bu arada tüm 2009 ekim analarının kandili ve sevgililer günü kutlu olsun
Bizde geçemedik ama büyük nedeni dişlerimizin olmaması daha 2 üst 2 altta var çğnemekte zorlanıyo 2 saat bu sefrde sıkılıyo makarna pilav yiyor ama yorucu şekilde değil katılarda doyucu şekilde hiç yemiyor..
Kahvaltıda da doğal olarak doyduğu anlamıyorum birde hiç süt içmediği için gece falan mecburen karkarkalmaz biberona süt bisküvi bal bıldırcınyumurtası labne peynir nesquik karıştııryorum içiyor daha sonrada benimle kahvaltı sofrasında kaşar peyniri falan yiyor domatese bayılıyor mevsimi olmasada.. sonrasında çorba yapıyorum püre şeklinde çekiyorum sebze ne ararsanız var içinde az az ona göre alıyorum değişik değişik yapıyorum ... sonra yoğur bisküvi .. muzu normal yiyiordu da tiksindi heralde 3 gündür yemiyo :) portakal mandalina bunları da normal diyor elmayıda dişleri olmaığı için ben kaşıkla kazıya kazıya ağzına veriyorum.. meyve suyu falan yani sıvı şeyleri hiç almaz 2 3 yudumdan sonra .. akşamları biz yemek yerkenbizimle atıştırır sofrada ne varsa sonrada muhallebisini yer ve yatar.. Tabi bunları 4 4 lük mü yapıyorum hayır çok güzel iştahı olan oğlum artık bunları ya oyunla ya reklamla ağzında tuta tuta tıkaya tıkaya yediriyorum yoksa 24 saat aç bırak yemez ilginç bi çocuk oldu Bora çok değişti huylarıda değişti
kesin benim asya obez olucak off çok korkuyorum dr boyuna göre kilosu normal dedi ama dikkat edtmemiz lazım sınırda dedi çok korkuyorum kilolu olamasın hayatı boyunca zorluk çeker.
ne bulsa yiyiyo hiç bişey hayır demiyo.sabah daha gözleri yarım açıkkın mama maamaaaa diye ağlıyo.
sabah benimle kahvaltı ediyo peynir, yumurta, reçel, domates,salatalık yani ben ne yersem onu yiyio ekmek vermiyorum.versem yarım ekmeği götürür herhalde
öğlen muzu ezip içine kefir karıştırıp veriyorum.
akşam gene aynen bizimle yemek yiyiyo o gün ne varsa evde doyana kadar yiyiyo
aralarda portakal ve elma veriyorum dr ara ögünü meyveyle geçirin dedi çünkü.
uyumadan öncede yani saat akşam 10 da 8 ölçek aptamil junior içiyo
ben frenlemesem habire yiyecek çocuk ne görse istiyo ama kusurabakmasın onun iyiliği için veremem.
Nasıl yapıldığını hatırlatan olursa ben de düzelteyim..........slm kızlar
benim tickerim bozuldu uğraştım yapamadım
yardım sever aranıyor bi el atarsanız cok sevinirim
merhaba,
biz dr.kontrolüne gitmedik ama bizimkide biraz tombiş.sizin kilonuz kaç acaba?
sehercim çiğ sütüne katıyorum .. Bora nın biliyorsun alerjik bronşiti var buna faydalı olduğunu duyduğum için veriyorum cnm faydalarına gelinceee
Bıldırcın Yumurtasının Faydaları
Diğer yumurtalardan daha fazla, proteinlerin yapı taşı olan aminoasit içeren bıldırcın yumurtası, özellikle çocukların bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
Çocukların bedensel ve zihinsel gelişimine yardımcı olan protein deposu bıldırcın yumurtasının, grip ve bronşit gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarına iyi geldiği kaydedildi. Bıldırcın yumurtasının en doğru tüketilme biçiminin ise rafadan yenmesi olduğu vurgulanarak, çiğ tüketilmemesi önerildi.
Öksürük, astım, bronşit, nefes darlığı, mide, karaciğer ve göğüs hastalıkları tedavisinde,
Çocukların gelişiminde ve iştahlarının arttırılmasında,
Hastaların, ameliyat sonrası çabuk şifa bulmasında,
Kansızlık ve anemi tedavisinde,
öneriliyor. Ayrıca;
İnsan bedenini gençleştirici, kuvvetlendirici özelliği yanında yüksek derecede afrodizyak özelliği içerir.
Yüksek enerji ve protein içerir.
Vitamin ve minarel değeri çok yüksektir.
BU ARAda Bora 4. ayından beri sürekli bronşit geçiryo göğsüne iniyo hemen hırıltı başlıyo drumuz alerjik tedaviye başladı 3 aydır ses soluk yok iyiyiz diyordum kendi kendimede heralde alerjik değil diyordum konduramyorum ilaçlarıda bıraktım birde geniz eti olduğu eşin horul horul uyuyor ağzı açıkçoğu zaman heleki en ufak bi soğuk aldıgınlığında mahvoluyoruz .. dün sağlık ocağına götürdüm boğazları kızarmış ve göğsünde hafif hırıltı varmış o da dedi moraşim bozuldu sanırım bir kaç seneyi ilaçlarla geçircez inşalalhh çabuk erken dönemde atlatırızda ilerki yaşlarında kalıcı kalmaz
merhaba canım benim kzım da ekim dogumlu boyu 85 kilosu 12 bucukdoktor boyu uzun normal dedi sana nıye öyle dedi ..off benimkidemi obez yolunda acababoyu 84cm kilosu 12700 tombul kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?