2009 Ekim Anneleri

cok gecmis olsun yasemin,Allah korumus seni,kendine dikkat et canim.

topigin eskisi gibi yogun olmadigi kesin herkes isinde gucunde buketcim,cocuklardan firsat mi kaliyor,ben bazen foruma giriyorum bakamiyorum bile,forum acik kaliyor ama ben basinda olmuyorum,herkes herseye cevap verme ihtiyaci da hissetmeyebilir ayrica.

aynen ,lokmayi alir almaz diliyle geri disari itiyor yemegi,birde elime bakiyor kasikta ne var,ona gore agzini aciyor ya da acmiyor,sevdigi seyler olunca (dondurma,yogurt) hammmm diye diye geliyor arkamdan.

Cok gecmis olsun,insallah istahi en kisa zamanda yerine gelir,doktor kusmalari icin ne dedi?Bizimkinin de yemesi degisti eskiden herseyi yerdi simdi yemiyor,normal yemekler veriyorum,hergun bizimle masaya oturuyor biz ne yersek yiyor,yemesede ceza diger ogunu bekliyor,yoksa iyice huy degistirecek diye korkuyorum.

ben de cok kararsızım onu uzmekte istemiyorum cok seviyor emmeyi saygın Allahtan heryerde bagırıp beni rezil etmiyr simdilik.. Valla düşününce sizin haLinizi Allah yardımcın olsunn :)) yerim ben meme isteyen yakısıklı paşayııı

canımm yaa guzel yanı var gece emmesinin sutun bereketli oluyor cunku gece hormonlar daha ii calısıyormuş inş.. alışır defne cadısı deliksiz uyumaya biz hala uyuyamıyoruzz deliksiz

Cnm yaaa valla çocuklardan fırsat kalmıyo artık çok fazlaaa yürümeye başladık yaa dur durak bilmioruz artık sen yaz cnm geçde olsa okuyup paylaşırız biz
cnm yemeklerin ardına memeyi eklesen yani meme geleceğini bilse belki yer bide miktarlarını azaltın isterseniz ben öyle çözüm bulmuştum şimdi düzeldik neyseki
canımm yaa guzel yanı var gece emmesinin sutun bereketli oluyor cunku gece hormonlar daha ii calısıyormuş inş.. alışır defne cadısı deliksiz uyumaya biz hala uyuyamıyoruzz deliksiz

ne gezer be cnm 12 den önce uyumuyoruz malesef....arada da en az 2 kere emmeye kalkıyoruzzz neyseki emip devam ediyoruz uykuya ama olan benim uykuma oluyo tabikiii hemen dalar dalmaz çekemiyorum öyle boş boş ağzındaa valla yara olcak artık...

Bizde dışarlardan geldik...Kuzucuğuma alışveriş yaptık ...Kocamla papaz olduk bu aralar bi sinir sinir onda da bende de..hayır emmese valla ilaç alacam ama onuda alamıyorum zaten daha adet te olamadım onun da siniri var sanırım 2 sene oldu nerseyse yawww. aralık başı gibi gidicem artık doktora...bu aralar kuzum sürekli kucak istiyooo ayyy koca kız taşı taşı kolllarım kopuyoo bırakıyon 5 dk sonra hopp yine kucakk :26::26::26:

sols almanyada dogal haplar ve damlalar var biraz sakinelstiri etkileri var. galiba burdaki kanteron ile aynı sey oluyor St Johns Worth veya almanya Johanniskraut diye belki onu emziren olarak kullanabilirsin. googlede bir baksana eger kanteron ise bence emziren olarakda rahat kullanabilirsin. veya kendini rahatlatacak birsey bulabilirsin. insan artık yoruluyor haliyle

cnm belaruslu bi arkadaşım var o bi ilaç verdi bitkisel malzemelerden yapılmaymış içinde onu bi denicem valla bi sinir sorma gitsin kendimden korkar oldum bu aralar....sağolasın cnm o dediğine de bi bakayım bari....

Merhablar bende uzun zamandir yazmiyordum artik vaktim olmuyor kendime bile vakit ayiramaz oldum okul, ödev, cocuk, koca, yemek...Benim oglumda artik yaramaz bisi oldu :)masallah kendisini cok iyi ifade ediyor ama bir tek kotu yani var birseye hayir dersem elinden ne varsa yere atiyor sinirlenerek ay o hali cok tatli oluyor ama umarim geçici bir durumdur cunki ne bende ne esimde oyle bir huy yok . Birde son 1 aydir bana özenle ve cok anlamli sanki birsey diyecekmis gibi anneee diyor gozlerime bakarak o kadar guzel soyluyorki arkasindan ne gelecek diye bekliyorum sanki cumle kuracakmis gibi :) Allahim saglikli uzun ömürler versin butun kuzularimiza...

saolun canlarım ilk geceyi atlattık zeyne4b paso koluma yattı kaldırıncada agladı full agrılı bigece geçirdim inş bugece rahat ederiz ikimizde birazzzz hasta meleklere şifa diliom iştahsızlarada bol iştahhhhhh inşşşşşşşşşşşşşşşş.:96:

cnm belaruslu bi arkadaşım var o bi ilaç verdi bitkisel malzemelerden yapılmaymış içinde onu bi denicem valla bi sinir sorma gitsin kendimden korkar oldum bu aralar....sağolasın cnm o dediğine de bi bakayım bari....

canım ben de aynı durumdaydım ama gecen ay coook şükür adet oldum da biraz daha rahatladım...seni cook iyi anlıyorum menepozlu kadınlara dönmüştüm ben:))))

ayneeenn...benim kuzum da artık bana anne diyor coook mutlu oluyorum...ne güzelmiş bu kelimeyi duymak yaa

kusum

cok gecmis olsun yasemincim

agresif gördüm seni ee insanlar doğrudan sorunlarıyla ilgileniyorlarki bu da çok normal. Bazen bakmaya buralara vakit bile olmuyor. Sen yaz gene ya ben senin yazılarını okuyom merak etme

agresiflikten deil canim yaa oyle bi kac kisi var. hic okumazlar hasta olanlar olur bisi olur hic bir zaman yorum yazmazlar ama kendileriyle ilgili bisi olunca baslik acip aman soyle oldu akil verin, sunu yapmiyo kac aylik oldu bisi deyin die. onemli seyler olsa anlicam ama basliklarin bazilari sacma oluo. onu acmaya vakit bulabiliosun dicen ama oylede olmicak ..yani paylasim olmuo sadece akil danisayim oluo. ben buna icerliorum. lafim onlara sonucta ayni surecten ben de geciorum zamansizligin ne demek oldugunu biliorum yani. heleki aralikta isbasi yapmam gerek artik.

Son düzenleme:
musyascım geçmiş olsun işin zor allah kolaylık versin acil şifa versin. yakınlarında birileri vardır umarım sana yardım edecek.

gecmis olsun yasemincim tekrar,zeynep nasil dustu,kiyamam,simdi nasil?Face te o da kafasini kirdi demissin simdi gordum.

Aferin damadima,bizimki hala adimi soyluyor anne demeye niyeti yok,ama baba ve dady diyor bana inat :)))

salla boşver canım ya bizbize takılırız burda. Bende ocakta işe başlıycam, kim bakıcak kızına bakıcı ayarladınmı ben hala ayarlamadım valla.(

Aferin damadima,bizimki hala adimi soyluyor anne demeye niyeti yok,ama baba ve dady diyor bana inat :)))

benimkide hala inatla bana aba diyor. Anne diyorum o bana aba diye karşılık veriyor, kızım anne anne de diyorum yok inat karşılık veriyor aba aba diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…