Evet gazdanda olabilir onun içinde elimden geleni yapıyorum rezene çayı içiriyorum 1 hafta öncesine kadar çok iyiydi ama aybikenin dediği gibi yılbasından sonra böyle oldu ayrıca benim kızımında salyası çok akıyor huysuzluğu ondan olabilirmi yani diş mi çıkartıyordur.....
Kakası normal galiba günde 2 defa bazen 3 defada yapıyor ..Bide bilmiyorum işe yararmı ama ben denedim hindistan cevizleri oluyor onun kabugunu rendeleyim rezene cayına katıyorum biraz ve içiriyorum kızıma o birazda olsa rahatlatıyordu kızımı ama bi kaç gündür hiç bişey fayda etmiyor.......:sm_confused:
Canım geçen hafta bursaya eltime gittik,onun bebeğide henüz 1 aylık,dediğin gibi gündüz iyi gece sürekli emiyo ve uyumuodu çığlık çığlığa ağlıyodu..
Bizim gittiğimi gece emzik verdim ben..çocuğun hiç sesi çıkmadı ve çok rahat uyudu..
şimdide aynı şekilde emzikle uyuyo geceleri çok rahat..
ayrıca diş meselesi de
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/339054-2aylik-bebek-dis-cikarirmi.html bu topicde okumuşdum..belirtiler aynı
Neyseki bizimkide gece uyanınca kendi uyuyabiliyor, o da olmasa yandık zemuszemus
Canım benim kızımın 6 tane emziği var hangisinide verdiysem almadı diliyle geri itiyor bide fatoş emzik bal uçlusunu alacağım bakalım onu emecekmi.....
Kuzum sana bi yöntem,belki uygulayabilirsin..ama sabır istiyo oldukçaaaCADIARZU
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-uyumasini-saglamak-ferber-yontemi-nedir.html
nasıl anlaşıldığını bende bilmiyorum ama kakasına bakıp anlayabilirsin diye düşünüyorum
nekadar sıklıkta yapıyor mesela?
benim kızıma yılbaşından sonra bişeyler oldu çok sakin bi bebekti hiç üzmüyordu beni ama 4 gündür hiç durmuyor nasıl ağlıyor anlatamam yorgun düşene kadar yırtıyor kendini
elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırıyorum nesi olabilir ki??
sütümde bi problem yok ama emmek istemiyor günde 2-3 kez zorla emziriyorum
gece 3 kere emmek isteyen kızım sadece 1 kere emiyor oda zorumla..
4 gündür çığlık çığlığa ağlıyor
ve evet acayip salya salgılıyor önceden olmazdı hiç
karnına sıcak su torbası koyduk olmadı
sıksık altını değiştiriyorum onunlada alakası yok
gaz olduğunu sanmıyorum ayaklarını çekmiyor buna rağmen gaz ilacı ve rezene çayı verdim ama olmadı olmuyor..
ateşi yok..
calpol verdim ama işe yaramadı
ne yapıcam kafayı yemek üzeryiz kıyamıyorum
arkadaslar benim kızımda sürekli emiyor bana sütün yeterli gibi geliyor ama butun gece emmek istiyor ve uyumuyor ememeyincede hırsından aglıyor kayınvalidem falanda sütün yetmiyor falan diyorlar hergün üstüme geliyorlar ne yapacagımı bilmyiorum nerden anlayabilirim sütümün yetmediğini...??
Amazon'cum
Senin sütünün azalması bebişin gece uyumamasından kaynaklı olabilirmi ?
Çünkü sende uyumuyosun,stres oluyo muhtemelen,dinlenemediğin,uyumadığn içinde sütün azalmş olabilir die düşünüyorum ben :bbo:
arkadaslar benim kızımda sürekli emiyor bana sütün yeterli gibi geliyor ama butun gece emmek istiyor ve uyumuyor ememeyincede hırsından aglıyor kayınvalidem falanda sütün yetmiyor falan diyorlar hergün üstüme geliyorlar ne yapacagımı bilmyiorum nerden anlayabilirim sütümün yetmediğini...??
nasıl anlaşıldığını bende bilmiyorum ama kakasına bakıp anlayabilirsin diye düşünüyorum
nekadar sıklıkta yapıyor mesela?
benim kızıma yılbaşından sonra bişeyler oldu çok sakin bi bebekti hiç üzmüyordu beni ama 4 gündür hiç durmuyor nasıl ağlıyor anlatamam yorgun düşene kadar yırtıyor kendini
elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırıyorum nesi olabilir ki??
evet beyazcım aynen öyle oldu. onun uykusuzluğu beni d euykusuz bıraktı , uyumayınca sütüm de azaldı. şimdi yatmadan önce ona mama veriyorum gece de bana süt toplanıyor, bütün gün sütüm yetiryor. gece de yanımda yatıyor meme emiyor acıkınca süt oluyor. mama beni rahatlattı yani.
canımcım bütün gece emmek istiyorsa açtır bebeğin. aynısını benim kızım yaptı açmış meğerse yavrucum. gece yatmadan önce mama verip uyut. o da uyusun sen de uyu dinlen sütün biriksin. uyumuyor dediğim kızım mamayı verdiğim il gec sabah 7 y ekadar deliksiz uyumuştu da hayret ettim resmen yani.
kakayla hiçbir alakası yokmuş tokluğun aybikçiğim,
sütüm iyi diyorsun ama besleyiciliği olmayabilir, doyurmuyordur kuzuyu. her süt bebeği beslemezmiş , yağlı olması gerekirmiş anne sütünün beslemesi için. belki bu yüzden ağlıyor olabilir. tarttır bakalım minnoşu kilo alımı nasıl. tartınca anlıyor doktorlar sütün iyi gelip gelmediğini. başka bi neden yok ağlaması için gibi görünüyor. benimki de geceleri kendini yırtıyordu uyumuyordu. dr ye götürdüm açmış meğersem anlayamadık .
bak musyas da durmak bilmeyen ağlamalar ve huzursuzluk şikayetiyle dr ye gitti. meğer kuzunun kan değerleridüşükmüş o yüzdenmiş ağlamaları. o da gaz sancısı falandır diyordu. 6göster bi kuzuyu bakalım durup dururken niye ağlasın yavrucak bi derdi var mutlaka hay allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?