günaydın ekim anneleri...Bende bebeğimi 30 eylül de kucağıma aldım... hamileliğim boyunca sürekli yatmam gerektiği için sürekli sizleri okudum ama hiç yazamadım... bu bebeğim 4. hamileliğimden doğan tek sağlıklı bebeğim onun için adını Armağan koyduk:)
Bundan sonra vakit buldukça bende sizlerleyim inşallah benide aranıza alırsınız:) Hepinizin bebeği birbirinden güzel.Allah esirgesin bütün bebeişleri....
canm peditus şurup var ondan al bütün drlar aynı şei veriolar bende kullandm.geçmş olsun benm oğlm hala öksürüp hapşırıo..nezleydi en son..ama düzenli vermedim ilacı..pek üstüne düşmüorum öksürdükçe ciğerleri gelişioo derlerr..inş düzelrr.Arkadaslar bana yardımcı olabilirmisiniz kızımı hasta ettim yani bizim evimiz sobalı akşama kadar sobalı odadayız yataken kendi odamıza gidiyoruz oradada elektrikli soba yanyor ama dün biraz üşüdü galiba bugün hem öksürüyor hemde hapşuruyor ne yapmam gerkir daha fazla artmada yardım edebiilirmisiniz lütfen.....
aramıza hoşgeldin sağlıkla büyüsün armağan bebek
herkese iyi pazarlar bu arada...
yoncacım benim kızda arada başparmanı emiyo, ama ellerini yumruk yapıp şapır şupur sürekli yalıyo...
Canım ya bizimkide ilk 2 ay sesi soluğu çıkmıyodu banyoda ama 1 aydır yüzüne gelirse su basıyo yaygarayı yüzünden dökülmesin die cebelleşip duruyoruz üstelik 2 kişi anca yıkayabiliyoruz bu sitede kimisi tek yıkıyomuş çok tebrik ediyorum o arkadaşları ben
aynen benım bebekte yumruk yapıp emiyo elını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?