iyi akşamlar hanımlar uzun zamandır yazmıyordum benim kızım çok yaramaz hiç yerinde durmayan bi bebek 16 aylık oldu ve emmeye çok düşkün 1 haftadır falansa hep oymamak istiyor emmiyor bende bugun bırakmaya karar verdşm pekmez sürdüm göğüslerime eğğğğ kapatt anni bittii dedi ve hala istemedi şu anda uyuyor ve önemli olan gece nasıl yapacagım devam sütü aldım beklki onla kandıabilitrim siz neler yaşadınız bıraktırırken zormu oluyor acaba....
canım tebrik ederim allahım sabrını verir merak etme ne güzel 2si bir büyücek allahım bizlerede fazla aratmadan versin inşallah:)
slm kızlar coktandır yazamıyom
benim oğlan cok yaramaz işi güçü kabloyla fişle
2.de yolda nasıl baş edicem bilemiyorum
benim gibi aranızda hamile kalanınız varmı acaba merak ettim
slm kızlar coktandır yazamıyom
benim oğlan cok yaramaz işi güçü kabloyla fişle
2.de yolda nasıl baş edicem bilemiyorum
benim gibi aranızda hamile kalanınız varmı acaba merak ettim
kizlar siz makarna, tost falan veriyormussunuz bende kofte, pilav yediriyorum ama cok taneli seyleri fazla yemiyor...genelde sebze yemeklerini ve corbalari cok severek yiyor...fazla disi yok 16 tane sizinkilerin kac tane varki bunlari yiyebiliyor????
bizimde 14 tane dişimiz var.
makarna yiyor, tostuda ben koparıp veriyorum.
sizinde bunları ve daha taneli şeyleri yemek için dişleriniz var ama sevmediğinden yemiyordur yaramaz
:))) evet sanirim oyle taneli seylere kucuklugunden beri alistidim aslinda pilavi oyle sade yiyor ama sulu bir yemegin icinde taneli bisey varsa tiksiniyor mesela yogurt katarsam pilava yemiyor cok ilginc degilmi???damak zevkine uymuyor demekki yaramazin :))
seninki masallah herseyi yiyormus :))
pek herşeyi yiyor sayılmaz valla,hergün şaşırıyorum ne yedirsem diye?gün içerisinde bi sürü öğünleri var malum
bi gün yediğini ertesi gün yemiyor mesela.halbuki aynı yemek.
siz neler yediriyorsunuz,paylaşırsak birbirimizden fikir alıp belki sevdiği bişeyler yakalarız.:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?