canım benim bebiş 3200 doğdu boy 53cm di. Şimdi 6kilo boyu 60cm geçen hafta cuma aşıda ölçülmüştü seninki nasıl???
Anam maşallah ne kadar uzun süre emziriyorsun? Ben bunu doktorumuza da sordum eskiden uzun süre emyordu şimdi emmiyor diye, ee artık güçlendiler kısa sürede gereken besini alıyor demişti, zuzum bence de çok emziriyor olabilirsin...
selamlar,
kontrol vardı bugün. kilo cok az almisiz biz 450 gr sadece, haftaya birdaha tariya gitmemis gerekicek. rotarix asimizi olduk geldik.
geçmiş olsun selinacım. biz de bu ay az aldık diye (310 gr) doktor mama takviyesi vermişti, 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı tartmak için. uyansın ben de götürücem tarttırmaya hem de rota yaptırcam.
merhaba kıslararrrrrrrr
zeynepcim rota virüsü önümüzdeki ay olacakmışızz konuştuk bugün drlada :))
arkadaslar benim kızımda sürekli emiyor bana sütün yeterli gibi geliyor ama butun gece emmek istiyor ve uyumuyor ememeyincede hırsından aglıyor kayınvalidem falanda sütün yetmiyor falan diyorlar hergün üstüme geliyorlar ne yapacagımı bilmyiorum nerden anlayabilirim sütümün yetmediğini...??
nasıl anlaşıldığını bende bilmiyorum ama kakasına bakıp anlayabilirsin diye düşünüyorum
nekadar sıklıkta yapıyor mesela?
benim kızıma yılbaşından sonra bişeyler oldu çok sakin bi bebekti hiç üzmüyordu beni ama 4 gündür hiç durmuyor nasıl ağlıyor anlatamam yorgun düşene kadar yırtıyor kendini
elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırıyorum nesi olabilir ki??
Canım gazdan yapıyo olabilirmi ?Gazı olan bebekde emmek ister çünkü..
sürekli emdiği için gaz olur muhtemelen,bi kısır döngü şeklinde devam eder buda..
emzik vermeyi denedinmi ?
nasıl anlaşıldığını bende bilmiyorum ama kakasına bakıp anlayabilirsin diye düşünüyorum
nekadar sıklıkta yapıyor mesela?
benim kızıma yılbaşından sonra bişeyler oldu çok sakin bi bebekti hiç üzmüyordu beni ama 4 gündür hiç durmuyor nasıl ağlıyor anlatamam yorgun düşene kadar yırtıyor kendini
elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırıyorum nesi olabilir ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?