Arkadaslar merhaba..benımde kızım 13 aylık dişleri cıkmadı..cok huysuzlanıyor..
arada ateşlenıyor,iştahsızlık var sanırım kiloda verdibenımle aynı sorunu olan arkadaslar varmı?
tuvalet egıtımıne nasıl basladınız?yada baslayan varmı?
Bizim dr umuz 15 aya kadar normal demişti dişler için cnm..Sanırım senin kızında çıkıcak artık dişleri çünkü belirtileri onu gösteriyoo vee belkide bikaç tanesi bir arada çıkıcak merak etme diş dönemleri iştahsızlık çok normal...umarım daha fazla sıkıntısı olmadan atlatır kuzucuk gerçi daha uzun bi süre malesef bunlar devam edicek bizde 7 diş var ama 2 ayı geçti şimdi diğerleri yolda sanırım köpekler yani bide azılar varr bende en çok onlardan korkuyorum..
tşk ederım bılgın ıcın canım..şu dişler çıksada kurtulsam yemın ederım cocuk zayıfladı yaaıstahsızlık oldugu ıcın hıc bır sey yemıyor..ne vermelıyım sence?sadece süt ıcıyor onuda habıre verememki::S Dişlerin hepsi bir arada cıkacaksa işimiz zor offfff kıyamam yavrulara yaaa..umarım en kısa zamanda cıkarda bizde rahatlarız..
emziren anneler ne zamana emzirmeyi dusunuyorsunuz bebişler ne sıklıkla emiyor sizi
zümrütcüm alıstırabildinmi defne kuzusuna gece emmemeyi
emziren anneler ne zamana emzirmeyi dusunuyorsunuz bebişler ne sıklıkla emiyor sizi
zümrütcüm alıstırabildinmi defne kuzusuna gece emmemeyi
tum hasta minnoslara gecmis olsun
topigin hic tadi yok
bakiyorum agustos, eylul analari eskisi gibi tam gaz paylasima devam
neredesiniz beaa
zuzu, gulican, alyaduaninannesi, doragizem, bahair, pembeinci, amazon, zynpzynp, elali, lal, handan adini yazamadigim diger arkadaslar nerdesiniz???????
seyma icin de uyelik iptali yazio zaten
bende emmeyi nasil birakacak bilmiyorum,dusundukce afakanlar basiyor,sanki biraktiracagimi anladi daha da duskun oldu,gidip gidip gelip tisortumu aciyor hem evde hem disarda rezil ediyor zaten disarda gogsumu acmaya calisiyor bagiriyor izin vermeyince,iyi bir yol bulan burda paylassin ben de deneyecegim onu cok uzmeden.
Ne versem yiyen cocuk simdi agzina yemegi alir almaz atiyor agzindan, acaba dis yerleri aciyor cignemeye calisinca ondan mi diyorum.Kopek disleri cikacak kabarmis ikiside,cok zor oldugunu duydum,allah hepimize kolaylik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?