2009 Ekim Anneleri

kızım hiç uyumuyo 1 haftadır yani öyle böyle değil normaldede pek uyumazdı ama şimdi hiç uymuyo ve ben cok uykusuzum neden bilmıyorum diş olabilir.O kadar uykusuzum ki kızımı gece yatakan düşürdüm ve ben hiç bişey hatırlamıyorum hangi ara ağladı yanıma aldım .hemn hastaneye götürdük çok şükür bişeyi yokmus dr çok sert düşmemiş dedi.Sizdede böyle uyku sıkıntısı ceken varmı.Yani hiç uyumama gibi uyuyo 2 dk sonra aglayarak uyanıyo 1 hafta daha beklıcembi diş patlaması olmazsa dr yine götürcem

saolun kızlar destekleriniz için iki gündür zeynebe acaip yüklendim protein agırlıklı besliyom et süt yumurta sebzeyi azalttım bayagı bakalım bir ay denicem fark edicekmi ögünleride arttırdım allahtan zeyneb kızmıyo yerken oyönden rahatım allah şifa versin tüm meleklere

Evet musyasçım iyi yapmışsın haftada 4gün et ağırlıklı beslenmeleri lazım. Çorbalarını da tavuksuyu-etsuyuyla yapmaya gayret edersen o da fayda sağlar. O kadar hareketliler ki et tutmaları mümkün değil yani. Benimki de 9.5 kg. Napim takmıyorum artık çünkü aşırı hareketli.Hiçbişey yapmasa çığlık atar yine rahat durmaz. :))

Son düzenleme:
slm kızlar dr dan geldik moralim çok bozuk hüma kilo almamış yedikleri noluyo anlamadım gelişimi normal...kilo neden almıo bilemiorummm yemeklerinide dikkat ediyorum hergün yumurtası eti tavuğu mutlaka var ama anlamışdeğilim ben dr kan ve idrar tahlili verdi minadex verdi bakalım hakkımızda hayırlısı annelik çok zorrrr....

birde kızlar su çiçeği aşısı 1yaş aşılarından 1ay sonra yapılıomuş bana sağlık ocağı 1hafta sonra yaptı dr mda kızdııı

Herkezde aynı dert demekki bu 12. aylarda genelde pek kilo almıyo bu yaramazlar...sağlıkları yerinde olsunda..

canim bizimki uzun zamandir oyle. berbat otesi uykusu var. dun yine gece 1 de kalkti 4 te uyudu. zaten aralarda surekli kalkio :2:

ee et, tavuk, balik yemesi lazim deniyo da bizim kiz ne et yer, ne corba icer, ne kofte yer, ne balik, ne makarna, ne sebze. agzina surmuyo bunlari

Son düzenleme:
benim oğlumda bişey yemiyo sadece beni emiyo ve bebelac junior devam sütü içiyo arada zorla çorba yoğurt meyve yediriyorum 11 kg boyu 79cm kilosu çok düşük değil heleki bu hareketine göre yine iyi ama yinede katı beslenmek hoşuna gitmiyo .napacağımı bilmiyorum.ağzına alıyo geri çıkarıyo off... 13 aylık olduk ama yürümüyo.aslında yürümeye başlamıştı yavaş yavaş ama tv ünitesine kafasını çok fena çarpıp düştü ondan sonrada yürümek istemedi sanırım korktu.yoksa kanepelerden tutunup yürüyo hatta kanepelere bile çıkıyo.yemek tam işkence oysa daha küçükken ağzına ne versem açardı.arkadaşımın bebeklerine bakıyorum ıspanak karnıbahar bile yiyorlar.artık yemek yapıp dökmekten sıkıldım

pınar ne güzel vallaha yemeden o kiloda maşallah kuzuna
merak etme korkusu geçince tekrar yürür acele etme sonra çok koşturuluyo peşlerinden...

