beım oglm cok kusuyooooooooooo..............ne zman bıtecek bılmıyorum.kılo alımıda normall
canım benim kıyamam kuzucuğa çok geçmiş olsun bu gecede atlatmazsa bence yarın doktora götür. havlu ısıtıp gerdanına koy. inş çabuk atlatır
günaydın ekim anneleri...Bende bebeğimi 30 eylül de kucağıma aldım... hamileliğim boyunca sürekli yatmam gerektiği için sürekli sizleri okudum ama hiç yazamadım... bu bebeğim 4. hamileliğimden doğan tek sağlıklı bebeğim onun için adını Armağan koyduk:)
Bundan sonra vakit buldukça bende sizlerleyim inşallah benide aranıza alırsınız:) Hepinizin bebeği birbirinden güzel.Allah esirgesin bütün bebeişleri....
Allaha şükür benim kızımın hiç kusması yok toplasan doğduğundan beri 5 defa kusmuştur..
Dün kızımı üşütmüştüm Öksürüyor ve hapsuruyordu bugun de aksam saat 18:00 gibi bi ağlama basladı kıpkırmızı olana kadr çığlık çığlığa ne yapacagımıda bilemedim hemen acile gittik üşütmüş kızım ama önemli bişeyi YokmuşAllaha şükürler olsun şu anda daha iyi hiç olmazsa ağlaması geçti Bütün bebeklrimize sağlık diliyorum inş hasta olmazlar çok zorr oluyormuş o an ne yapacagımı bilememdim bende oturdum kızımla ağlamaya basladım......
Hoşgeldin gizemmmm zemuszemus
Maşallah canım bebeğine taş bebek gibi...:))
Çok sağol canım ya bütün bebişler çok güzel ama bu ayınkiler daha da mı güzel ne bana mı öyle geliyo :lepi:
slm kızlar bugün istanbula gezmeye götürdü sabah eşim işten gelir gelmez alla hrazı olsun babacıgımı merak ediyom die götürdü şükür gördüm morel verdik geldik rabbim şifasınıda verir inşallah
slm kızlar bugün istanbula gezmeye götürdü sabah eşim işten gelir gelmez alla hrazı olsun babacıgımı merak ediyom die götürdü şükür gördüm morel verdik geldik rabbim şifasınıda verir inşallah
NAber canımm? Ben resmen bunalımdayım 1 şubatta işe başlıycam ne yapacağımı bilmiyoryum Tuna'sız ona o kadar alıştımki işyerinde nasıl vakit geçiricem bilmiyorum. zaman yaklaştıkça bana da gelmeye başladı soldan soldan bilmiyorumkismile
Selammm gizem ve kuzusu :dance:
günaydın ekim anneleri...Bende bebeğimi 30 eylül de kucağıma aldım... hamileliğim boyunca sürekli yatmam gerektiği için sürekli sizleri okudum ama hiç yazamadım... bu bebeğim 4. hamileliğimden doğan tek sağlıklı bebeğim onun için adını Armağan koyduk:)
Bundan sonra vakit buldukça bende sizlerleyim inşallah benide aranıza alırsınız:) Hepinizin bebeği birbirinden güzel.Allah esirgesin bütün bebeişleri....
Arkadaşlar bu buluşmalardan benim hiç haberim olmuyor başka bi topicte mi takip ediyorsunuz ben KK'yı çok iyi bilmiyorum ve dolayısıyla hiç haberim olmuyor aşkolsun yaa burdan takip etsek olmaz mı?? :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?