2009 Ekim Anneleri

valla dıkkat edıyorum etmesıne ama sanırım artık sakatlanma devresını gectık merdıven ve hıc cıkmıyoruz benım yanımda olmadıgı surece laf anlıyor allahtan ya dusersın dedımmı yapmıyor..sokakta fılanda elımı tutar kafaya dıkkat dedım mı kafasını eger esık var dedım mı durur takılmadan gecer... allahtan laf anlıyor yoksa ısım zor ama merdıven cok tehlıkelı ev ıcınde ben yazlıkta cok cekmıstım bencede ole yap cnm koca ınsan bıle yuvarlanıyor cunku o nasıl duzgun gıtsın.... allah bıze kolaylık versın

bak pıtırcığa sennnn laf anlıyo kafana dikkat diyon oda eğiliyo ayyyy görmek isterdimmm vallaha
benimki daha yeni yürüüme ye başaldı merdivenleri emekliyerek çıkıyor ama bikez düştüğü için korkup inmeye kalkışmıyor şimdilik...alıcaz bitedbir artık..o kapılarında tanesi 140 160 arası değişiyor aaldımmı bi alt kata bide 2.katta hem aşağı anmesin hemde 3. kata çıkmasın diye 2 tane almam gerekiy toplamda 3 yani...batırcak bunlar bizi...:))

Son düzenleme:
facebooka vıdeosunu yukler koyarım ama sanırım sen yoksun face de hım o zaman hıc koyma sen o kapıları guzel guzel anlat kuzusuna anlar onlar... ınanmıycaksın ama benımkı herkeze gıder o kısıden bana gerı donmezdı tanımasa bıle bırgun dedım kı ona bak muge anlı ızlerken 3 yasında kaybolan cocuk varya melıh bak dedım annesının elını tutmamıs yaramaz cocuk her gel dıyene gıtmıs kaybolmus annesı bulamıyor bak nasıl uzulmus aglıyor yaramaz anne lafı dınlemeyen cocuklar bole oluyor dıyorum oda pur dıkkat dınlıyor vee sonuc artık sokakta elımı tut dedıgım an elımı tutuyor lafımı dınlıyor parkta gel dedım mı gelıyor...benım goremedıgı yere gıtmıyor hep goz hızamda oynuyor ve en onemlısı bırı gel dedımı kosa kosa bacalarıma yapısıyor bırde parayı orettım mesela elıne kagıt para verıyorum gıt bunu sakla kımseye verme dıyorum bakkala gıdınce sen kendıne mama alırsın ve oda kımseye vermeden dogru pantolonunun cebıne montuna yada benım sutyenımın ıcıne koyuyorsempatiksalakcinnidelikafadulden bakkala gıderken hanı paran dıyorum o zaman arıyor koydugu yerı aldıgı seylerede ver paranı dıyorum o zaman verıyor ondan once kesınlıkle alamazsın elınden sadece kendı aldıkları oldugunda parasını verıyor anlıyorlar artık sende anlatsan bence cıkmaz

canım seninki aşmış olayı..sanırsam bir dahilik olayı sözkonusu olabilir hani....maşallah maşşallah
şu herkeze mutluluk içinde gitme olayı bizdede var çok bozuluyorum ya insan anacığını istememzmi nerde benim bu anam diye bikere olsun ağlamazmı yaaaa
ama dediğin gibi bende konuşmaya anlatmaya başlıyım bakalım tepki vericekmi
kuzunu çok merak ettim ama...facede kulubün sayfası var orayımı diyosun bilmiyorum ama istersen özelden atarım adımı

erkek bebekanneleri yardım...benim oğlan bezini açtığımda tekrar bağlatmak istemiyor sonrada oturup pipisini çekiştirip gülüyor anlatıyorum ona bak burdan sen çişini yapıyosun diyorum.bakıp gülüyor.acaba babasıyla tuvalete soksammı. birde evde yalnız olunca bazen mecbur kalıyorum tuvalete beraber giriyoruz.çok dikkat ediyor.tuvaletede çok meraklı bir yaşına girdi.öğrenmesi için erkenmi:uhm:

cnm bızımkılerde yapıyor onu hıc tepkı verme bırak ellesın tanısın babasıylada sokma sakın cok acayıp sonuclar bılıyorum kendı pıpısını gosterıp bunun aynısından babamdada var ama daha buyuk dıyen bır cocuk gordum babasını banyoda basmısta....rezıl durumlar olabılıyor: bırak tanısın sonra bırakıyor sen tepkı verırsen daha cok ılgısını cekıcek buyudugunde bıle ellıyorlar kenara saklanıp cebınden elleyıp tepkı verdıkce

