2009 Ekim Anneleri

Maşallah ne güzel bunları yemesi.bizimki çok seçici.damak tadı var bide beyfendinin.
ilgilenip böyle tek tek yazdığın için çok teşekkür ediyorum.:81:

Maşallah ne güzel bunları yemesi.bizimki çok seçici.damak tadı var bide beyfendinin.
ilgilenip böyle tek tek yazdığın için çok teşekkür ediyorum.:81:

canim ben kucuklukten beri alistirdim sebzeye seviyor o yuzden ...sadece bazen istahi olmazsa sevdigi sey bile olsa yemiyor ama genelde yiyor masallah....sen neler yediriyorsun gunluk olarak???

canim ben kucuklukten beri alistirdim sebzeye seviyor o yuzden ...sadece bazen istahi olmazsa sevdigi sey bile olsa yemiyor ama genelde yiyor masallah....sen neler yediriyorsun gunluk olarak???

sabah 6 da uyanıyor,7 ile 8 arasında kahvaltısını yaptırıyorum.kahvaltısında da, gün aşırı rafadan yumurta(haşlanmışı hiçbi şekilde yemiyor),reçel,bal,nutella,kaşar peyniri,salam,sucuk, bazen krep yapıyorum ve meyve suyu. sonra 10 gibi uyuyor.öğlen evde yemek olarak ne varsa vermeye çalışıyorum ama genelde her yemeği yemiyor seçiyor
sonra eline meyve veriyorum yiyor.
akşam çorba,makarna,pilav,balık yada sevdiği bir yemek.yatarkende ballı mısır gevreği var ya, honeypops ondan yapıyorum çok seviyor hemde tok tutuyor yada yemeği geç yediyse devam sütü içiyor.
aralarda da emiyor.
bizim menümüzde böyle.

selam kızar..
bebeişleriniz diş cıkarırken neler yaptı? benimkinin 8 dişi vra 3tane daha geldi..arkasıda gelıyor sanırım..cocuk ben ne dersem tersini yapıyor.kahvaltıd ayapmıyor artık yemek yemıyor sadece süt hiç böyle değildi tamamen değişti..diştenmi huydan mı anlamadım..diğer dişleri cıkarken hiç böyle ypamamıstı.basına buyruk hareket etmeyi cok seviyor sizinkilerin huyu değiştimi?

SELAMM..benim kızda sanırım azıları çıkartıyor bir iştahsız ki sorma gitsin. geçen günü sadece sabah kahvaltısı ile bitirdi. sadece 1 öğün yedi yani.

oh masallah bebisleriniz nekadar istahli. beimki zar zor agzina yiyor. istahsiz. ýemiyen cocukla ugrasmakta cok zor. keske benimkide sizinkiler gibi yesede ona her sey hazirlasam. aaah ah

kizlar siz makarna, tost falan veriyormussunuz bende kofte, pilav yediriyorum ama cok taneli seyleri fazla yemiyor...genelde sebze yemeklerini ve corbalari cok severek yiyor...fazla disi yok 16 tane sizinkilerin kac tane varki bunlari yiyebiliyor????

benimkinin daha henüz 5 disi var teyzeleri. cok zahmetli cikiyor dislerimiz offf

uzundur giremiyorum. girdigimdede bakiyorum kimsecikler kalmamis paylasim yok neredeyse. hani o eski dostlar

bende uzun süredir uğrayamadım bebekler büyüdü işler çoğaldı.
bizde evde ne varsa yiyiyorz.kahvaltı yapıyor sayılanları yiyor.öğlen 1-2 gibi yatmadan önce çorba yapıorum en çok tarhanayı seviyor.ama her çorbayı yiyor.sonra uyanınca meyve yada meyve suyu ile bisküvi falan yiyor.sonra akşam yemeği yiyoruz.yatmadan önce muhallebi yada tatlı pasta kek falan.yatarkende pirinç unu ya da süt ile bisküvi yapıorum.istedikçede emiyo.bizimde 12 dişimiz var.diş bakımı ile bilgi almak istiyorum bu aralar ama herkes ayrı bişey diyo.bilgisi olan var mı yada diş fırçalamaya başlayan.

Merhaba benim kızımın 12 dişi var ama katı gıdaları çiğnemiyor öylece yutuyor genellikle sıvı şeyler yiyor katı gıdalara nasıl alıştırdınız yardımcı olurmusunuz

Merhaba benim kızımın 12 dişi var ama katı gıdaları çiğnemiyor öylece yutuyor genellikle sıvı şeyler yiyor katı gıdalara nasıl alıştırdınız yardımcı olurmusunuz

merhaba,

12 dişiyle gayet güzel yiyebilir aslında katı gıdaları.
alıştırmak içinde eline ekmek,salatalık,elma,çubuk kraker gibi şeyler verin ve yinede siz yanında bulunun o, onları yemeye çalışırken..

