ha bu arada sertap erenere de çok teşekkür ederimm..hayata kahvaltı yaptırırken en büyük yardımcım...
((rengarenk))
evet elden yemeyi pek seviyo:)) menemeni denicem en kısa zamanda şimdi dişler geliyo ya hemde azılar ve köpekler 4 tane birden kabarmış kızarmış hiçbişeye zorlamıyorum..kuzucuk zaten çekiyooo
meyve yemiyormusunuz?
evet canım çookkk zor oluyor hemde biz nedense çok hızlı çıkardık dişlerimizi daha 8 aylıkken falan 8 dişimiz vardı:))Aayy kıyamam ben ona. Çok zor olur hepsi birden. Erken çıkarıyor azı dişlerini. Bizim daha 8. dişimiz. Rahat çıkarırlar inşallah. Onlar içinde bizim içinde zor bir süreç çünkü...
kızlar nar suyu veryormusunuz ben akşam ezimde ezip bi kaçtane tane verdim yedi:))) suan zararlı falan değildir demi??
selam kızlar... ay baya olmuş topiğe gelmeyeli.... e eeee geçen sene bu zamanlar anneliğe alışıyoduk... kimimiz uykusuzluktan kimimiz göğüs yaralarından kimimiz patlak top gibi duran karnımzıdan kimimiz ağrılardan dertleniyoduk... ne çabuk geçti dimi hepsini unuttuk neredeyse... ve şimdi deneyimli analar olduk....ayyyyy gittim geçmişe ben yaaaaa....neyse hemen günümzüe dönüyorum... bu hafta baya bi sor oldu bizim de sanırım yeni dişler gelecek o yzüden bu hafta nil çok hzuursuzdu ve 2 gün çok ateşliydi ilk defa bu kadar uykusuz kaldım... ama uykusuz kalmaktan ziyade onun öle ateşler içinde huzursuz saatleri etkiledi beni....Allah Hastalıklardan korusun hepsini... bu arada geçen hafta idrar kültürü yaptırdık gene temiz çıktı çok şükür ama kilo alımında gene artık yok gene yok... sanırım nilin bu kilo durumu genetik.... yani buna inanmaya karar verdim... sürekli acaba gene mi enfeksiyon oldu bişey mi oldu diye tedirgin yaşemektan yoruldum.....
selam kızlar... ay baya olmuş topiğe gelmeyeli.... e eeee geçen sene bu zamanlar anneliğe alışıyoduk... kimimiz uykusuzluktan kimimiz göğüs yaralarından kimimiz patlak top gibi duran karnımzıdan kimimiz ağrılardan dertleniyoduk... ne çabuk geçti dimi hepsini unuttuk neredeyse... ve şimdi deneyimli analar olduk....ayyyyy gittim geçmişe ben yaaaaa....neyse hemen günümzüe dönüyorum... bu hafta baya bi sor oldu bizim de sanırım yeni dişler gelecek o yzüden bu hafta nil çok hzuursuzdu ve 2 gün çok ateşliydi ilk defa bu kadar uykusuz kaldım... ama uykusuz kalmaktan ziyade onun öle ateşler içinde huzursuz saatleri etkiledi beni....Allah Hastalıklardan korusun hepsini... bu arada geçen hafta idrar kültürü yaptırdık gene temiz çıktı çok şükür ama kilo alımında gene artık yok gene yok... sanırım nilin bu kilo durumu genetik.... yani buna inanmaya karar verdim... sürekli acaba gene mi enfeksiyon oldu bişey mi oldu diye tedirgin yaşemektan yoruldum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?