ben sürekli veriyorum kaşık maması...ama gene içine tahin ceviz koyabilirsiznselam kızlar bişi sorucam aranızda kahvaltısını kaşk maması veren varmı benim kızım kahvaltıdan çok sıkıldı hep aynı diye babasıda kahvaltı almış hero babynin versem ara sıra olur demi...
kızlar bana bir akıl verin lütfen kızımın bşiği 60*120 ve kızım çok dönerek uyuyor beşiğinde yatıramıyordum havalar güzeldi yerde yatıyordu artık kış geldi yerde yatıramam e yanıma alıp eşimin başka bir odada uyumasını istemiyorum akıl akıldan üstündür ne yapabilirim ben
kızlar bana bir akıl verin lütfen kızımın bşiği 60*120 ve kızım çok dönerek uyuyor beşiğinde yatıramıyordum havalar güzeldi yerde yatıyordu artık kış geldi yerde yatıramam e yanıma alıp eşimin başka bir odada uyumasını istemiyorum akıl akıldan üstündür ne yapabilirim ben
cevaplarınız için teş.ederim ben tekrar beşiğine alıştırmaya karar verdim dün gece 1 kere uyandı inş. böyle sürer gider
benim kızımda yürümeye başladı yalnız ayakkabılarıyla dışarda giderken sağ ayagını içe doğru atıyor normalde öyle bir sorun yok ayakkabıyla yapıyor.
hoşgeldin canımmerhaba kızlar.. uzun süredir giremiyordum hepinizi çokkk ama çok özledim... işe başlayınca yetişemez oldum ... umarım hepiniz iyisinizidr...
Adanada havalar fena değil gece 19-20 oluyor oda .. benim ev 4 oda bir salon odanın birine tamamen yer yatağı yaptım bizim yatağıda indirdim , istikbalin tek kişilik iki yatağınıda koydum... altı parke ve halı... eşim ben ve kızım hep beraber yerde yatıyoruz...eşim babasız büyümüş anneside hep hastaymış tam bir aile hayatı görememiş o yüzden kızına kıyamıyor beraber uyuyoruz. gerçi bizimki pek uyku sayılmıyor ilay hep emmek istiyor dişinden dolayı, zaten bu yüzden beraber uyumak zorunda kaldık... o tek kişilik istikbal yatakta yatıyor yerde bizde yanında kendi çift kişilik yatağımızda, heryer yastık zaten... çok şükür bir sorun olmadı ... önceleri ayrı odada yatmıştık ama gece o kadar çok ses çıkarıyorki kaklıp bakmaktan çok yorulduk beraber yatınca huzurlu oluyor bize sokulmayı ve ten temasını çok seviyor.. biz de eşimle doğru olmasa da onun için varız napalım dedik ve beraber yatma kararı aldık zor oluyor ama o huzurlu yatsın diye böyle yapıyoruz . ilerde nasıl ayırrız bilemiyorum:)
maşallah prenseseselam arkadaşlar kızım yürüyor artık...
maşallah defnoşumaMaşallahh Hümaya
Benimki de yürüyo artıkama dün bi arkadaşın nişanındaydık valla canımı çıkarttı sürekli yürüyesi var asla oturmuyoo ama 5 adım atıyo sonra masanın altında bişey görüyo yada yoruluyoo hemen yere oturmak istiyo evdeki gibii... 4-5 tane kız çocuğu vardı öyle ortalarda koşturan onların arkasından koşturmak istiyo yerdeki peçeteleri ağzına atmak istiyoo velhasıl beni dün haşat etti kızımmmm :84:
sanırım biz de yatağını değiştireceğiz sürekli dönme hissi var çocukta ve sığamıyor yatağına...bizim yatakta 60*120 ama küçük geliyor artık...yanımızda yatırdığımızda eşimde bende yatağın iki kıyısında yatıyoruz dönebilsin diye...ama bu seferde olan bize oluyor tabii...tutulmuş bir boyun ve sırt :Scevaplarınız için teş.ederim ben tekrar beşiğine alıştırmaya karar verdim dün gece 1 kere uyandı inş. böyle sürer gider
benim kızımda yürümeye başladı yalnız ayakkabılarıyla dışarda giderken sağ ayagını içe doğru atıyor normalde öyle bir sorun yok ayakkabıyla yapıyor.
aynısı bizde de var ayakkabıyla sol ayağını içe basıyor. henüz doktora sormadım ama internetten araştırdığım kadarıyla 2 yaşına kadar normalmiş denege sağlamak için öyle basabiliyorlarmış. ancak 2 yaşından sonra devam ediyorsa 8 yaşından sonra tedavi ediliyormuş. ama içim rahat olsun diye yine de bir çocuk ortopedistine götürmeyi plamlıyorum ben
aynısı bizde de var ayakkabıyla sol ayağını içe basıyor. henüz doktora sormadım ama internetten araştırdığım kadarıyla 2 yaşına kadar normalmiş denege sağlamak için öyle basabiliyorlarmış. ancak 2 yaşından sonra devam ediyorsa 8 yaşından sonra tedavi ediliyormuş. ama içim rahat olsun diye yine de bir çocuk ortopedistine götürmeyi plamlıyorum ben
selam kızlar zeyneb öksürüyodu doktora götürdüm saglık ocagına bi sürü ilaç verdi pekmez bal tereyagı ıhlamur viks fayda etmeyince götüreyim dedim yine gram almamış morelim çok bozuldu çünkü 1yaşı geçti hala 9kilo takviye verdi iştah açıcı ama ben çok mutsuzum hiçbişiden zevk almıyom kızımın durumu beni daha bi geriye atıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?