Merhaba kızlar, benim işe başlama vaktim yaklaştı oğlumu bakıcıya alıştırmaya çalışıyorum. Uyku durumu bizde de aynı. Hamağının başında oturuyorum bütün gece, yatağına koyuyorum 5 dk. sonra uyanıyor. Bu arada köpek dişlerini çıkardı bi de bakıcıya alışıyo diye düşünüyodum ama herkesin aynıysa geçiş dönemi heralde
Neyseki yemesinde ve kilosunda çok sıkıntı yok, mızırdıyo ama bişeyi yemezse başka bişey yedirebiliyorum. Buna şükür

arkadaşlar bide günlük süte geç dedi gece hiç bişi yok ddi kızım saat 5te mama istiyo ben şimdi gece normal süt versem olmazmı dr erken kalksın bırak verme dedi ne güzel 10 a kadar uyuyoz ya niye kalkıcam 8de

Ben anne sütüne devam ediyorum canım, ama hergün kahvaltıyla beraber 1 bardak süt vermeye başladım. Gece kalkınca yine mama versen sen de ona ek olarak gündüz süt verebilirsin belki

bence çocuğun düzenini bozma nasılsa hastalık değil ilaç değil konu bence sen alışılmış düzene devam et ben olsam bozmadım

bu arada kızlar zeynebe hangi sütü verdiysem içmedi her markayı her devam sütünü muzlu sütü çilekli sütü bal katıp ısıtıp soguk verdim neler denedim bisküvili yokyok ögg yapıyo içmiyo bu kuzu yaaa nasıl alıştırcam süteeee muzlu süt ballı süt sade süt şekerli süt devam sütü inek sütü keçi sütü soguk süt kaynar süt ılık süt şekerli şekersiz süt bisküvili mamalı süt hepsini denedim yokyok öggg lüyo sade anne sütü alıyo süt olarak oda yetmezki

Ayyy hiç gülceğim yoktu Yasemin demek içmiyooo kuzu süt....biz denemedik aman benimkide içmez kesin ne varsa bu cuk cuk da anlamadım gitti valla...iice düştü benimki felakettt valla memede yaşıyoruz dicem artık gece yanımızda yatıyoo böyle ağzında meme çek çekebiliyosan önce cukcuk sonra boş emzik yerine oynatcam yakında sanırım :26: şöyle deliksiz uykuya vede rahat rahat banyoya hasret kaldım tuvalette bile rahatım yokkkkkkk :84::84::84:

ayy çok zor ya
bir arkadaşıma eşim önermişti onlarda yaptılar sonuç olumlu oldu
sütü bardağa yada biberona kyup oturup içiceksin o dolancak durcak istiyom diye vermiiceksin sırnaşcak ağlancak sürüncek en son vericeksiniz
o hevesle bizimki içmeye başlamış arkkadaş hala allah razı olsun der
tabi her çocuk ayrıdır geçengün ayynı yöntemi bizim sıpaya yaptık koşakoşa geldi ama gene koşa koşa kaçtı...:))
siz genede bi deneyin
birde pipetle deneyiin değişik gelebilir onunla bişey içmek onla oynıcam derken içebilir

onu denedik cnm bnm sütü bberonlaaldı ucunu biberonun yere bastırarak şişeyi boşalttı bizde sanıyoz arkasını döndü içio bizi uyuttu ayakta zümrüt biz wcdede yapışık ikiziz hatta çiş diyom girince bari tuvalette yapılanı ögrensin die:))

ben vazgeçtim süt olayından zaten
benim sütüm olmadığı için anne sütü almadı ek gıdaya geçtiğimiz 6. ayda mamayıda bıraktı
süt falan yok bizde bitek kahvalltısını 90cc sütle hazırlıyom okadar bide gece uyandığında yapıyom içmiyo dökülüyo ama ben genede 10cc 10cc dir diyerek yapıyorum
içtiği kadar
bizimki biberonu diş kaşımada kullanıyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…