anlatayim hemen canim..oglum sabah 7 de kalkiyor hemen sereyalli sut hazirlayip veriyorum sonra 3 saat sonra tekrar sut veriyorum kahvaltiyi sevmiyor...gunde iki cesit yemek yapiyorum o 11 gibi uyuyor 1 saat o arada yemekleri hazirliyorum mesela 1 cesit corba bir cesit sebze yemegi fasulye olur i,spanak olur ,pirasa olur ,patates yemeginide cok seviyor yani aklina gelebilecek bircok sebze...bir ogun birini bir ogun birini yediriyorum arada meyve veriyorum eline kesip dilimeyip cok seviniyor ve her yemegin arkasindan yogurt mutlaka yediriyorum arada muhallebi yapiyorum agzi tatlansin diye...
corbalardan mercimek , tavuk suyuna corba, yayla corbasi, sehriye corbasi, kendi yaptigim sebze corbasi , tarhana corbasi ve hazirlardan ezogelini cok seviyor...
bazende firinda kofteli patates , sulu kofta yapip eziyorum catalla yediriyorum bazen firinda balik patates puresiyle yediriyorum cok seviyor bunlarida...
simdilik aklima gelenler bunlar umarim yardimci olurum sevdacim...
Maşallahne güzel bunları yemesi.bizimki çok seçici.damak tadı var bide beyfendinin.
ilgilenip böyle tek tek yazdığın için çok teşekkür ediyorum.:81:
canim ben kucuklukten beri alistirdim sebzeye seviyor o yuzden ...sadece bazen istahi olmazsa sevdigi sey bile olsa yemiyor ama genelde yiyor masallah....sen neler yediriyorsun gunluk olarak???
selam kızar..
bebeişleriniz diş cıkarırken neler yaptı? benimkinin 8 dişi vra 3tane daha geldi..arkasıda gelıyor sanırım..cocuk ben ne dersem tersini yapıyor.kahvaltıd ayapmıyor artık yemek yemıyor sadece süt hiç böyle değildi tamamen değişti..diştenmi huydan mı anlamadım..diğer dişleri cıkarken hiç böyle ypamamıstı.basına buyruk hareket etmeyi cok seviyorsizinkilerin huyu değiştimi?
kizlar siz makarna, tost falan veriyormussunuz bende kofte, pilav yediriyorum ama cok taneli seyleri fazla yemiyor...genelde sebze yemeklerini ve corbalari cok severek yiyor...fazla disi yok 16 tane sizinkilerin kac tane varki bunlari yiyebiliyor????
Merhaba benim kızımın 12 dişi var ama katı gıdaları çiğnemiyor öylece yutuyor genellikle sıvı şeyler yiyor katı gıdalara nasıl alıştırdınız yardımcı olurmusunuz
Slm kızlar nasilsiniz zeynep'inde sadece 5 dısı var ve hala 10 kiloyu geçemedik çok yemek seciyor ve Asiri istahsiz evde ne varsa önüne seriliyo oyunla yemek yedirmeye çalışıyoruz Dr receteyle verilen mama yazdı SSK karşılıyormuş aldık ağzına bile sürmedi çok zor durumdayım ac olunca mizirtisi hiç bitmiyorsadece emmek istiyor meme vermeyince başlıyor ağlamaya herkes memeden kes diyor zaten 9 aydan snr emmeye başladı kiyamiyorum iste bizde durumlar boyle 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?