valla benim kuzunun şu sıralar en büyük favorsii heryeri karıştırmakkk bidee çekmecelerde bulduğu şeyleriii gizli gizli kaçırıyoo kenar köşelerde mıncıklamak için büyüdükçeee çok tatlı oluyolarrr kendi kendine şarkı söylüyoo ama anlayabilene aşkolsun öyle bıcır bıcır vaziyette dur durak bilmiyooo....malesef şimdilik herşeyden çabuk sıkılıyooo 5 dk yerinde durmuyoo...bu arada benim kızın da ismi defnee...
aynen benim kız da hiç durmadan enerjisi tükenmeden yürümeye çalışıyorvalla benim kuzunun şu sıralar en büyük favorsii heryeri karıştırmakkk bidee çekmecelerde bulduğu şeyleriii gizli gizli kaçırıyoo kenar köşelerde mıncıklamak için büyüdükçeee çok tatlı oluyolarrr kendi kendine şarkı söylüyoo ama anlayabilene aşkolsun öyle bıcır bıcır vaziyette dur durak bilmiyooo....malesef şimdilik herşeyden çabuk sıkılıyooo 5 dk yerinde durmuyoo...bu arada benim kızın da ismi defnee...
çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Biz malesef hastalıkla boğuşuyoruz.Bronşit teşhisi konuldu.Daha bir ay önce rahatsızlanmıştı.Yemek de yemiyor sadece su ile besleniyor ................
çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
merhaba annişler
son sayfadan anladığım üzre hasta bebişlerimiz varmış
hepsine ayrı ayrı geçmiş olsun umarım bu kışı hastalıksız atlatabiliriz
alyanın da burnu akmaya başladı dünden beri..:94:
Ekim bebişleri heralde çok hareketlendi onun için kimse yok en azından benimki öyle.
Pnomokok aşımızı yaptırdık ama bir şey merak ettim koldan aşıyı yaptı hemşire hanım sizinkilerin de aşısı koldan mı yapıldı?.........
merhaba,
evet kimse uğrayamıyor buraya herhalde:))
geçmiş olsun aşınızda. hangi ayda yapılıyor bu aşı bana sağlık ocağı nisanda gelmemmi söylemişti.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?