ayy canım sen çok dikkat et bu örümcek adama...
maşallah kuzuya bak sen gördünmü ben bide benimkine yaramaz diyom
benimkide evin içindeki merdivenleri tırmanıyo kaşla göz arasında bi bakıyom ki yok taaa 3. kata çıkmış ayy çok korkuyom yaa,oralara derhal ikedan geçici kapı alıp takmam lazım
erkek bebekanneleri yardım...benim oğlan bezini açtığımda tekrar bağlatmak istemiyor sonrada oturup pipisini çekiştirip gülüyoranlatıyorum ona bak burdan sen çişini yapıyosun diyorum.bakıp gülüyor.acaba babasıyla tuvalete soksammı. birde evde yalnız olunca bazen mecbur kalıyorum tuvalete beraber giriyoruz.çok dikkat ediyor.tuvaletede çok meraklı bir yaşına girdi.öğrenmesi için erkenmi:uhm:
cnm bızımkılerde yapıyor onu hıc tepkı verme bırak ellesın tanısın babasıylada sokma sakın cok acayıp sonuclar bılıyorum kendı pıpısını gosterıp bunun aynısından babamdada var ama daha buyuk dıyen bır cocuk gordum babasını banyoda basmısta....rezıl durumlar olabılıyor: bırak tanısın sonra bırakıyor sen tepkı verırsen daha cok ılgısını cekıcek buyudugunde bıle ellıyorlar kenara saklanıp cebınden elleyıp tepkı verdıkce
vallahi insanı rezil eder bu fındıklarkaydirigubbakcemile3 doğru en iyisi tepki vermemek.
birde yeni başladık birşeyi isteyince olmayınca hemen sinirleniyor ve kendini yere atıyor.yada duvara gidip yüzünü kapıyor.küsüyormuş.sizdede varmı böyle şeylerbilmiyorumkismile
Hay allah hasta mı acaba blüücum ? Midesi falan mı ağrıyo acaba kuzucuğun? Bi tahlil yaptır bence evet yarın da devam ederse..off kızlar boranın hala ishal ve kusma devam ediyor iki tane ilaç verdi doktoru...eğer yarında devam ederse kaka tahlili yaptırcazateşi de var bugün 37,5...
keyfi yerinde ama neden oldu acaba yaa(((
Ayy en korktuğum şey benim de.. Çok geçmiş olsun Buketçim..tum hasta minnoslara gecmisler olsun
deniz karyolasindan sarkip kasla goz arasi yere dustu bugun :sinifsinif: korkuluguda yukseltmistik oysa. apar topar acile gittik. sukur bisi cikmadi. ne kotu bi gundu yaa:gitme:
Cinsiyet farkındalığı 2-2,5 yaşından sonra başlıyor diye biliyorum.. Oyun yapıyodur annesi..erkek bebekanneleri yardım...benim oğlan bezini açtığımda tekrar bağlatmak istemiyor sonrada oturup pipisini çekiştirip gülüyoranlatıyorum ona bak burdan sen çişini yapıyosun diyorum.bakıp gülüyor.acaba babasıyla tuvalete soksammı. birde evde yalnız olunca bazen mecbur kalıyorum tuvalete beraber giriyoruz.çok dikkat ediyor.tuvaletede çok meraklı bir yaşına girdi.öğrenmesi için erkenmi:uhm:
kızlar tekrar teşekkür ederim...
bu sabaha kadar hep 38 in üzerindeydi ateşi...sabah çocuk hastanesine götürdük...boğazı iltahaplanmaya başlamış üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş...antibiyotik vs... verdi dr... işin garip yanı hastanede birçok çocuk bu şekildeydi belirtiler aynı yani...sanırm salgın var
Allah beterinden korusun...bugün yemek yemeye başladı biraz ve kakası da normale dönüyor şükür
Çok geçmiş olsun blüüücum..Kıyamam demek sıkıntısı buymuş kuzucuğun.
boram mı hastaa
yeni okudum aşkım benim geçmiş olsun tez zamanda atlat gel aramıza
blüüm Allahtan şifa diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?