2009 Ekim Anneleri

merhab kızlar bayagıdır girmiyom kkya kızım 3gündür çok ateşleniyodu doktora götürdük 39.8 ile havale geöçircekti nerdeyse bianda yükseldi ateş düşürücüler içtigi halde agır bademcik iltihabı çıktı ne öksürügü vardı ne rahatsızlıgı gayet saglıklı gözüküyodu diş çıkarırken meydana çıktı bu olay 10günlük tedaviye başladık çok korkuttu bizi dün gece ama şükür bugün sabahladım hiç ateşi çıkmadı şimdide uyuyo ama 3günde felaket kilo verdi kuzum çok güzel toparlamıştı kendini negüzel inş yine toparlar hasta meleklere şifa dilerim rabbimden

geçmiş olsun.senin meleğine şifa versin rabbim.
hemencik iyileşir inşaallah

slm kızlar bnde gırmeyelı sıteye cok uzun zaman oldu nasılsınız? benım oğlanın pesınde kosmaktan acayıp zayıfladım cok sukur sağlığımız yerınde ama hala uyku problemımız var düzensız uykular ... ne zaman son bulcak bılmıyorum azılar cıkıyor sımdıde sanırım o yuzden.dişler bıtmeden rahat yok?

yasemincim geçmiş olsun canım yaa,sağlığı yerinde olsun yeterki yine toparlar kuzun...
nazcım bu azı dişler ne menem bişeymiş yahu 2 buçuk aydır dört taneside şiş hatta dr geçen ay geliyorlar dedi hala gelen giden yok...2 aydır ne oğluşum ne de biz doğru dürüst uyuyamadık
canları sağolsun ne yapalım...

merhaba arkadaslar

Umarim hepiniz miniklerinizle birlikte iyisinizdir

Biz kaç gündür uyku nedir bilemez olduk Alperen hasta , gecen hafta persembe den itibaren kusuyor , ishal , ve atesliydi , doktora götürdük bagirsak enfeksiyonu dedi , durumu git gide kotulesince hastaneye gittik , çünkü su bile icse hemen kusuyordu ishal yogun derece bir sey yemez icmez haldeydi , hastanede pek birsey yapmadilar , kan aldilar , tahlil icin de kaka ve cisini aldilar , ve sonuc rota virusu dediler bol sivi kaybetmeye baslamis surekli sulu icecek veriniz dediler bizde siringayla her 15 dk bir verdik atesini duzelttik sukur ama hala ishal ve hala kusuyor , kusmamasi icin fitil verdi doktor ama nafile pek ise yaramiyor , birsey yemiyor icmiyor nerden bulasti bu virus tam emin degilim ama cocuklarin cok oldugu bor dügüne gittim orda oynadi cocuklarla ve ertesi gun zaten boyle oldu muhtemel ordan bulasti aman sizlerde dikkat edin ishal kusma ates vs olursa cok buyuk tehlike cocugum resmen eridi cok zayifladi alperenim 1 hafta icinde 2 bucuk kilo verdi 13.500 gr cocuk suan 11 kiloya dustu ve hala kurtulamadik bu hastaligin ilaci vs de yok cok üzgünüm umarim biran önce iyilesir yavrum bilmiyorum aranizda bu hastaligi geciren oldumu ama 2 yas alti cocuklar icin daha tehlikeliymis sizleride uyurmak istedim heleki kis mevsiminde daha cok gorulen bir virusmus lutfen cocuklariniza dikkat edin her ortama girmeyin miniklerle hepinizi sevgiyle selamliyorum

geçmiş olsun çok cnm umarım bi an önce toparlarr miniğinn bu arada siz rota aşısı yaptırmışmıydınız cnm....
bizde bu aralar azılardan dolayı dertliyiz yemek zamanları iice işkenceye döndü valla sürekli emmek istiyoruz ama ne kadar yeter bilmiyorum sürekli huysuzuz

öncelikle çok geçmiş olsun ama merak ettim siz rota aşısı oldunuz mu? Eğer olupda bunlar başınıza geldiyse o zaman aşı sadece para tuzağı diyecem. Eğer aşı olmadıysanız 13.ayda tek doz yapılıyor diye biliyorum, yaptırın. Çok çok büyük geçmiş olsun tekrardan.

merhaba kızlar, ben 2010 ekim annelerindenim, size bir kaç sorum olacaktı, kısaca cevaplayabilirseniz memnun olurum :)

1. çok emziren anneler, memelerde sarkma oldu mu?
2. bebişlerinizin doğduğunda gözleri ne renkti, sonra ne oldu?
3. çocuklarınızın kime benzediği yaklaşık olarak hangi aylarda ortaya çıkıyor? malum bizim yeni doğmuş olanların tipleri çabuk değişiyor.

teşekkürler :)

Ben cevaplıyım cnm sorularınıı
1.malesef oluyoo benim kızım 14,5 aylık hala emiyo açıkçası 2 yaşından öncede bıraktırmayı düşünmüyorum...herşeye değerr aramızdaki o bağ hiçbişeye değişilmez diyorum...
2. benim kızım doğduğunda açık yeşil gözlüydü 1 yaşından sonra yeşil ela oldu hala öylee koyuldu yani sanırım bu saatten sonra değişmez.ben mavi gözlüyüm eşim kahverengi sanırım ortasını aldı tahminim de ela yeşil gibiydi...eğer doğar doğmaz lacivert gözlüyse direk kahveye falan döner derler normal mavi civarıysa yeşil ela gibi dönebilir en fazla derler bilemiyorum ama
3. valla cnm benim bebeğim doğduğunda da babaya benziyodu şimdi kopyası gibi bi ara 5-6 aylıkken az braz bana benziyodu ama 1 yaşından sonraa aynı baba oldu....ama daha çok değişir diyolar..

umarım yardımcı olabilmişimdir...minik kuzunu öperim

çok çok geçmiş olsun canım,bizde doğum gününden sonra baya bir hasta olmuştuk ishal ateş vs...o ay hiç kilo almamıştık ama sonra toparladı maşallah...kilo vermesine üzülme annesi yine toparlar...kesinlikle her ortama sokmamak lazım kuzuları ,sonra hem hasta oluyorlar hem de üzüntüsü de cabası...
tekrar geçmiş olsun canım...
ahhh şu azılar zümrütcüm,2 buçuk ay olacak hala gelecekler ve uyku nedir bilmiyoruz

merhaba canım ;
ben 8 ay 10 gün emzirebildim malesef emmek istemedi...o dönem sarkık kalacak diye baya korkmuştum ama şu anda eski halie döndü diyebiirim :) sadece 75 bedenken 80 olarak kaldılar ve bu durumdan memnunum
bizim lacivertti sonra ela oldu şu anda ela-kahverengi gibi..eşimde bende ela gözlüyüz...
kime benzediği ise tam bir muamma =)) genelde bana benzetiyorlar ama eşime de benziyor...sadece şunu söyleyrbilirim her ayki halinde bile bir diğerinize benzeyebilir :)

teşekkürler hanımlar, iyi oldu bu cevaplarınız :)

herkese cocuğuyla ailesiyle sağlıkla mutlu yıllar şimdiden

ay bn cok fena gribim umarım ozan a bulaşmaz uyudu bıde azcık bn uyuyıyım şimdi

nazcım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın da oğluşuna geçmez...

kızlar hepinize meleklerinizle ve tüm sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu yıllar

kızlar ne güzel bir yılı daha geride bıraktık değil mi kuzularımızla? onlarla geçireceğimiz nice güzel ve mutlu senelere inşallah. yeni yılınız kutlu olsun :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…