cok gecmis olsun yasemin,Allah korumus seni,kendine dikkat et canim.merhaba canlar dün banyo kazası geçirdim sabaha kadar acilde müşadede yattım başıma 5dikiş atıldı kolum askıya alındı bilinç kaybım oldu nezormuş ya askılı kolla bebek bakmak zeyneb hep kucak istio alıyom çok agrım oluyo kemiklerim ezilmişş off allah bana yardım etsinnnn tek kol bide sol kol solagım sagı kullanamıyom hiççç
topigin eskisi gibi yogun olmadigi kesin herkes isinde gucunde buketcim,cocuklardan firsat mi kaliyor,ben bazen foruma giriyorum bakamiyorum bile,forum acik kaliyor ama ben basinda olmuyorum,herkes herseye cevap verme ihtiyaci da hissetmeyebilir ayrica.resmen olu topik olmus burasi
artik ben de yazmam ben yazip ben mi okuyacagim
hele bazi arkadaslar sadece soru sormak icin topik aciyorlar cok dikkatimi cekti. hic bir paylasim yapmiyolar normalde.sorunu olunca hoop bi sorunum var diye topik ac. ne ayip
Merhaba kızlar
Epeydir uğrayamıyordum topiğe umarım keyifler yerindedir...
Benim elayla başım dertte çok ama çok yaramaz biz çocuk, yaramazlığını bi kenara bıraktım yaklaşık 1 haftadır ağzına lokma sürmüyor püskürtmeyi öğrendi mama, çorba hiçbişey yediremiyorum sadece emmek istiyor memiklerim ilk zamanlarda olduğu gibi gene yara oldu
sırf belki yemesi düzelir, memeye güvenipte diğer gıdaları yemiyor diye bende memeden kesmeyi düşünüyorum ama kıyamıyorumda nası yapıcam bilemiyorum
aynen ,lokmayi alir almaz diliyle geri disari itiyor yemegi,birde elime bakiyor kasikta ne var,ona gore agzini aciyor ya da acmiyor,sevdigi seyler olunca (dondurma,yogurt) hammmm diye diye geliyor arkamdan.
buketcim gülom isyanlardasın :) yanlızmı kaldın gel bi öpüp koklaşalım
Merhaba kızlar
Benim elayla başım dertte çok ama çok yaramaz biz çocuk, yaramazlığını bi kenara bıraktım yaklaşık 1 haftadır ağzına lokma sürmüyor püskürtmeyi öğrendi mama, çorba hiçbişey yediremiyorum sadece emmek istiyor memiklerim ilk zamanlarda olduğu gibi gene yara oldu
sırf belki yemesi düzelir, memeye güvenipte diğer gıdaları yemiyor diye bende memeden kesmeyi düşünüyorum ama kıyamıyorumda nası yapıcam bilemiyorum
slm arkadaşlar nasılsınız kızımın tahlilleri oldu çok şükr kilo almadığı için kan ve idrar tahlili yapıldı bakalım perşembe belli olcak nemiş ne değilmiş...kızım yediği herşeyi kusmaya başladı siz neler veriosunuz sebze çorbasımı yoksa normal yemekmi normal yemek yiyemio kzıım öğürüo bende sebze etli tavuklu yapıommm
yok be cnmne gezer malesef hiçbi yöntem kar etmiyo bizde gece yarısııı barım barım bağırınıyoo su verince direk atıyooo naapcağımı bilemedim full emmeye devam Allahtan yemeklerimizi yemekte bi sorunumuz yok buna da şükür diyorum ama sanırım ben zor bıraktırcam emmeyi kuzuyaa emzik alsaydı bari geceleri diyorum ama saniye bile emmiyoo
Cnm yaaa valla çocuklardan fırsat kalmıyo artık çok fazlaaa yürümeye başladık yaa dur durak bilmioruz artık sen yaz cnm geçde olsa okuyup paylaşırız bizresmen olu topik olmus burasi
artik ben de yazmam ben yazip ben mi okuyacagim
hele bazi arkadaslar sadece soru sormak icin topik aciyorlar cok dikkatimi cekti. hic bir paylasim yapmiyolar normalde.sorunu olunca hoop bi sorunum var diye topik ac. ne ayip
cnm yemeklerin ardına memeyi eklesen yani meme geleceğini bilse belki yer bide miktarlarını azaltın isterseniz ben öyle çözüm bulmuştum şimdi düzeldik neysekiMerhaba kızlar
canımm yaa guzel yanı var gece emmesinin sutun bereketli oluyor cunku gece hormonlar daha ii calısıyormuş inş.. alışır defne cadısı deliksiz uyumaya biz hala uyuyamıyoruzz deliksiz
sols almanyada dogal haplar ve damlalar var biraz sakinelstiri etkileri var. galiba burdaki kanteron ile aynı sey oluyor St Johns Worth veya almanya Johanniskraut diye belki onu emziren olarak kullanabilirsin. googlede bir baksana eger kanteron ise bence emziren olarakda rahat kullanabilirsin. veya kendini rahatlatacak birsey bulabilirsin. insan artık yoruluyor haliyle
cnm belaruslu bi arkadaşım var o bi ilaç verdi bitkisel malzemelerden yapılmaymış içinde onu bi denicem valla bi sinir sorma gitsin kendimden korkar oldum bu aralar....sağolasın cnm o dediğine de bi bakayım bari....