vallahi insanı rezil eder bu fındıklarkaydirigubbakcemile3 doğru en iyisi tepki vermemek.
birde yeni başladık birşeyi isteyince olmayınca hemen sinirleniyor ve kendini yere atıyor.yada duvara gidip yüzünü kapıyor.küsüyormuş.sizdede varmı böyle şeylerbilmiyorumkismile

benımkı onları astı artık gun boyunca benle muhattap olmuyor sevdırtmıyor opmuyor sarılmıyor gecede benle deıl babasıyla yatıyor benı yataktan kovuyor dit dit diye tekmeliyor hergun sarmas dolas yatan oğlum ogun ustune gıdersem bana bole seyler yapıyor

off kızlar boranın hala ishal ve kusma devam ediyor iki tane ilaç verdi doktoru...eğer yarında devam ederse kaka tahlili yaptırcaz ateşi de var bugün 37,5...
keyfi yerinde ama neden oldu acaba yaa (((
Hay allah hasta mı acaba blüücum ? Midesi falan mı ağrıyo acaba kuzucuğun? Bi tahlil yaptır bence evet yarın da devam ederse..
tum hasta minnoslara gecmisler olsun
deniz karyolasindan sarkip kasla goz arasi yere dustu bugun :sinifsinif: korkuluguda yukseltmistik oysa. apar topar acile gittik. sukur bisi cikmadi. ne kotu bi gundu yaa:gitme:
Ayy en korktuğum şey benim de.. Çok geçmiş olsun Buketçim..
Cinsiyet farkındalığı 2-2,5 yaşından sonra başlıyor diye biliyorum.. Oyun yapıyodur annesi..

kızlar tekrar teşekkür ederim...
bu sabaha kadar hep 38 in üzerindeydi ateşi...sabah çocuk hastanesine götürdük...boğazı iltahaplanmaya başlamış üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş...antibiyotik vs... verdi dr... işin garip yanı hastanede birçok çocuk bu şekildeydi belirtiler aynı yani...sanırm salgın var
Allah beterinden korusun...bugün yemek yemeye başladı biraz ve kakası da normale dönüyor şükür

Çok geçmiş olsun blüüücum..Kıyamam demek sıkıntısı buymuş kuzucuğun.

Çok geçmiş olsun blüüücum..Kıyamam demek sıkıntısı buymuş kuzucuğun.

evet canım yaa...azı dişlerde geliyor onların sıkıntısı da eklendi bunlara
neyseki toparlamaya başladı...çok sağol canımcımmm

boram mı hastaa
yeni okudum aşkım benim geçmiş olsun tez zamanda atlat gel aramıza
blüüm Allahtan şifa diliyorum canım

evet aybikim süzüldü kuzum ama toparlayacak inşallah...başladı yemek yemeye şükür...aminnn çok sağol canımmm

Son düzenleme:
evet hastalar arasına bizde katıldık, zeynep sabahtan beri 38-39 derece ile yanıyor, calpol ve fitil verdim. Ben aşıdan olacağını düşünüyorum, dün doktorumuzda randevumuz vardı ve muayenede bir gariplik sezmedi. Sağlık ocağında aşının yapımından 3gün ile 1 hafta sonrasında ateş olabileceği söylenmişti. Bizde fitilden dolayı ishal var. Yemek yemiyor ama Allahtan sıvı tüketiyor. Geçmiş olsun bütün hasta bebeklere.

Boracımmm nihayettt düzeliyoo gçmiş gitmiş olsun oğluşumm....:lepi:
Zeynommmm geçmiş olsun bebeğim....yaaa üfff kış gelioo kuzularda hastalıklar başlıyooo bi an önce toparlar meleğim inşallahhh:Saruboceq:

işallah kızlar, saat 3 te doktoruna götürücez tekrardan, çok bitkin kuzu ya. Sürekli uyumak istiyor.

gülçincim size de çok geçmiş olsun...bora nın ateşi artık yükselmiyo şükür...ama yerken nazlı nazlı yiyor...dün çok halsizdi bugün enerji depolamaya başladı :)
umarım zeynomda hemen atlatır...bol bol su vermeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…