Slm kızlar nasilsiniz zeynep'inde sadece 5 dısı var ve hala 10 kiloyu geçemedik çok yemek seciyor ve Asiri istahsiz evde ne varsa önüne seriliyo oyunla yemek yedirmeye çalışıyoruz Dr receteyle verilen mama yazdı SSK karşılıyormuş aldık ağzına bile sürmedi çok zor durumdayım ac olunca mizirtisi hiç bitmiyor sadece emmek istiyor meme vermeyince başlıyor ağlamaya herkes memeden kes diyor zaten 9 aydan snr emmeye başladı kiyamiyorum iste bizde durumlar boyle 

kızım çok sinirli sizinkilerde mi öyle
istediği bir şey olmadığında saçlarını çekiyo kendisine vuruyo yerlere yatıyo

inanmiyorum ya ayni benim oglan. ayni bizi anlatmissin her haliyle.... :2: yalniz benimkinin suan 6 disi var ve azi diside yolda. ahhhh bende diyorumki baskalarini gördükce ne güzel herkesin cocugu hopur hopur yiyor benimki neden yemiyor. benimkide daha 10 kilo. ah arkadasim ahhh ne yapsak ne etsek bilmiyorum. acaba cok yemek sundugumuzdan mi yemiyorlar. oturup ona uzatmadan biz yesek önünde fayda edermi acaba..... memeden bende birakmak istemiyorum anne sütü bulunmaz nimet. hemde o yüzden yemedigini zannetmiyorum cünki zaman zaman istahi acilabiliyor ve yiyor ama kisa sürüyor iste. galiba disleri yapiyor bunlari böyle. benimki surup filanda istemiyor vitamin vermeye kalksam

kimsecikler uğramamış bu konuya ben bişeyler yazayım dedim ne çabuk geçmiş zaman bebeişlerimiz büyüyor şükür benim oğlum 20 aylık oldu konuşuyor,yürüyor ve en çokta yaramazlık yaparak annesini gün içinde defalarca delirtebiliyor :)çok tatlı ama ya kızıyorum yapma diyorum inadına yapıyo sonrada dayanamıyorum alıp iyce öpüyorum.mis kokulumm benim.Rabbim hepimizin meleklerini korusun sağlıcakla büyütmemizi nasip etsin.

Kimsecikler uğramıyor artık buralara sanırım. Benim oğlumda 2 gün sonra 20. Ayını dolduracak. çok tatlı çok yaramaz. Ben çalıştığım için gün boyu ayrı kalıyoruz biz.akşam birbirimizi görünce deliriyoruz sanki. Hafta sonlarını iple çekiyoruz ikimizde. Bide babamız var üçümüz.benim oğlanda katı yiyemiyor. Ağzından çıkarıyor 12 dişi var ama. Eline salatalık havuç veriyorum. ön dişleriyle kopararak dışarı atıyor yiyemiyor. Bende bu dertten muzdaribim. Katı şeyleri yemeyi ne zaman öğrenecek acaba. Herşeyi blender den geçiriyoruz. Tuvaletini öğrenen varmı bizimki henüz hiç oralı değil. öğrenmeyede pek niyeti yok gibi.

benim oğlumda 20 aylık oldu...maşallah kilosu da boyuda yerinde....kelimeleri çok rahat söylüyor daha cümle kuramıyor ama:)1 den 10' a kadar bile sayıyor,baby tv'den öğrendi:) koltuk tepelerinden,sandalye tepelerinden inmiyor,çok hareketli.....tuvaletini hiç söylemiyor..hatta altını bile zorla değiştirtiyor...yemek konusunda benim oğlumda pek çiğnemiyor...gerçi ben blendırı bırakalı çok oluyor ama çiğnemektense yutmayı tercih ediyor..zorda kalırsa çiğniyor...ama ben sabırlıyım....nasılsa öğrenecek..şu an onun tüm vitaminleri minarelleri alma zamanı.....

asla çiğne diye oğlumu bunaltmıyorum..mesela kahvaltıyı da tek tek yapmıyor....o zaman bir parça yiyip masadan kalkıyor ama karıştırarak verirsem pekmezli tahinli,cevizli bademli, kuru meyveli muzlu vs herşeyi büyük bir iştahla yiyor...sırf tek tek yemiyor diye bunlardan oğlumu mahrum edemem doğrusu...zaten doktoru da bir zaman sonra kendisi karışımdan sıkılacak ve tek tek isteyecek diyor.....aynı şekilde de çiğneyecektir diye düşünüyorum....

bu arada hala emiyor benim ki o yüzden geceleri sırf emmek için çok sık kalkıyor.......herkez memeden kes diyor...ben ne yapacağımı bilmiyorum....sanırım 2 yaşına kadar emzireceğim gece de 5-10 kez kalksamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…