saolun kızlar destekleriniz için iki gündür zeynebe acaip yüklendim protein agırlıklı besliyom et süt yumurta sebzeyi azalttım bayagı bakalım bir ay denicem fark edicekmi ögünleride arttırdım allahtan zeyneb kızmıyo yerken oyönden rahatım allah şifa versin tüm meleklere
kızım hiç uyumuyo 1 haftadır yani öyle böyle değil normaldede pek uyumazdı ama şimdi hiç uymuyo ve ben cok uykusuzum neden bilmıyorum diş olabilir.O kadar uykusuzum ki kızımı gece yatakan düşürdüm ve ben hiç bişey hatırlamıyorum hangi ara ağladı yanıma aldım .hemn hastaneye götürdük çok şükür bişeyi yokmus dr çok sert düşmemiş dedi.Sizdede böyle uyku sıkıntısı ceken varmı.Yani hiç uyumama gibi uyuyo 2 dk sonra aglayarak uyanıyo 1 hafta daha beklıcembi diş patlaması olmazsa dr yine götürcem
arkadaşlar bide günlük süte geç dedi gece hiç bişi yok ddi kızım saat 5te mama istiyo ben şimdi gece normal süt versem olmazmı dr erken kalksın bırak verme dedi ne güzel 10 a kadar uyuyoz ya niye kalkıcam 8de
arkadaşlar bide günlük süte geç dedi gece hiç bişi yok ddi kızım saat 5te mama istiyo ben şimdi gece normal süt versem olmazmı dr erken kalksın bırak verme dedi ne güzel 10 a kadar uyuyoz ya niye kalkıcam 8de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?