Ben kahvaltida mama vermiyorum zaten yemiyor ,sabah masayi hazirlayinca mama sandalyesini de getiriyorum masaya oturtuyorum, benim tabagimdan paylasiyoz herseyi :)) normalde biz oturmadan sadece kendisini koysam sandalyesine kiyamet kopuyor yedirmem mumkun olmuyor.
Kiz yasemin sen bunlari karistirip mi veriyosun kahvaltida yoksa ayri ayri mi,masallah cok guzel yiyormus zeybeb ada.tutututut masallah bora sana da.
merhaba kızlar hasta kuzlarımıza geçmiş olsun diyorum ve cici annelerimize sabah güneşiyle selamlıyorum ...
wrose dişle ağrısı varsa olabilir ama onun haricinde dişi yok ısıramıyo deme herşeyden ver damakları kuvvetli koparabilr rhatlıkla bizimde dişimiz yokBora meyve seviyor elma kestim geçen damaklarıyla kopara kopra biraz yemiş sonra öksrünce elinden aldım kocam an koparmış :) kahvaltısınıda süt içm ediği için gece kalkarkalmaz süt daha sonra bizim yaptığımız gibi yediriyorum bulamaç hiç bir zaman vermedm ama şu aralar bizimde iştahımız gitti yumurta ve peynir dhaa doğrusu hiç bişey yemek istemiyo meyve ve meyveli yoğurt dışında bazende sevdiğ çorbalar
Leylaela eğer kuzucuğun elden yemeyi seviyorsa menemeni küçük ekmek parçalarıyla çok sever eminim. Çünkü benim oğlum da dediğin gibi ekmeğe bandırılan yemekleri çok seviyor. Menemeni kaşıkla verdiğim zaman istemiyor ama ekmekle verdiğimde iştahla yiyor. 6. ayımıza girdiğimiz zaman bende bebe bisküvisiyle karıştırıyordum her şeyi (yumurta, pekmez, peynir, ceviz) onu bayıla bayıla yiyordu. Birkaç ay sonra tatlarına ayrı ayrı alışsın diye ayrı yedirmeye başladım. Biraz zor oluyor ama yiyor... Bu arada 8. dişimiz de çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?