Kızlar merhaba..benım kızım 13 aylık ve dişleri hala cıkmadı.doktorda kalsıyum ılacı verdı..
mamasına karıstırıyorum ılacı..neden cıkmadı cok huysuzlandı..sizce ne yapmalıyım..
Kızlar merhaba..benım kızım 13 aylık ve dişleri hala cıkmadı.doktorda kalsıyum ılacı verdı..
mamasına karıstırıyorum ılacı..neden cıkmadı cok huysuzlandı..sizce ne yapmalıyım..
geçmiş olsun canım evini özlemiştir kuzum farklı ortamda diye yapıyordur annesiselam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyom kkya biz istanbulda ananemizin yanındayız zeyneb adayla zeyneb adanın çok huyları degişti sürekli aglıyan bagıran bbebek oldu benim sinirler bitti artık bilmiyom nasıl idare edicem onu hala öksürüyo burnu akıyo neyapsam yaptıysam geçmedi erkenden sinirsel adet oldum yogun kanamam agrılarım var hasta bebekler varsa acil şifalar dilerim geçmişi okuyamadım bi baıyım dedim sizleri özledim
canım dr unuz her hangi bir problem yok ditorsa sıkma canını...sağlıklı olsunlar yeterkiKızlar merhaba..benım kızım 13 aylık ve dişleri hala cıkmadı.doktorda kalsıyum ılacı verdı..
yine hastayız yine yine ....
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyom kkya biz istanbulda ananemizin yanındayız zeyneb adayla zeyneb adanın çok huyları degişti sürekli aglıyan bagıran bbebek oldu benim sinirler bitti artık bilmiyom nasıl idare edicem onu hala öksürüyo burnu akıyo neyapsam yaptıysam geçmedi erkenden sinirsel adet oldum yogun kanamam agrılarım var hasta bebekler varsa acil şifalar dilerim geçmişi okuyamadım bi baıyım dedim sizleri özledim
geçmiş olsun canım evini özlemiştir kuzum farklı ortamda diye yapıyordur annesi
canım dr unuz her hangi bir problem yok ditorsa sıkma canını...sağlıklı olsunlar yeterki
ahhh ececim ahhh diyorum...bora da daha tam düzelmemişken burun akıntısı başladı
yarın randevumuz var bakalım ne diyecek reha bey...çok geçmiş olsun canımcımm
aynen arzucum burun akıntısı hapşuruk öksürük ve mızmızlık...
ben hergece keçiboynuzu pekmezi içiyorum ELAya kızlar.bi arkadaşımın 2 çocuğu var,her ikisinede kışın birer kaşık veriyorum hasta olmuyolar dedi,bende yaklaşık 1 aydır vermeye başladım geçen dr.umuza sordum çok iyi yapıyosun devam dedi.pekmeden sonra hemen aynı kaşığa birkaç damlada limon sıkıyorum onuda içiyor demirin etkisini artırsın diye hemde c vitamini.
sizde deneyin isterseniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?