2009 Ekim Anneleri

İyi geceler güzel anneler ve kuzuları.Uzun zamandır yazamıyordum ama fırsat buldukça takip ediyordum.Herkez iyi sanırım minişlerin resimleri müthiş bende istiyorum elma şekerimi yüklemek ama bilmiyorum malesef nasıl yapacağımı CADIARZU .Gizemmm senin kuzuya bitiyorum ben yaa o nasıl bi kuzudur.
Bu arada belki hatırlayan vardır kızımda kalbinde üfürüm çıkmıştı kontrollerinde ufak çaplı delik çıkmıştı 2 aydır nasıl geçti anlatamam :1no2: neyseki geçen hafta tekrardan eko yaptırdık epey bi azalma olmuş dr. 6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı ama geçicek tamamen dedi hihoyyyt
Neyse çok uzun oldu hepinizi öpüyorum kocamannnn vede hep dua ediyorum Tanrım korusun bütün meleklerimizi :Saruboceq:

selamlar,

kontrol vardı bugün. kilo cok az almisiz biz 450 gr sadece, haftaya birdaha tariya gitmemis gerekicek. rotarix asimizi olduk geldik.

ayy cidden mi çok ??nette hep yok 20 dk yok yrm saat yazınca az sanıodunm bile ben..ama 10 dk soora bırakıo kendi,anca doyuyo diye düşünüyorum..erken çekim olmassa...

elaam yafrumm Allah kawuştursunnn

bizimki genelde 5-10 dakika emiyor ama arada bir 20 dakika yada yarım saat emdiği oluyor...
elalım Allah sağsalim kavuştursun hayırlısıyla tamamlayıp gelsin inşallah canım...

selamlar,

kontrol vardı bugün. kilo cok az almisiz biz 450 gr sadece, haftaya birdaha tariya gitmemis gerekicek. rotarix asimizi olduk geldik.

geçmiş olsun selinacım. biz de bu ay az aldık diye (310 gr) doktor mama takviyesi vermişti, 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı tartmak için. uyansın ben de götürücem tarttırmaya hem de rota yaptırcam.

merhaba kıslararrrrrrrr

zeynepcim rota virüsü önümüzdeki ay olacakmışızz konuştuk bugün drlada :))

bizim dokor mama vermedi. az almis dedi haftaya birdaha görmek istiyorum en az 180 gr almadiysa idrar tahlil isticem dedi. eger onda birsey cikmasa normal emzirmeye devam ederiz dedi. genetikde olabilir az kilo almasi dedi. umarim düzelir.

benim sütüm de azdı uyumuyordu gece hiç o yüzden mecbur mama veriyorum gece uyuyor o zaman. hiç istemedim ama napalım buna da şükür.

Amazon'cum
Senin sütünün azalması bebişin gece uyumamasından kaynaklı olabilirmi ?
Çünkü sende uyumuyosun,stres oluyo muhtemelen,dinlenemediğin,uyumadığn içinde sütün azalmş olabilir die düşünüyorum ben :bbo:

arkadaslar benim kızımda sürekli emiyor bana sütün yeterli gibi geliyor ama butun gece emmek istiyor ve uyumuyor ememeyincede hırsından aglıyor kayınvalidem falanda sütün yetmiyor falan diyorlar hergün üstüme geliyorlar ne yapacagımı bilmyiorum nerden anlayabilirim sütümün yetmediğini...??

nasıl anlaşıldığını bende bilmiyorum ama kakasına bakıp anlayabilirsin diye düşünüyorum
nekadar sıklıkta yapıyor mesela?
benim kızıma yılbaşından sonra bişeyler oldu çok sakin bi bebekti hiç üzmüyordu beni ama 4 gündür hiç durmuyor nasıl ağlıyor anlatamam yorgun düşene kadar yırtıyor kendini
elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırıyorum nesi olabilir ki??

Arkadaşlar az önce Esra Ceyhan'ın programında Prof.Dr ir bayan vardı ve sütün yetip yetmediğini en iyi 24 saat içinde bebeğin en az 4 kere çiş yapmasından ve tartısından anlayabilirmişiz. Kendinizi üzmeyin çok bez değiştiriyorsanız. Bizim doktorumuzda bezler ağır olur demişti.
Ayrıca bebeğin beslenip beslenmediğinin kakasıyla dire kbir alakası yok. Bir bebek günde 2-3 kez kaka da yapablir. 2-3 günde ve hatta daaha uzun sürelerdede kaka yapabilir.

Canım gazdan yapıyo olabilirmi ?Gazı olan bebekde emmek ister çünkü..
sürekli emdiği için gaz olur muhtemelen,bi kısır döngü şeklinde devam eder buda..
emzik vermeyi denedinmi ?

Aybikem,salya flan akıtıyomu ?
Belki diştir dicem çünkü çok erken çıkaran bebekler var..

Canım gazdan yapıyo olabilirmi ?Gazı olan bebekde emmek ister çünkü..
sürekli emdiği için gaz olur muhtemelen,bi kısır döngü şeklinde devam eder buda..
emzik vermeyi denedinmi ?

Evet gazdanda olabilir onun içinde elimden geleni yapıyorum rezene çayı içiriyorum 1 hafta öncesine kadar çok iyiydi ama aybikenin dediği gibi yılbasından sonra böyle oldu ayrıca benim kızımında salyası çok akıyor huysuzluğu ondan olabilirmi yani diş mi çıkartıyordur.....

Kakası normal galiba günde 2 defa bazen 3 defada yapıyor ..Bide bilmiyorum işe yararmı ama ben denedim hindistan cevizleri oluyor onun kabugunu rendeleyim rezene cayına katıyorum biraz ve içiriyorum kızıma o birazda olsa rahatlatıyordu kızımı ama bi kaç gündür hiç bişey fayda etmiyor.......:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…