2009 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba..benım kızım 13 aylık ve dişleri hala cıkmadı.doktorda kalsıyum ılacı verdı..
mamasına karıstırıyorum ılacı..neden cıkmadı cok huysuzlandı..sizce ne yapmalıyım..

Kızlar merhaba..benım kızım 13 aylık ve dişleri hala cıkmadı.doktorda kalsıyum ılacı verdı..
mamasına karıstırıyorum ılacı..neden cıkmadı cok huysuzlandı..sizce ne yapmalıyım..

hiçmi dişi yok acaba,anlayamadım
1 yaşa kadar bir tane bile çıkmış olsa normal sayıyolar ama sizin 13 olmuş
diş çıkması için yapılcak bişey yoktur sanırım
araştırın genede

amaan boşver benim de 1 yaşında hiç dişim yokmuş ama şimdi dişlerim çok sağlam.bu yaşımda bir çürüğüm bile yok

geçmiş olsun canım evini özlemiştir kuzum farklı ortamda diye yapıyordur annesi
canım dr unuz her hangi bir problem yok ditorsa sıkma canını...sağlıklı olsunlar yeterki

yine hastayız yine yine ....

ahhh ececim ahhh diyorum...bora da daha tam düzelmemişken burun akıntısı başladı
yarın randevumuz var bakalım ne diyecek reha bey...çok geçmiş olsun canımcımm

selam arkdaşlar benim kızımda çok huysuz ya babasıyla 1dk bile oyalamıo hep beni istiyo odadadan çıktımmı başlıo ağlamaya napıcaz bu kış bakalım oturma odamda klima var diğer yerler soğuk tabi nasıl tutucam bu kızı bilmiom iicede hareketlendi...

gecmis olsun Musyascim valla isin zor Allah kolaylik versin,allahtan annenlerin yanindasin yukun biraz olsun hafiflemistir.

Cikar cikar inci hanimin inci gibi disleri olsun insallah en kisa zamanda.

ben hergece keçiboynuzu pekmezi içiyorum ELAya kızlar.bi arkadaşımın 2 çocuğu var,her ikisinede kışın birer kaşık veriyorum hasta olmuyolar dedi,bende yaklaşık 1 aydır vermeye başladım geçen dr.umuza sordum çok iyi yapıyosun devam dedi.pekmeden sonra hemen aynı kaşığa birkaç damlada limon sıkıyorum onuda içiyor demirin etkisini artırsın diye hemde c vitamini.
sizde deneyin isterseniz....

Son düzenleme:

aynen arzucum burun akıntısı hapşuruk öksürük ve mızmızlık...

ben her sabah bir kaşık kahvaltısına koyuyorum...meyva ile beraber vermemizi söylemişti dr ama bora kusuyor onu içince malesef...ben de mecburen kahvaltıya ekliyorum

evet direk içmeyen bebekler için kahvaltıya eklemek iyi bi çözüm,bende kahvaltıyı zor yaptırıyorum sıpaya...sanırım hep aynı şeyler sıkıyor çocuğu...tahin,ceviz,yumurta yada labne,bebe bisküvisi 3 adet,8 tahıllı ballı milupanın ki...90cc aptamille yapıyorum bazen kavonoz meyvelerinden ekliyorum ama sıkılıyor sanırım..

ben yumurtayı bir gün arayla veriyorum bazen portakal suyu ile hazırlıyorum...bebelac ballı irmikli ya da milupa portakallı mısırlı ile...içine her gün labne ceviz pekmez 2-3 bebe bisküvi mutlaka koyuyorum... maşallah severek yiyor...gerçi şu günler hasta olduğu için hepsini bitiremiyor ama canı sağolsun geçecek inşallah...bir de onun kahvaltısından sonra kendime kahvaltı hazırlıyorum bana eşlik ediyor ve benim peynirim zeytinimden de az bir şey yiyor :) aslında normal kahvaltı yapsa krep yapmak isterim ya da ne bileyim peynirli omlet felan...ama sadece bir iki lokma yiyor onlardan...ne zaman geçebileceğiz acaba o şekilde kahvaltıya ?

Son düzenleme:
bu arada bir kaç gündür bir çay kaşığı bal da ekliyorum :)

ayyy bende çok istiyorum normal kahvaltı yapsın ama sıkılır iki lokmadan sonra kaçar yemez biliyorum şimdi böyle olunca hopladı zıpladı tuttu kaçtı derken yutturuyorum:))
benimkide sonradan bana eşlik ediyo ama çocuk nesfit yiyo yazık yaaa,hemde bayılıyo ona kıtır kıtır elinde:) bal vermedim ben daha hiç zaten 8 tahıllı ballıyı hergün koyuyorum kahvaltısına
portakallı mısırlıyı ela da çok seviyor
bizim babamız milupacı olduğu için her çeşit mevcut şükür hepsini yediriyorum

benimki kıtır olan şeyleri ağzına attı mı hemen öğürüyor o yüzden tırsar oldum artık denemeye =)
8 tahıllıyı benimki hiç sevemedi...deneye deneye ben de onun damak zevkini öğreniyorum :)
siz şanslıymışsınız baba mamacı zaten

evet mama konusunda şanslıyız allahtan hepsini sevdi de yiyor bir ikiş tanesi hariç
hepsinin farklı huyları var işte benimki kıymayı çok sever sade ver yer ama bi çorba yemek içinde yemez hemn püskürtür...yaramaz kızım benim

benimki de aynı leylacım...kıymayı köfte olarak çok seviyor ama dediğin gibi çorbalarda yemeklerde sevmez gerçi bende sevmem =))) ama et ya da tavuk küçük parçalar halinde verdim mi onları çok seviyor maşallah...

selam kızlar saolun güzel destekleriniz için malesef zeynebin derdi anlaşıldı babasını özlemiş çok ismini duyunca daha yüzünde güller açıyo ama biraz daha burda kalmamız lazım yemekle aramız iyi maşallah bizim sabah normal kahvaltısını yapıyo 6zeytin 2kibrit kutusu peynirini yumurtasını balını pekmezini ekmek içini yiyo öglen ve aralarda yemekle geçişiyoz ikindide yogurdunu düzenli yiyo süt hiç içiremiyom neyaptıysam begenmedihiçbi sütü ama anne sütü tam gaz devam ne gelyosa artık gögsümden yemeden sütmü gelir akşamda ya bebelac ballı irmikli ama yada yemekle günü kapatıyoruz ama huysuzluk full full fulllll devam sabır çeker oldum annemde çalışıyo akşam geliyo babam kulüpte sigara içiyo die eve geç geliyo kız etkilenmesin die kardeşim okulda abim işte yine tüm gün evde tekiz anlıcagınız:)

blueflower maşallah kuzuna musyas seninkine de canım iştahları bolll olsun benimkide bazen yerr bazen yemez bende hiç kasmıyorum zorlamıyorum,büyüyecek işte bi şekilde diyorum
musyas sabır çok önemli sanda buara daha fazla gerekli sanırımmmkolay gelsin yanlız kalmak çok zor..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…