2009 Ekim Anneleri

GÜNAYDINN....
bizde sadece kahvaltıyı severek yiyoruz..
içine 4-5 adet bebe bisküvisi ,1 tatlı kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı labne peynir, 1 adet yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı ince çekilmiş ceviz, 1tatlı kaşığı ince çekilmiş badem,1 çay kaşığı tereyağı,1 adette danino katıyorum çok seviyor öyle
bazende pekmez yerine 1 çay kaşığı bal katıyorum
öğlende çorba yada sebze yemeği bir kase
akşam saat 5 te de 1 kase yoğurt,1 tatlı kaşığı pekmez,1 tatlı kaşığıda ceviz içi, 1 adette danino bazen içine ekmek içi bazende 4-5 adet bebe bisküvisi
yatmadan önce de muhallebi
bizim menümüz bu şekilde..

Son düzenleme:
slm kizlarrrrrrrr
hasta bebeklere gecmis olsun
evett burasi cok sakin yaa
zuzu, elali, alyaduanin annesi ozellikle sizler hic yazmiosunuz artik daha da vardirda bunak benim aklima bu 3 isim geldi

ha bu arada sertap erenere de çok teşekkür ederimm..hayata kahvaltı yaptırırken en büyük yardımcım...

((rengarenk))

evet elden yemeyi pek seviyo:)) menemeni denicem en kısa zamanda şimdi dişler geliyo ya hemde azılar ve köpekler 4 tane birden kabarmış kızarmış hiçbişeye zorlamıyorum..kuzucuk zaten çekiyooo

Aayy kıyamam ben ona. Çok zor olur hepsi birden. Erken çıkarıyor azı dişlerini. Bizim daha 8. dişimiz. Rahat çıkarırlar inşallah. Onlar içinde bizim içinde zor bir süreç çünkü...

meyve yemiyormusunuz?

canım meyveyi saymıyorum çünkü aralarda eline veriyorum günlük ortalama yarım elma yarım da mandalina yiyorr..
bir kaç gündürde sabahları nar portakal greyfurt ve limon karıştırıp veriyorum yarım çay bardağı kadar içiyor..

kızlar nar suyu veryormusunuz ben akşam ezimde ezip bi kaçtane tane verdim yedi:))) suan zararlı falan değildir demi??

Aayy kıyamam ben ona. Çok zor olur hepsi birden. Erken çıkarıyor azı dişlerini. Bizim daha 8. dişimiz. Rahat çıkarırlar inşallah. Onlar içinde bizim içinde zor bir süreç çünkü...
evet canım çookkk zor oluyor hemde biz nedense çok hızlı çıkardık dişlerimizi daha 8 aylıkken falan 8 dişimiz vardı:))
ama enzorları bunlar...
kızlar nar suyu veryormusunuz ben akşam ezimde ezip bi kaçtane tane verdim yedi:))) suan zararlı falan değildir demi??

ben vermedim ama vermek lazım..artık herşeyi yiyebilirler canım bildiğim kadarıyla bi sakıncası yok bizde geçen babası yerken verdi yedi kuzu..

Seldacım ver canım herşey ver hiçbişey olmaz ben minicikken başladım herşeye hiçbirsorunumuz yok yeme konusunda şükürler olsun....

selam kızlar... ay baya olmuş topiğe gelmeyeli.... e eeee geçen sene bu zamanlar anneliğe alışıyoduk... kimimiz uykusuzluktan kimimiz göğüs yaralarından kimimiz patlak top gibi duran karnımzıdan kimimiz ağrılardan dertleniyoduk... ne çabuk geçti dimi hepsini unuttuk neredeyse... ve şimdi deneyimli analar olduk....ayyyyy gittim geçmişe ben yaaaaa....neyse hemen günümzüe dönüyorum... bu hafta baya bi sor oldu bizim de sanırım yeni dişler gelecek o yzüden bu hafta nil çok hzuursuzdu ve 2 gün çok ateşliydi ilk defa bu kadar uykusuz kaldım... ama uykusuz kalmaktan ziyade onun öle ateşler içinde huzursuz saatleri etkiledi beni....Allah Hastalıklardan korusun hepsini... bu arada geçen hafta idrar kültürü yaptırdık gene temiz çıktı çok şükür ama kilo alımında gene artık yok gene yok... sanırım nilin bu kilo durumu genetik.... yani buna inanmaya karar verdim... sürekli acaba gene mi enfeksiyon oldu bişey mi oldu diye tedirgin yaşemektan yoruldum.....

Ayy Allah'ım esirgesin nil kuzusunu.. önce saglıklı olsun yeterki Alır inşallah kilo

Ben diyorum işte manken olcak kuzumm belli işin şakası bi yana dişdir cnm o dert etme hiçbişeyi yok meleğiminnn

gülnurum dert etme kilo olayını canım diş çıkarma evresinde zaten cok kilo alamıyorlar sanırım bizimde durdu ..zaten yemek de yemiyor..sağlıkları yerinde olsun da varsın zayıf olsun..hem cok da zayıf değil sanırım yani ben resimlerinden maaşallah iyi görüyorum kuzuyu..:81:

Ben ara sıra veriyorum nar suyunu. Bazen de mandalina suyuyla karıştırıp veriyorum. Nar parçasını ağzına verdiğim zaman çekirdeğini çok tutuyor ağzında o yüzden suyunu tercih ediyorum. Çocuklara zararlı olduğunu duymadım...

kimi diye ayrı ayrı tabir ettiğin herseyin hepsini yaşadım.Ve nedense o günleri hatırlamak bile istemıyorum ayyy allahıma sukur cok geride kaldı :) suan tabi allah sağlık versinde ne kadar mızmızlansada o gunlere keıslıkle değişmem :)
bu arada kılo konusunda canını sıkma eminim benım kızımdan daha zayıf değildir
sürekli eline ibşeyler verme halındeyım ağzına tıkıstrıma durumundayım.Ama yok herhangi bi sıkıntısıda yok ve kılomuz 8.600 daha boyumuz iyi gidiyo ama kılo gram gram tartıya koyarken korkuyorum .Sağlıklı olsunlarda kılolu olmasınlar diye kendmi avutuyorum
Vede bu diş cıkarma ne zormus 3 gün resmen canımızı okudu.Resmen ayakta uyudum :)
off off :)

selam kızlar bişi sorucam aranızda kahvaltısını kaşk maması veren varmı benim kızım kahvaltıdan çok sıkıldı hep aynı diye babasıda kahvaltı almış hero babynin versem ara sıra olur demi...

kızlar bana bir akıl verin lütfen kızımın bşiği 60*120 ve kızım çok dönerek uyuyor beşiğinde yatıramıyordum havalar güzeldi yerde yatıyordu artık kış geldi yerde yatıramam e yanıma alıp eşimin başka bir odada uyumasını istemiyorum akıl akıldan üstündür ne yapabilirim ben

canım eğerkızının başka yatağı yoksa mecbr yanına alcan yada eşin yerinde yatsın siz başka yerde yatın

Biz de ailece hastayız.Ablayla beraber hava alıyorlar.Dişler de eklenince bayağı bir yıprandı...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…