Merhablar bende uzun zamandir yazmiyordum artik vaktim olmuyor kendime bile vakit ayiramaz oldum okul, ödev, cocuk, koca, yemek...Benim oglumda artik yaramaz bisi oldu :)masallah kendisini cok iyi ifade ediyor ama bir tek kotu yani var birseye hayir dersem elinden ne varsa yere atiyor sinirlenerek ay o hali cok tatli oluyor ama umarim geçici bir durumdur cunki ne bende ne esimde oyle bir huy yok . Birde son 1 aydir bana özenle ve cok anlamli sanki birsey diyecekmis gibi anneee diyorgozlerime bakarak o kadar guzel soyluyorki arkasindan ne gelecek diye bekliyorum sanki cumle kuracakmis gibi :) Allahim saglikli uzun ömürler versin butun kuzularimiza...
Merhaba kızlar
merhaba canlar dün banyo kazası geçirdim sabaha kadar acilde müşadede yattım başıma 5dikiş atıldı kolum askıya alındı bilinç kaybım oldu nezormuş ya askılı kolla bebek bakmak zeyneb hep kucak istio alıyom çok agrım oluyo kemiklerim ezilmişş off allah bana yardım etsinnnn tek kol bide sol kol solagım sagı kullanamıyom hiççç
agresif gördüm seniee insanlar doğrudan sorunlarıyla ilgileniyorlarki bu da çok normal. Bazen bakmaya buralara vakit bile olmuyor. Sen yaz gene ya ben senin yazılarını okuyom merak etme
Merhablar bende uzun zamandir yazmiyordum artik vaktim olmuyor kendime bile vakit ayiramaz oldum okul, ödev, cocuk, koca, yemek...Benim oglumda artik yaramaz bisi oldu :)masallah kendisini cok iyi ifade ediyor ama bir tek kotu yani var birseye hayir dersem elinden ne varsa yere atiyor sinirlenerek ay o hali cok tatli oluyor ama umarim geçici bir durumdur cunki ne bende ne esimde oyle bir huy yok . Birde son 1 aydir bana özenle ve cok anlamli sanki birsey diyecekmis gibi anneee diyorgozlerime bakarak o kadar guzel soyluyorki arkasindan ne gelecek diye bekliyorum sanki cumle kuracakmis gibi :) Allahim saglikli uzun ömürler versin butun kuzularimiza...
kusum
cok gecmis olsun yasemincim
agresiflikten deil canim yaaoyle bi kac kisi var. hic okumazlar hasta olanlar olur bisi olur hic bir zaman yorum yazmazlar ama kendileriyle ilgili bisi olunca baslik acip aman soyle oldu akil verin, sunu yapmiyo kac aylik oldu bisi deyin die. onemli seyler olsa anlicam ama basliklarin bazilari sacma oluo. onu acmaya vakit bulabiliosun dicen ama oylede olmicak ..yani paylasim olmuo sadece akil danisayim oluo. ben buna icerliorum. lafim onlara sonucta ayni surecten ben de geciorum zamansizligin ne demek oldugunu biliorum yani. heleki aralikta isbasi yapmam gerek artik.
Aferin damadima,bizimki hala adimi soyluyor anne demeye niyeti yok,ama baba ve dady diyor bana inat :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?