını merak ediyorum. Doktor 6.hastalıktan şüphelendi. Bizimde iştahımız biraz daha iyi en azından bugün birazda olsa çorba içebildi. Pütürlü yemek istemiyor ama, boğazları kızardığı için, acıyor sanırım Arzu aynı sizin gibi. Doktor üstüne gitme sevdiği şeyleri yesin dedi. Umarım daha iyi olucz. Herkese geçmiş olsun dilerkleri için çok teşekkürler...

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyom kkya biz istanbulda ananemizin yanındayız zeyneb adayla zeyneb adanın çok huyları degişti sürekli aglıyan bagıran bbebek oldu benim sinirler bitti artık bilmiyom nasıl idare edicem onu hala öksürüyo burnu akıyo neyapsam yaptıysam geçmedi erkenden sinirsel adet oldum yogun kanamam agrılarım var hasta bebekler varsa acil şifalar dilerim geçmişi okuyamadım bi baıyım dedim sizleri özledim

geçmiş olsun musyas
belki diş falanda çıkarıyosa ondan huy değiştirmiştir
allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…