gizoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
sutum bugun gezmeye gitti cok moralim bozukk((((((( ben anlamıyrm bu sut işini bazen doluyor agrısından duramıyrm ustum basım sut akıo bazen boylee foss fosslar :S
asure yaptım tavsiyenlee bende işe yaramadı gizoşum humana aldırdım yokk rezene cayı yok bol bol suda içiyrm sanırım cok az dinlendim yordum kendimi
selam kızlar bızde bugün vere,zatüre.karma olduk şükür ateş yok ama kolunu kıpırtadınca ağrısı oluyor sanırım ağlıyo 5 dk aralıklarla uyanıyor...
ay canım yaa annelik cok fedakarlık istiyr cokkk uysuzz hepp dinlenim uyuyayım diyorum bende yok uykusu kus uykusu gibinaloşcum saygınım yattımı sende yat bakalımm belki işe yarar tatlım saygın emdimi bıraktımı doymuş olmuyomu canım aşure baya işe yarıyo ama demek bünye meselesi zaten teyzesi dora sabah 5.30dan beri hiç yatmadı deliricem memede kapatıyo gözleri işi bitince gebe uyanık gene uyanık offffffffff
nalancım bozmamoralini tatlım , kendini yorduğun için böyle olmuştur. uykusuzluk ve yorgunluk çok kötüğ etkiliyor yiyip içmekten daha çok etkiliyor. oğlan uyudukça uyumaya çalış, uyumasan bile uzan koltuğa dinlendir kendini. herşey normale dönecektir moralini bozma canımcım. :1hug:
şeymacım geçmiş olsun sizede inş. ateşlenmeden atlatırsınız bu geceyi
seymacım geçmiş olsun kayra erenimizede ...
gecmis olsun canim bende minigime yaptirdim ama burda koldan degilde bacaktan yaptilar iki bacagindan sorun yasamadik , ates durucu agri kesici fitil versen iyi olur yavruya
kızlar herkese merhaba bugün işe başladım.artık yanınızdayım.ama küçük meleğimden çok uzaktayım.çok canım sııkkın onu çok özledim saatler geçmek bilmiyor.senağlama
zuzum yürümeyi bırak emekleselerde rahat edeceğiz peşimizden oraya buraya gelsinler ohh benimki hiç kucakta durmk istemiyo ama o pusette oturcak bende yanında onla konuşacak mışım....akannehir
mehaycımm ben rahat girebşiliyorumm bizim tekk derdimiz devamlı konuşcaz paşayla tatlımm uykusu hiç yok uyumuyo velet ne hikmetsee inşallah girer yolunaa ayakta kuruttu beni yaa hoş iyide olduu gidiyo 1 1 kilolarrr ideal kiloma inş. ulaşırımm
sen nasılsın tatlım napıyor oğlumuzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?