2009 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım. bizim oğlan anne su süt ver al at demeye başladı.çok şeker ya. yiyesim geliyo doyamıyorum.hasta bugün bizimki ateşleniyo 2 gündür.üşüttük galiba biraz.neyse herkese iyi günler.by

hay maaşallah kuzuna canım ... gün geçtikce daha sevimli oluyorlar ne güzel...benimki konusmayı kesti buaralar isteklerini hep işaret ediyor anlamadık neden böyle yapıyor ..

Cnm iyi hoşdaaa kim zaman bulcakda zaman bulsa kocayı bulcak Defnenin neşeli halini bulcak da gitcek alışverişe sorarım sana bunları ben...

kızlar baby einstein ve brain baby gibi bebek eğitim setinden alan yada almayı düşünen varmı yorumlar kafamı karıştırdı kimisi gelişimi olumlu yada olumsuz etkilediği hakkında siz ne düşünüyorsunuz.

hayal gibi nerdeyse 1 yil olacak girmedim sanirim simdi cok mutlu oldum :))))))))) sizi seviyorum arada bir girerim artik sanirim face de zaman geciriyoruz zaman oldukca elbet ama burasi baskaydiiiiiiiiiiiiiii ayy canlarim

ilkaycım hoşgeldin bebişin nasıl.
bende yazamıyorum buraya ama devamlı takip ediyorum arkadaşlarımı...

yasemincim geçmiş olsun hayatım
şimdi nasıl oldun
kuzucuğum zeynebim napıyoo.
benimki hastaydı geçen gün acile götürdük
ateşi 40 ı buldu nerdeyse.
boğazları enfeksiyon yapmış
antibiyotik ağrı kesici derken
Rabbim'e şükürler olsun 2-3 gündür iyi

ilkaycım uzun zaman oldu görüşmeyeli keyifler iyidir umarım kuzucuğun nasıl herşey yolunda demi

Hosbuldum kizlar tesekkür ederim
ciceklara gecmis olsun allahim sifa versin guzel kizina birtanem kullanici adin aynimiydi eskidende ?
Yasemin biz seninle ayni gun dogum yaptik sanirim gerci benim tickerde calismiyor hesap edemedim ama aklimda seninle ayni gun dogum yaptigimiz kalmis :))) 29 eylul saat 23.27 gece dogdu alperen simdi sizinkiler gibi buyudu yuruyor yaramazlik diz boyu hayatmin nesesi iste öyle geciyor gunler eskiden bunu cok kullanirdim ay özledim hamile resmini kizlar yazan girinde yok sanirim artik ama ben gelirim arada :)) gorusuruz optum

Naber anneler insallah iyisinizdir kuzularda oyle ama benim kuzu duruyor duruyor bir anda 4 dis cikartiyor ve cok huysuz mizmiz hasta grip gibi bir hali var keyfi yok yani ama insallah disleri ciksin duzelicek yavrum. Burada bugun sabahtan beri firtinali kar var yani gercekten kis bugun geldi :) sanki gunlugume yaziyormusum gibi oldu neyse Optum hepinizi ve bebislerimizi

ilkaycım
evet canım yaklaşık 3 yıldır aynı kullanıcı ismi ile bu sitedeyim.
ismim bilgi kızımda Ecrin Naz. çalıştığım için siteye fazla giremiyorum ama sizleri hep takip ediyorum.
elalım, yasemin(musyas). yasemin1984, handan bu arkadaşlarım kesin hatırlar beni.
ben şuan çalışıyorum kızıma annem bakıyo.
geçen hafta hastaydı kuzum atlattık çok şükür.
şimdi dişlerle cebelleşiyoruz. 10 tane dişi oldu maşallah. şuan 11 ve 12. çıkıyo köpek dişleri.
diğer dişleri hiç anlamamıştık ne güzel. ama bu köpek dişleri zorlayacağa benziyor.

yasemincim nasıl oldu kolun kafan umarım daha iyisindir.
Rabbim şifa versin tez zamanda.
öpüyorum hepinizi...

papatyalım

naber canım.haklısın hayatım yaa bu dişler bi çıksada kurtulsaközelliklede köpek dişleri.
bizim yukardan bi sağda bi solda iki tane de azı dişimiz çıkmış bile :86: :86:

biz iyiyiz şekerim sen nasılsın sana özelden mesaj atmıştım ama görmedin sanırım dorada yürümekle meşgul ful hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…